Petertje: Swallow it for me

Vrijdagmiddag iets over drieën. Marc komt thuis om ervoor te zorgen dat ik vroeg weg kan. Hij vraagt wat hij het bezoek zal zeggen… ‘Dat je in latex outfit een man anaal aan het nemen bent’ oppert hij en glimlacht. Ik zeg ‘is goed’. Het zijn zijn vrienden die die avond komen en ik schat in dat ze het toch niet zullen geloven. Hij glimlacht en stelt voor te zeggen dat ik met een vriendin uit eten ben in Arnhem.

Hij zet mijn koffer in de auto en geeft me een lange zoen. Veel plezier! En doe de groeten aan Petertje. En zo begint mijn weekend en de derde playdate met Petertje.

Ik spring in de auto, fix mijn lippenstift en rijd naar het hotel. Petertje is er al en het idee is om vandaag de date op te knippen. Allereerst wil ik graag nog wat meer foto’s. Een aangezien mijn telefoon niet alles kan heeft Petertje zijn camera meegenomen. Als ik onderweg ben appt hij dat hij een belangrijk detail is vergeten… het geheugenkaartje. Ik zeg hem om te checken of ze deze toevallig bij het tankstation verkopen. Hij kleedt zich aan en gaat ernaartoe. Helaas verkopen ze die dus niet.

Tegen die tijd parkeer ik mijn auto en Petertje draagt/rolt mijn bagage. We lopen het hotel in en naar de kamer. Deze is een exacte kopie van de vorige keer. Tijd om ons te verkleden. Naja, voor hem om zich te ontdoen van kleding en voor mij om een andere outfit aan te doen. Ik besluit de eerste ronde voor leer te gaan en trek mijn prachtige body aan die ik van Nico heb gekregen. Rokje erbij, hakken aan en dan eerst even een drankje. We hebben gezegd dat het maken van de foto’s nog vanilla is maar Petertje wilde graag naakt omdat hij ervan overtuigd is dat je het in mijn ogen ziet als ik mijn dominantie los kan laten.

Ik heb een drankje meegenomen wat ik van hem heb gehad en hij schenkt in. Daarnaast heeft hij nog een cadeau voor me. Al weken vertelt hij me dat hij bezig is met iets…maar niet wat het is. Nu zie ik iets liggen en gebied Petertje het aan te geven. Het is een zelfgemaakte (!) flogger van echt leer. Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen weet ik niet maar ik vind hem prachtig. En uiteraard kan ik niet wachten hem uit te proberen.

Het licht in de hotelkamer is ronduit slecht te noemen en de tijd voor foto’s blijkt veel te kort. Als ik Petertje weer eens op de grond dirigeer om het juiste perspectief aan te nemen zie ik in zijn ogen een onrust. Ik vraag wat er is en hij geeft aan dat hij heel graag wil spelen. Ik snap het wel. Als ik die flogger al 10 keer voor je hoofd heb laten knallen en je als voetenbankje heb gebruikt stromen bij de meeste onderdanige mannen de gevoelens om te willen dienen wel door de aderen. We laten de camera voor wat het is. Helaas zonder mijn nieuwe latex outfit aan te trekken. Maar wel de laarzen.

Allereerst doe ik hem mijn nieuwe band om, om zijn ballen en met een riempje. De kwaliteit had beter gekund maar het effect hiervan is heerlijk. Zonder enige moeite volgt hij me precies waar ik wil. Ik doe hem de pols en enkelboeien van zacht leer om. Ook de halsband gaat om. Zo zie ik hem het liefst. Klaar om vastgezet te worden als ik wens, duidelijk mijn slaafje. Ik zou graag nog eens naar een bdsm feestje gaan met een slaaf op deze wijze bij me. Ook is het aan hem om de touwen onder het bed door te leggen. Een klusje waar ik altijd graag naar kijk. Nog steeds is Petertje hier niet geroutineerd in.

Ik vraag een glas water en hij brengt het. hierbij moet ik melden dat ik zijn enkels aan elkaar vast heb gezet zodat hij alleen als een pinguin kan lopen. Het kleine opstapjes naar de badkamer blijkt een grote barriere en de vernedering is compleet.

Er staat nog iets op mijn lijstje om met hem op te pakken…. Spitting. Ik heb nooit de beste tuffer geweest en kan niet wachten om dit te doen. Mijn favoriete voorbeeld hiervan kreeg ik een tijd geleden opgestuurd. Miss Daisy die liefdevol vernederd met haar spuug.
Ik gebied heb zijn mond te openen en spit erin. Vervolgens spuug ik in zijn gezicht terwijl ik dit uitwrijf over zijn huid. Je bent van mijn, je zit nu volledig onder mij en draagt mij als een tweede huid. Onzichtbaar voor de wereld, maar wij weten beide dat elke hond kan ruiken dat je mijn eigendom bent.

Wat heerlijk om dit te doen! Een nieuwe favoriet is geboren. Vanwege onvolkomenheden en simpelweg respectloosheid heeft hij nog straf tegoed. Faceslaps, spanking en… nu ik hem toch heb… de flogger. Ik begin met de faceslaps…. Ze blijven wel echt favoriet vanwege het gevoel en het geluid. Mijn handen die je huid raken. De sensatie op jouw gezichtshuid en mijn handpalmen. Ik geniet ervan.

Uiteraard kan ik niet wachten om de flogger te testen… Hij ligt soepel in de hand en Petertje heeft nog wat straf openstaan. Eerst tijd om zijn billen op te warmen. Grappig hoe ik drie maanden geleden 60 spanks nog veel vond klinken en ik ondertussen weet dat dat een opwarmertje is. Ik leg Petertje over de knie en begin tikken uit te delen… Hij telt nog niet mee tot ik hem hieraan herinner… Een kleine glimlach in zijn mondhoek. Als we bij 60 zijn aangekomen voelen zijn billen heerlijk warm en zijn ze prachtig roze.

Petertje buigt over het bed met zijn hoofd in de dekens… Ik pak de flogger. Volgens mij kun je hier serieus pijn mee doen. Ik weet van de paddle dat deze makkelijk blauwe plekken veroorzaak en dat is bij Petertje niet wenselijk. Dus maar even checken waar zijn grens ligt. Hij krijgt 10 tikken en het idee is dat op een schaal van 10 de 8 fijn is qua pijn, hoger niet. Ik begin en hij geeft aan dat het een 5 is… tot bij een volgende slag een van de touwtjes zijn ballen raakt en hij piepgeluidjes produceert. Ik ga iets anders staan en richt meer op zijn rug. De rode striemen ontstaan al… met name de uiteindes zijn killing.

Het kost mij verrassend weinig energie en moeite om een mooie slag te geven. Mijn polsen werken soepel mee en voor mij was 10 slagen veel te weinig. Met tegenzin stop ik omdat ik zie dat het voor Petertje echt genoeg is geweest. Echt… ik zoek nog een slaaf bij wie ik mijn zwepen en paddle meer kan laten knallen.

Ik inspecteer zijn rug en billen nog een keer en ben trots op mijn werk. Petertje mag op het bed liggen en ik maak zijn polsboeien aan zijn enkels vast. Afgelopen week hebben we wat filmpjes uitgewisseld. Onder andere over een sub die werd genomen en zo was gedraaid dat hij in zijn eigen mond klaar zou komen. Een prachtig beeld en tijd voor Petertje om dit ook te ervaren.

Uiteraard begin ik rustig. Ik doe mijn strapon om terwijl hij hulpeloos ligt. Eerst eens kijken of hij zijn pijp skills nog een beetje heeft geoefend. Dit blijkt goed op orde. De dildo verdwijnt soepeltjes in zijn mond en even zie ik Sissy Jessy in hem naar voren komen. Zo gewillig om te zuigen.

Ik verplaats mijzelf naar zijn billen… met zijn voeten in de lucht ziet het er heerlijk uit. De lube loopt uit de tube op hem en ik zorg dat alles lekker glijdt. Rustig duw ik tegen hem aan en binnen no time heb ik het ritme weer te pakken. Deze dildo is perfect om serieus te kunnen bewegen en voor hem om niet constant naar adem te hoeven happen. Waar ik vorige keer nog moest zoeken naar de beweging merk ik dat het soepel gaat. Petertje is out of this world en geniet met volle teugen. Nog meer lube en ik speel met hem. Uiteraard is het nog lang geen tijd om te komen.

Ik neme bezig van hem. Mijn sub, mijn slaaf, mijn sletje. Onder mijn spuug en gevuld door mij. Er is niets wat hij liever wil dan hier nu zijn. Hij bedankt me en ik stoot door. Soms ons blikken in elkaar verstrengeld, soms weggedraaid in genot. Zijn polsen nog vast bij zijn enkels en na een tijdje draai ik hem omhoog. Zijn kont omhoog, leunend op zijn nek op het bed.

Het wordt tijd om voor mij alles te slikken en als een beest positioneer ik me op hem. Mijn hele gewicht werkt nu mee als ik in hem stoot. Het duurt niet al te lang voordat ik hem hoor kreunen. Helaas kan ik het niet langer uitstellen vanwege een knie blessure aan mijn kant en laat ik hem dan ook kreunend komen. Zijn mond open en het zaad erin spuitend.

‘Slik voor me’ gebied ik hem en hij doet braaf wat hem gezegd wordt. Terwijl ik uit hem glijd begint hij te trillen. Zij lichaam slaat op tilt en ik maak zijn polsen los van zijn enkels. Hij kruipt ineen en ik leg hem onder de deken. Even opwarmen. Zachtjes landt hij terwijl ik hem over zijn hoofd streel.

De tijd voor het diner is gekomen. Van Liselette heb ik een kooitje gekregen dat te groot is voor haar. Om Petertje extra te teasen verwacht ik dat hij deze omdoet. Het is even gedoe omdat de ring niet goed bij de kooi past maar met een tierap kan ik hem vastzetten. Ik spring in een degelijk jurkje met mijn hoge leren laarzen eronder en we vertrekken naar het diner.

Tijdens het diner valt wederom op hoe amateuristisch de horeca nog is. Ik mis de vakmensen. Het eten is heerlijk en ik bestel het toetje voor Petertje en mijzelf omdat ik niet kan kiezen. We gaan weer terug naar de kamer. Na het eten zou het meer softplay zijn.

Als hij op de kamer komt moet hij direct zijn kleren uittrekken. ‘Pak een stoel zonder leuningen en zet hem daar neer’. Petertje kijkt wat verbaast. Ik bind hem vast op een stoel, uiteraard weer naakt en pak het een na laatste cadeautje van hem… de enorme vibrator. Langzaam bewerkt ik hem hiermee terwijl hij niets kan. Mijn pik klemt in het kooitje en Petertjes ogen branden van frustratie. Mijn opwinding stijgt per seconde… 1Terwij ik zijn tepels tussen mijn vingers neem hoor ik hem kreunen van de sensatie die zijn lichaam ervaart. Ik geniet hier intens van. Kort richt ik de Magic wand op mijzelf en Petertjes ogen vallen bijna uit hun kassen.

Met een glimlach zet ik hem uit. Vanwege een gewonnen weddenschap heb ik nog een voetmassage tegoed (Bas, als je dit leest, thanks but no thanks). De weddenschap ging over een sub die terug zou komen maar dat niet heeft gedaan. Ik had dat ingeschat, want daarvoor moet je serieus over je eigen ego heen stappen en dat dicht ik die sub niet toe. Ik geef hem de olie en laat mijn hoofd achterover zakken in het kussen.

Mijn voeten zijn echt een manier om me te laten genieten en ontspannen. Tegelijkertijd laat ik zeker niet eenieder hieraan zitten. Petertje is echt een kneus met betrekking tot masseren. Maar verloren is verloren en ik zal het hem leren. Hij verwarmd de olie en langzaam glijden zijn vingers over mijn voeten en kuiten. Het is een heerlijk gevoel en ik voel hoe ik wegzak in het kussen. Petertje is ondertussen gefocust en als hij bij een handeling zeg dat dat goed voelt blijft hij deze tot in het oneindige herhalen. Dat gaat snel vervelen uiteraard.

De tijd vliegt voorbij en de date is bijna teneinde. Ik besluit eerst de spullen op te ruimen zodat het laatste deel ook ontspannen kan zijn zonder constant op de klok te letten. Mijn flogger berg ik op in mijn koffer, samen met de andere attenties van hem. Na nog wat te hebben gesproken wordt het tijd om weer iets vanilla’s aan te trekken. Ergens rond half 12 verlaten we de kamer.

Een knuffel op de parkeerplaats en weer terug naar huis. Het is een kwartier rijden en als ik binnenkom is het bezoek er nog. Het is even schakelen en ik zie Marc me aankijken met een glimlach en knipoog. Met een excuus maak ik me uit de voeten en ga naar bed. Wat een heerlijke gezellige, uitdagende en ontdekkende date was dit weer. Elke keer vliegt de tijd en is er zoveel om op te schrijven voor een volgende keer.

Dit jaar denk ik niet dat ik nog met Petertje zal spelen, maar wat ben ik blij dat hij wel echt weer terug is in mijn stal. En stiekem, kan ook ik niet wachten op zijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *