Meeting Miss Lynn Cane

De afgelopen tijd heb ik via Twitter wat vaker contact met Miss Lynn Cane. Al eerder heb ik een aantal posts van haar met veel interesse gelezen en ik krijg van een contact te horen dat ze de creme de la creme van de Nederlandse Meesteressen is. Omdat ik nog weinig contacten in deze wereld heb kan ik niet anders doen dan het aannemen. Van wat ik zie komt ze in ieder geval professioneel over.

Er is een subcontact wat haar te indrukwekkend vindt om te benaderen en ik stuur haar een bericht dat ze hem een groot plezier kan doen om hem iets voor haar te laten kopen. Uiteraard zeg ik erbij dat ze hier helemaal niets mee hoeft te doen, ze is immers prima in staat zelf te beslissen. Haar eerste reactie is, dat ze mijn bericht attent vindt en dat ze de berichten op mijn website prachtig vindt. Ik zou zeggen, dat is een goed uitgangspunt voor contact 🙂

Ik push hem om contact te zoeken en het verhaal eindigt met dat hij uiteindelijk een sessie met haar heeft. En voor zover ik begrepen heb was mijn subcontact volledig weggeblazen door haar. En wie krijgt een bedankje van MLC? IK. Dat toont aan hoe ontzettend beleefd deze Dame is…. want dat het een Dame is, dat staat buiten kijf.

Ondertussen houden Miss Lynn Cane (MLC) en ik contact. Ze vraagt hoe het met me gaat en ik vertel een beetje over mijn struggles van hechten aan slaven en dat mijn stal niet zo stabiel is als ik zou willen (op de über stabiele Liselette na uiteraard). Ze geeft aan dat als ik doe wat ik leuk vind dat subs die dit aanspreekt me vanzelf zullen vinden en dat mijn stal dan stabieler wordt.

Het gesprek gaat verder en ik ben benieuwd naar hoe het officieel allemaal geregeld is. Als Semi-pro Domme (haar woorden) ben ik aan het kijken hoe ik dit het beste netjes in kan richten. Als ik hiernaar vraag geeft ze aan dat we dit beter live kunnen bespreken… Geweldig idee!

Na wat heen en weer contact spreken we uiteindelijk op woensdagmiddag af in Utrecht. De dagen ervoor ben ik enthousiast, maar huiverig om te vertellen met welke Domme ik heb afgesprokenomdat ik eerst wil checken of dat oke is. Ik heb er echt zin en wel duizend vragen om te stellen.

Wel is er een klein aandachtspunt. Mijn eerdere sub contact en ik zijn in de tussentijd gebrouilleerd en hij is nog steeds gek op MLC (logisch uiteraard). Hij heeft haar gevraagd of hij onze borrel mag betalen. De reactie van MLC vind ik geweldig. Wij hebben het niet nodig dat iemand anders onze borrel betaald, dat kunnen we prima zelf. Daarnaast betekent als iemand het betaald dat je ook in een bepaalde dynamiek komt, en we willen met zijn tweeën aan tafel zitten, zonder een onzichtbare derde persoon erbij.

Ik moet even schakelen en nadenken maar begrijp haar punt en vind het nu al gaaf dat ik weer wat geleerd heb. En ze heeft gelijk. Ofwel wij Vrouwen vragen je om iets te doen, op ons initiatief omdat we je dat gunnen. Maar als je als sub om iets vraagt, dan redeneer je niet perse vanuit de behoefte en het genot van de Domme… en dan gaat het snel richting Topping from the bottom.

Het is woensdagmiddag, tijd voor een glas wijn en een goed gesprek. Zij heeft een verstuikte enkel en dus blijven we dicht bij het station. Voor de afspraak hebben we contact en sturen foto’s waar we elkaar aan kunnen herkennen. Ik vind het leuk en heb er ontzettend veel zin in. In het restaurant zie ik haar niet zitten, tot ik een berichtje krijg dat ze om de hoek zit.

Ik loop naar haar toe en wordt begroet met een warme handdruk en we geven elkaar drie zoenen. Ik durf te stellen dat ik in de afgelopen 1,5 jaar dat niet meer heb gedaan. Op tafel staat een tasje, ze heeft een attentie voor me gekocht. Ik had het nog overwogen maar niet gedaan, jammer, gemiste kans.

Ik bestel wijn en begin met mijn spraakwaterval aan woorden. Als je me kent weet je dat ik vaak hoog in mijn energie zit en op een gegeven moment vraagt ze me of ik nerveus ben of altijd zo druk… Nee, zo ben ik altijd. Ik ben enthousiast en heb er zin in, maar ik zie niet in waarom ik nerveus zou moeten/ kunnen zijn. Mentaal haal ik even diep adem en bedenk dat veel mensen me een beetje too much vinden.

Natuurlijk wil iedereen weten waar we het over hebben gehad, maar dat is iets tussen Dames. In grote lijnen kan ik aangeven dat we in ieder geval geen subs hebben besproken, die verdienen geen plek aan onze tafel. Het gesprek was voor mij erg inspirerend. Ik denk dat de belangrijkste vraag is welke kant ik op wil als Domme. Iets wat ik mijzelf (zoals je hebt kunnen lezen) ook vaak afvraag. Het verschil tussen MLC en mij is dat het mogelijk is om wel direct een afspraak met MLC te maken terwijl ik eerst online contact vereis om een schifting te maken. Wel is het voor ons beide belangrijk om niet herkend te worden en dus niet herkenbaar op internet te staan.

Ondertussen zitten we al aan ons tweede (of was het het derde) glas wijn. Je weet dat je met twee dominante dames aan tafel zit als de ander je drankje voor je bestelt. Ik grinnikte van binnen. MLC is in alle opzichten een Dame, hartelijk, ontzettend intelligent, netjes, en echt Dominant. Het valt haar niet eens op dat ze voor mij bestelt tot ik het aangeef. Ik merk namelijk dat Dominae zich roert als ze dat doet. Van geen man zou ik dat accepteren, maar van haar, geen probleem. Leuk om dat aan mijzelf op te merken.

Tijdens het fingerfood geniet ik intens van wat er op mijn bord ligt. Ondertussen is het gesprek nog meer open en krijg ik antwoord op de vragen hoe ze het heeft georganiseerd. Ik kan je vertellen, MLC is niet voor Female Lead Relations, dat is te klein voor haar. Ze gaat echt voor een Female Lead World. In alles weigert ze afhankelijk of ondergeschikt te zijn aan een man en ik realiseer me wederom dat de vrouwelijk socialisatie in Nederland nog een hoop stappen kan maken om gelijkheid of superioriteit in te prenten.

In mijn leven is er een ding waarbij je snel al mijn stekels overeind krijgt… Het geven van ongevraagd advies. Zowel in mijn vanilla leven als Dominae zullen je snel een veeg uit de pan geven als je dit doet. Ik bespreek dit met MLC en ik merk dat ze tijdens het gesprek vragen stelt. Confronterende vragen, moeilijke vragen… en ik vind dat geweldig. We zijn mentaal in staat om beide snel te schakelen en ik vind de prikkeling fijn. Mijn hersens worden aan het werk gezet en nu, vrijdag, ben ik nog steeds aan het nakauwen op de vragen die ze me heeft gesteld. Niet alleen over waar ik naartoe wil, en waar ik het meeste plezier uit haal. Maar ook waarom de subs die ik had vertrokken zijn.

We bespreken mijn emotionele band met subs en de kwetsbaarheid… En dat ik best veel vraag van mijn subs met betrekking tot contact en commitment. Dit is zeker waar… en tegelijk zie ik het niet zitten om iemand ‘direct’ live te ontmoeten. MLC werkt met name vanuit studio’s en ik zie het nog niet zitten om dat te doen. Ik beleef veel teveel plezier tijdens de publieke dates waarbij de subs me voor het eerst zien en wisselen tussen vanilla en wat licht spel.

Het fijne is, dat het allemaal oke is. BDSM is niet een vast hokje met regels waar je aan moet voldoen. Ik kan spelen hoe ik fijn vind en MLC speelt op een geheel andere wijze. En dat vind ik fijn aan ons gesprek. We zijn beide oke met wat we doen en leuk vinden, er is geen nijd (wat je wel vaker ziet onder dames) en ik heb het idee dat we elkaar (en anderen) oprecht steunen. Niet alles wat ik online zie is mijn smaak… maar we blijven respectvol over de ander. Wij Vrouwen kunnen elkaar beter helpen dan afmaken. En met de dromen die MLC waar gaat maken weet ze mij te vinden als ik kan helpen en andersom.

Na de wijn nemen we nog een drankje en sluiten af. Mijn hoofd zit vol met gedachten en duizelt als ik op weg ga naar de winkel om nog wat sportkleren te kopen. Het was confronterend, inspirerend en gewoonweg gezellig. Binnenkort (als de agenda’s het toelaten) zal ik een keer een sessie met haar meelopen en ongetwijfeld nog veel meer leren. De enige spijt die ik heb is dat we niet een gezamenlijke foto hebben gemaakt. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Want we vonden het beide voor herhaling vatbaar.

Voor nu kauw ik nog steeds op een aantal vragen en merk ik dat mijn houding tegenover mij eigen subs is veranderd. Mijn genot staat meer voorop en ik reageer scherper op suggesties die ze doen. Kadering is volgens grenzen en niet volgens wensen. Die kan wat mij betreft op een tegeltje voor later in mijn dungeon… als ik ervoor kies om die te realiseren.

1 gedachte over “Meeting Miss Lynn Cane

  1. Gerard zei:

    Opnieuw een mooie blog mevrouw. Uw eerlijkheid en oprechtheid stralen van begin tot eind. Duidelijk dat u geniet van deze ontmoeting. Wens u een fijn weekend

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *