Taunting Liselette

Vorige week was ik stil. Mijn privé leven had allemaal plannen en er was weinig tijd om te spelen. Wel had ik drie (!) subs in de proefweek.

Allereerst Roberto, hij heeft nu eigenlijk drie proefweken gehad en morgen ga ik hem eindelijk ontmoeten. Hij vraagt me of hij mag komen… Uiteraard niet want ik wil hem graag needy and wanting. Tussen mijn werk door ga ik met hem lunchen en ik ben ontzettend benieuwd. Naast ons spel hebben we veel diepe gesprekken gehad en ook dingen in zijn vanilla leven onderzocht. Ik kijk ernaar uit om hem morgen ongemakkelijk tegenover me te zien en de man met het ego plaats te laten maken voor de onderdanige die dient.

Als tweede heb ik Martijn die bijna aan het einde van zijn tweede proefweek is. Onze publicdate staat gepland op volgende week dinsdag. Ondertussen heeft hij zichzelf in een lastig parket geplaatst door de planning voor mijn opdracht niet goed te doen. Morgen weet ik of ik hem moet straffen of belonen.

Als derde Eelco, de faceslapjongen. Ik heb hem een proefweek aangeboden en deze man is zo dienstbaar…. heerlijk. Qua karakter blijf ik nog wat twijfelen maar aan de andere kant geniet ik meer van hem vernederen dan dat ik dat bij anderen doe. Na een rotdag op zijn werk neemt hij even tijd en vertelt me vanmorgen dat hij eigenlijk liever wil kijken naar een vriendin. En zolang ik met hem speel is het voor hem niet mogelijk om aan iemand anders te denken. Een relatie met mij zit er niet in, dus dan is afstand nemen de beste optie.
Hoewel ik dus geen enorme klik met hem had vind ik het toch jammer….

Oh, pssst… voor de pegging lovers onder jullie. Volgende week vrijdag staat er weer een date gepland met Petertje <3 . Ik kan niet wachten.

Heb ik dan niets gedaan behalve online spelen… Bijna. Gisteren (zondag) heeft Liselette ingecheckt in een hotel bij mij in de regio. Afgezien van wat opdrachten (onder andere sporten met Jane Fonda in kek eighties pakje) is ze bezig met haar uiterlijk. Hieronder haar JaneFonda Video. Ik heb haar liefdevol sadistisch uitgelachen. Dit is toch geweldig!

Van mij moest ze een nieuwe, langere pruik kopen en hij staat haar fenomenaal. Zo goed, dat ze zich niet in kan houden en inlogt op een camsite… zonder toestemming. Allereerst vertelt ze vol trots dat ze niet herkent is als man…. totdat ik haar vraag of ze toestemming had. Vanwege een prospect met wie ik net een discussie heb gehad ben ik wellicht niet helemaal neutraal en geef aan dat ik er vandaag op terugkom.

Wat ik echt lastig vind zijn de subs die het ene moment zeggen… ‘U mag alles voor me bepalen’ of ‘Ik wil alles voor u doen’ en waarbij dan binnen korte tijd blijkt dat dit allemaal lipservice is… en dat niet the good kind ;-).

We praten nog even verder over andere onderwerpen en ik beoordeel haar make up. Blijkt dat ze geen eyeliner mee heeft genomen en dus moet ze vanmorgen naar de winkel om te kopen… als Liselette. Dit is de eerste keer dat Liselette publiek naar buiten gaat en ze vindt het ontzettend spannend.

Niet even snel uit de auto op een parkeerplaats… maar naar een winkel, uitzoeken en afrekenen. Ik check dat ze er netjes uitziet en tijdens mijn meeting stuur ik haar nog wat motiverende berichtjes. Ze vergeet bijna te ademen en ik voel de spanning stijgen. Alles lukt en binnen no time heb ik een filmpje van een über gelukkige en trotse Liselette. Ik barst ook bijna uit elkaar van trots….Ze heeft het gedaan!

De rest van de dag moet ze oefenen met eyeliner en filmpjes en foto’s maken. Ik heb haar vertelt dat ik in de buurt moet zijn en rijd van werk rechtstreeks naar haar toe. Het is maar een half uur wat ik heb. Na wat onduidelijkheid over de locatie van de kamer loop ik naar binnen en tref een stralende Liselette. Het is meer dan twee maanden geleden dat we elkaar hebben gezien en ik heb haar gemist.

Direct gebied ik haar op haar knieën en mag ze mijn nieuwe laarsjes kussen. Dat doet ze vol overgave terwijl ik haar bh fix. De sissy heeft nog ene hoop te leren. Ik check haar make up en geef nog wat tips en opdrachten om te oefenen. Haar clitty zit in een prachtige roze kooitje, een iets sterkere dan vorige keer. Hij is in ieder geval nog niet gebroken onder mijn blik. En ze kwijlt. Constant. Als er iets is wat ik niet fijn vind is het vervelende lichaamsgeur… en een clitty in een kooitje met een geile sissy, dat is een recept voor minder prettige geuren.

Ik gebied haar haar panty en slipje uit te trekken… Dan wordt ze toch weer een beetje verlegen. Ik pak een kussen en leg het op mijn schoot en gebied haar erop te gaan liggen. No way dat ze op mijn rok gaat kwijlen. Mijn koffer met speeltjes heb ik niet meegenomen dus ik zal het doen met wat ik heb. De boosheid van gisteravond borrelt weer op. Stilletjes kom ze op mijn schoot liggen. Mijn stem niet meer zacht als fluweel maar hard… Gecontroleerd begin ik haar te spanken…. Terwijl ik haar ondertussen vragen stel. Ik verwacht excuses, vraag of het niet duidelijk was en geef haar rustig aan wat het met mij doet als ze mij aan de ene kant alle macht lijkt te geven en aan de andere kant zelf beslissingen wil nemen.

Het moraal van het verhaal? Als je beter kunt krijgen kun je beter gaan. Ik investeer met heel veel passie in haar training en onze relatie… en weet dat zij het ook heel fijn vindt…. Het was een uitglijder van de periode voordat ze iemand diende.

Als haar billetjes roze zijn en ze me heeft overtuigd dat we samen verder gaan (overigens dit niet tijdens het spanken maar tussendoor) laat ik haar van mijn schoot af glijden. Mijn hand tintelt en eigenlijk wil nog niet stoppen, maar er zijn nog dingen te doen voordat ik wegga.

Ik unlock haar kooitje en zie hoe ze stuntelt met haar nepnagels. Wat een heerlijk sadistische opdracht… als je ze niet gewend bent is het echt een hele tour om eraan te wennen. Ze springt onder de douche en ik houd in de gaten dat ze niet teveel met zichzelf speelt.

Als ze uit de douche komt is het tijd om weer gelocked te worden. Ze heeft een cadeau voor me wat ze heel erg graag wil geven…. Een fles champagne. Met een glimlach laat ik deze in mijn werktas glijden en draai me om. Nog een kleine knuffel voor het afscheid en dan zit mijn bliksembezoek er weer op. Morgen hebben we vier uur om samen te spelen en ik kijk er ontzettend naar uit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *