Hoteldate Liselette – Dance sissy Dance

Na de date met Roberto race ik naar werk voor het overleg met mijn manager. Het is geen belangrijk gesprek maar ik vind het heerlijk om te sparren. En de tijd vliegt en opeens… juist.. Kijk ik op de klok en denk…Ik wil naar Liselette.

Sinds zondag zit ze in de hotelkamer waar ik haar gisteren bezocht. Het blijkt lastig om iemand te vinden die met haar wil spelen, terwijl ze de training hard nodig heeft. Dus heb ik haar opdrachten gegeven. Uiteraard het sporten, de nepnagels maar ook opdrachten met betrekking tot make up en …. pijpen. Eigenlijk had ik een verrassing voor haar. Een sub die ik vertrouw, met een geweldige grote pik, en in de regio is zou langskomen om zich te laten verwennen. Een flink stap voor haar maar wel training die ze nodig heeft. Helaas liep het anders.

Uiteraard betekent dat niet dat we minder erom zullen spelen. Er staan nog wat dingen op het programma… zoals worstelen. Als ik al een tijdje onderweg ben stuur ik bericht dat ik nog in overleg zit. Ik ben afgeleid door een werk telefoontje en stuur haar pas vlak voordat ik er ben bericht dat ze zichzelf moet vastmaken, knielend op de grond. Amper een uitdaging voor Liselette, zij is echt de sub of locks. Gisteren heb ik de kamersleutel meegenomen dus ik kan erin wanneer ik wil.

Ze stuurt bericht of ze nog iets mag pakken, als ik ongeveer de afslag pak. Lichtelijk gefrustreerd geef ik aan dat dit echt niet kan. Ondertussen rijd ik bijna de parkeergarage in. Mijn koffertje begint ondertussen flink uit te puilen en mijn laklaarzen zijn uiteraard mee. Terwijl ik alles bij elkaar pak en naar de deur loop belt Marc…. Uiteraard blijkt de deur opeens op slot, valt de doos met laarzen en komen er op dat moment mensen door de deur (die daarna open is). GRRRRR,… ik hang op, doe de laarzen snel terug in de doos en loop naar binnen… Glijd van het stoepje en beschadig de hak van mijn nieuwe laarsjes.

Van binnen kook ik, maar ja, het is helaas aan mijzelf te wijten. Ik stap de lift in, adem even diep in en loop naar de kamer. Met de sleutel loop ik naar binnen en het is heerlijk. Alsof ik een andere wereld betreed. Liselette ligt naast het bed, met alle ruimte. Ze heeft iets lekkers voor me klaargezet. Zacht hoor ik haar iets mompelen mmmmm… Dominae. Ze wenst me vast een fijne avond.

Ik ga rustig zitten en negeer haar terwijl ik haar in me opneem. Ze ligt er prachtig bij en ik kan het niet laten om foto’s te maken. En met mijn hand hard op haar kont te slaan.
Sowieso staan er nog nieuwe foto’s op de planning want het wordt tijd dat haar Twitter feed wordt gevuld.

Uiteindelijk maak ik haar los zodat ze me een glas wijn in kan schenken.

Op haar knieën komt ze me wijn brengen en controleer ik haar make up. Ze heeft veel moeten oefenen de afgelopen dagen en eindelijk is het gezicht goed genoeg dat ik haar mijn sletje wil noemen. Alleen haar haar. De nieuwe pruik is prachtig maar vraagt andere verzorging.

Ze kust mijn schoenen voordat ze ze uit doet en ik kies een outfit om te dragen. Ik kies voor een prachtige body die ik aan had bij de pegging date en latex broekje. Liselette heeft het warm en wil de airco hoger. Ik heb het fris en trek nog iets doorzichtigs aan en waarschuw haar. Als ze het kouder wil zal ik meer aantrekken. Uiteraard bindt ze in en trekt meer kleding uit zodat zij het minder warm heeft. Zo zie ik het graag.

Ze heeft een echte sletten fotoshoot en ik denk dat ik haar zo makkelijk aan de man kan brengen…. mits de man ook voldoet aan mijn eisen. Als je benieuwd bent, volg haar dan op Twitter (@sletjeliseletje) . Daar zullen de meeste foto’s nog wel langskomen.

Ik krijg trek en Liselette bestelt de roomservice. Omdat het nog even kan duren gaan we voor een volgende look en shoot. Ik schiet even in een broek zodat als ze aankloppen ik open kan doen. Liselette vind dat nog te spannend. binnen no time wordt er geklopt en doe ik open. Ik moet zeggen dat ondanks dat ik daar in vlammende maar nette outfit sta dat de jongen professioneel is. Zonder blikken of blozen staat hij me te woord. Er worden nog wat grapjes uitgewisseld en ik rijd de tafel naar binnen tot na de deur.

Liselette verschijnt weer en de tafel wordt opgebouwd. En opeens zit ik aan tafel met Liselette. Behalve onze public date en een eerdere dat hebben we nooit meer aan tafel gezeten. We zijn beide uitgehongerd en genieten van de maaltijd en het gesprek. Heerlijk om het spel even te kunnen onderbreken op deze wijze.

Als alles is opgeruimd is het tijd voor het onderdeel waarvan ik weet dat Liselette er al zeer naar heeft uitgekeken… worstelen. Nu ben ik echt een sterke en stevige dame en is Liselette best een sprietje… maar toch heb ik vorige keer het onderspit gedelft en dat zit me dwars. We maken een afspraak. Uiteraard is er niets wat ik kan winnen wat ik niet sowieso van haar kan eisen… but I’ll humour her.

We besluiten het op de grond te proberen aangezien het bed uit twee losse boxsprings bestaat en we beide zo fanatiek zijn dat de bedden dan zeker uit elkaar schuiven. Eerlijk is eerlijk, we spelen best of 5 en de eerste twee rondes wint ze. Dan kies ik ervoor de derde ronde op het bed te doen en ik maak haar genadeloos in :). Helaas blijkt Liselette jarenlange worstel ervaring te hebben (anders is dit namelijk niet te verantwoorden) en na twee afgekeurde rondes (mijn schouders lagen echt niet op het bed) moet ik haar haar overwinning gunnen. Wat ze gewonnen heeft? Dat blijft ons geheim uiteraard.

De schade uiteindelijk? Flinke carpetburns aan haar zijde, maar haar hold ups zijn intact. En bij mij is het kant van mijn body gescheurd. Maar ja, het was al zo’n dag dus dat kan dan niet anders… 🙂

Mijn latexlaarzen gaan weer aan en het is tijd voor haar om ze nederig te beminnen. Met mijn hakken bewerk ik haar bovenbenen en pik. Ze houdt haar adem in en slaat kleine kreetjes en kreuntjes als mijn hak zich diep in haar ballen boort. Haar hele lichaam schokt en terwijl de vernederende woorden over mijn lippen rollen zie ik haar krimpen en wegkruipen in Liselette.
Ik voel direct hoe dit ook effect heeft op mij. Ik groei en de band die ik met haar heb wordt meer versterkt. We genieten beide ontzettend van het spel

Na haar ingestudeerde dansje ( I was very impressed) waarbij ik haar extra dirigeer met mijn paddle en zweep is het tijd voor nog een spanking. Ik grijp haar beed en mijn handen gaan ritmisch aan de slag (haha) terwijl zij hardop meetelt. Na 60 klappen op haar kont gloeien haar billen en branden mijn handen. Op een of andere manier vind ik dit altijd ZO opwindend. Zo intiem, vernederend en duidelijk D/s. Het is een heerlijk gevoel en Liselette is zo dankbaar als ze maar zijn kan. Niet onbelangrijk, ze heeft weer wat geleerd en ik weet zeker dat ze niet zo snel meer op eigen initiatief dingen zal ondernemen. Een volgende keer zal ik niet zo mild zijn.

Ik ben goed opgewarmd en voel hoe het bloed door mijn lichaam stroomt en me energie geeft. Ik pak een ketting in leg haar armen en benen (in de lucht) vast. Ze is goed bezig met pijptraining, maar haar kontje is nog amper getraind. Ik weet dat ze het spannend en lastig vind… Ze vindt het minder comfortabel. Ik kies een mooie, niet al te grote butplug uit met diamant en breng hem in. Ze kan niet bewegen en haar benen zijn verbonden van enkel tot pols. Kortom, het is niet comfortabel. Binnen haar grenzen is dit ongeveer haar grootste trigger. Echt helemaal vast zitten en dienstbaar zijn aan mijn plezier en genot. En genieten doe ik niet met mate.

Het was half 5 toen ik de hotelkamerdeur open deed en tegen half 10 stap ik weer in de auto. Vijf uren weg van de wereld en ondergedompeld in een wereld van kink, genot, tease, plezier en humor. Het is onvoorstelbaar dat het pas de tweede hoteldate met Liselette is. En ondanks de lange playdate heb ik nog steeds niet alles gedaan wat ik in gedachte had. Kortom, we plannen snel weer wat nieuws.

Voor iedereen die denkt dat ik helemaal gek ben op sissys. Dat is niet perse zo. Liselette en ik hebben een goede klik en energie en daarom werkt ons spel ook. En zo geldt het tot nu toe voor eenieder. Ik heb geen ’type’ net zoals ik geen script of programma heb.

Als ik thuis kom met alle cadeaus van de dag zitten mijn schoonouders aan tafel. Marc heeft een of ander verhaal vertelt en ik ga snel richting bed. Later wil Marc alles weten over hoe het was met Roberto en Liselette. Het voelt heerlijk om al mijn ervaringen te kunnen delen met mijn lief en beste vriend. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *