Public date Martijn – Shake it on baby

Voor diegene die niet precies hebben bijgehouden wie Martijn is… Hij is ook een beetje een stille sub. Maar dedicated, absoluut. Als het gaat om de zaadzindelijkheidstraining heeft hij deze glansrijk doorstaan in de proefweken. En ik heb het hem niet makkelijk gemaakt. Ook een paar dagen ziek zijn zorgt er niet voor dat hij zijn target niet haalt.

Na twee weken bied ik hem aan om af te spreken voor een public date. Geen lunch, want hij zou geen hap door zijn keel krijgen dus iets erna. Tussendoor besluit hij niet nog een week extra contact te boeken. Dat bleek voor ons beide een slecht idee. Ik was zo druk met anderen dat het moeilijk was om ook voorpret te delen met hem voor onze date. Hij hoopte dat een week minder contact rust zou brengen, maar dat bleek niet het geval. In ieder geval vlamt het contact toch weer wat op in het weekend.

Een prachtige foto van Martijn in slavenpositie ‘kneel’

Martijn is nieuw in de scene, en hoewel meerdere subs dat zijn heeft hij weinig last van grootspraak of bravoure. Hij vindt het spannend en vraagt me ook aan het begin om rekening te houden met zijn onervarenheid. Leergierig als hij is pikt hij veel dingen op. En vandaag is het dan eindelijk zo ver. Ik ga hem ontmoeten voor een public date… De opstap om trusted genoeg te worden voor een private date.

De agenda’s waren meedogenloos en dus heb ik een paar uur vrij genomen. Het tentje waar we hebben afgesproken in Harmelen kennen we beide niet. Ik ben er uiteraard iets voor het afgesproken tijdstip en hij parkeert exact om kwart over 1 zijn auto. Hij begroet me buiten met een handkus. Als we naar de ingang lopen is hij de zoveelste die ik moet corrigeren op te snel lopen. Mijn hakken dicteren het tempo, niet jouw behoefte.

Ik kies een plekje in de hoek en schuif op de bank. Het meisje neemt de bestelling op en bedient ons snel. Tegenover me zit een jongeman van eind twintig, fit, getraind en heel nerveus. Als ik vraag of het gaat (een vraag die ik meerdere keren zal stellen) is het antwoord altijd ja, het gaat goed. Ik geloof er geen fluit van maar het is aan hem om te ervaren hoe het is. Hij is nerveus…. dat zijn ze bijna allemaal. Zijn handen trillen en zijn ogen lijken me op te willen drinken.

Een vanilla gespreksonderwerp lijkt me het meest op zijn plek. Iets met koetjes en kalfjes voordat ik een aantal onderwerpen aanstip waar we het in de chat over hebben gehad. Over hoe je omgaat met bdsm gevoelens als je een relatie hebt. Ondertussen heb ik al veel mannen gesproken die hiermee worstelen…. En ik begrijp de worsteling. Martijn is van nature erg introvert en vindt het lastig om over bepaalde gevoelens te praten. In het gesprek lukt het me toch om hem uit te dagen en meer los te laten komen… Leuk vind ik dat. Dat is echt het ‘vriendin’ deel wat ik bied/ ben in ons contact.

Een paar keer schakel ik snel van vriendin naar Dominae en hij knippert even met zijn ogen. Als ik hem instructie geef om naar toilet te gaan en zijn boxer te verwijderen moet ik het hem nog een keer uitleggen. Hij staat op en loopt weg, ik bekijk zijn lichaam nog eens goed. Sporter, duidelijk te zien en die kont… mijn handen jeuken nu al!

Eenmaal op toilet krijg ik een appje met nog een vraag over de opdracht. Of ik zo onduidelijk was? Nee, hij had niet goed geluisterd. Uiteraard vraag ik hem waarom niet en hij geeft toch toe dat het de spanning is. Ondertussen zitten we al drie kwartier en zijn aan ons tweede drankje toe. Zijn handen trillen nog steeds.

Ik maak een opmerking over zijn kleding, een nette beige trui en over zijn stoel hangt een beige jas. als ik op een andere plek was gaan zitten had ik alleen zijn ogen en glimlach gezien omdat hij was weggevallen in de muur. We grinniken er beide om. Hij maakt een mental note…. Geen beige aantrekken, Dominae heeft een afkeer van deze nietszeggende kleur.

Terwijl ik me kort opfris rekent hij af en lopen we naar de auto. Het regent buiten en mijn laarzen zijn nat geworden. Ik leg ze op schoot en gebied hem ze te drogen… Heel schattig pakt hij zijn mouw en veegt ze droog. Ik kan ene glimlach niet onderdrukken. ‘De meeste subs doen dit met hun tong’ geef ik aan. Hij kijkt schuchter en antwoordt dat hij niet wist of dat mocht. Ik besluit het te laten.

Als ik vraag of hij iets heeft meegebracht veert hij op. Jazeker, twee dingen. Er komt een doos van de Gall en Gall en ik hoop dat hij geen rode wijn heeft gekocht, want die drink ik niet (al waardeert Marc het dan weer wel). Uiteraard heeft deze introverte man opgelet en een mooie fles Prosecco gekocht… omdat mijn voorraad zo snel slinkt 🙂 Bullseye en hij krijgt een kus op zijn wang.

Verder heeft hij nog een lief kaartje geschreven. Altijd goed. Ik check vanuit mijn ooghoeken hoe hij erbij zit en besluit de druk wat op te voeren. Hij had nog een aantal fouten begaan en daarvoor nog straf tegoed. Je weet ondertussen hoe gek ik ben op faceslaps en ik kan het niet laten. hij mag uiteraard kiezen en ik geef hem een goede tik… Martijn geeft geen kik. Het lijkt wel alsof ik hem niet geraakt heb. Ook de andere kant lijkt hem niet te deren.

Ook als ik zijn tepels tussen mijn nagels pak is er afgezien van een grimas weinig te merken van een reactie. Ik schat in dat hij zijn tepels morgen nog wel zal voelen.

Deze man heeft zo goed geleerd om geen emoties te tonen dat dit echt netjes binnenblijft… Zelfs uit zijn ogen kan ik weinig aflezen. An sich praktisch in het leven, maar het kent ook nadelen. Ik ben iemand die geniet van de reactie van de ander, zowel op straf als genot en voor mij is dit dan ook onbevredigend. Ook in het verdere spel is hij gespannen en blanco. Dat wordt mijn uitdaging bij hem… Zijn vertrouwen krijgen om zich volledig over te geven aan mij, zicht te laten leiden en de wereld buiten te vergeten.

Om hem een voorproefje te geven gebied ik hem zijn ogen te sluiten en te voelen. Ik raak hem licht aan en voel hoe bij ontspant. Zijn ademhaling loslaat en.. nog steeds trilt. Maar er is wel een klein beetje overgave en zeker vertrouwen.
Ondanks dat het in de auto niet koud is is hij verkleumt en trilt hij. Hij heeft dit vroeger ook wel gehad, in spannende situaties. We zijn bijna twee uur verder en in die tijd heeft hij onophoudelijk getrild. Soms meer, soms minder, maar continu en ik verbaas me hierover. Gelukkig is er ook ruimte genoeg voor mij om te leren.

Ondertussen is de tijd voorbij en wil ik hem vooral nog even wat warmte geven. Omdat hij voor mij moeilijk te peilen is en ik niet zie wat er achter zijn facade gebeurt schat ik in dat vandaag voor hem al heel heftig was. Een beetje TLC is op zijn plek en ik laat hem rustig landen.

In het restaurant hebben we al besproken dat ik hem graag naakt op zijn knieën voor me zie op een hotelkamer. Voor hem is dat een droom, en tegelijkertijd is het een zoektocht hoe hij zijn onderdanige gevoelens en behoefte om mij te dienen kan combineren met zijn leven. Op dit moment vraagt het teveel van zijn aandacht waardoor hij minder focus heeft op onder andere zijn werk. Een struggle die ik bij meerdere subs tegenkom en waar verschillende oplossingen voor zijn. Dat is wel een nadeel van online, het kan zo intens zijn dat het lastig lots te laten is. Hij gaat erover nadenken hoe hiermee om te gaan en komt erop terug.

Ik weet mijn doel al, hem uit zijn schulp halen en mij laten vertrouwen en volgen. Hem overspoelen met gevoel en dit laten uiten. Of het nu een kreun of een zin is…Ik wil in dat hoofd kruipen en met hem spelen. Mijn gevoel zegt dat hij me graag toe wil laten en dat er veel genot zit achter een muur waarvan de deur nog niet gevonden en geopend is. Een uitdaging, en daar houd ik van.

We stappen uit de auto en ik gebied hem o. me te helpen de auto weer in te richten. Dan krijgt hij nog een laatste knuffel en stappen we beide in onze eigen voertuigen voor we weer terug gaan naar het gewone leven. Weer een hele andere smaak van sub in mijn stal en ik ben benieuwd wat de toekomst brengt en vooral, wanneer ik Martijn weer zie.

Thuis aangekomen nog een aantal berichten van hem, dat hij het geweldig heeft gevonden en dat het voor hem al heel bijzonder was om zo open te kunnen spreken over een aantal onderwerpen. Ik vond het ook heel waardevol en dat laat ik hem weten. To be continued and, untill then… 🎶 Shake it on baby 🎶.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *