Whassup sub

Wat een bizarre week was dit. Er zijn drie dates gecancelled… Even wat context.

Een hele tijd geleden had ik een proefweek met Jan, die verdween… en weer terug kwam en an een boete de tweede week.. waarin hij , deze keer met info, verdween en dit herhaalde zich een paar keer. De laatste keren zat zijn privé leven niet mee, maar enfin. Omdat ik voorzag dat hij weer zou verdwijnen stelde ik voor om direct een public date af te spreken. Zo gezegd, zo gedaan.

We spreken af voor dinsdag 1 1 november…. Een week geleden op dinsdag krijg ik een appje dat er een overlijden in de familie is en dat de uitvaart op 11 november is. Ik wens hem sterkte. En terwijl ik dit typ bedenk ik me…. Dit gaat nergens heen. Het is niet een incident maar een patroon en het contact dient te worden beëindigd.

Het punt is alleen, ik had dus ontzettend veel zin om weer een public date te doen. Vorige week heb ik wel de eerste hoteldate met Martijn gepland… en uiteraard had ik vrijdag een date met Petertje… maar tussendoor niets en… I need to scratch that itch. Kortom, ik wil een date.

In proefweek zitten op dat moment Daniël en Anton. Anton begint woensdag aan zijn tweede proefweek en dat zit wel goed. Het enige lastige is voor hem dat er iemand in zijn directe omgeving ziek is, en dat moet blijken of dit ongeneeslijk is. Alsnog kiest hij voor een tweede proefweek en aangezien ik toevallig donderdag de 13 in de buurt ben stel ik een public date voor. We organiseren alles en ik heb er zin in.

Dit weekend blijkt dat het familielid waarschijnlijk ongeneeslijk ziek is en dat drukt alle zin om te spelen. Logisch uiteraard en de date wordt geannuleerd. GRRRRR, mijn frustratie neemt toe.

Diezelfde dag stuurt Roberto bericht. Om even wat context te geven, hij is ongeveer dag en nacht met me bezig en schetst de wereld alsof hij het liefst de hele dag met een halsband om achter me aan zou lopen. Ik ben dan ook erg verbaasd om te lezen dat hij wil stoppen. Niet dat BDSM hem niet interesseert maar hoe kan hij mij recht doen en tegelijk zijn vrouw ook. Een squeeze waarin veel subs terecht komen.

Ik vind het bewonderenswaardig als je voor je vrouw kiest. Ergens is het ook dienen aangezien je je eigen bdsm gevoelens dan opzij zet. Bij Roberto is het niet zo dat hij zijn gevoelens wil onderdrukken. Sterker nog, eerder andersom. De BDSM behoefte is zo groot dat hij deze niet wil ontkennen… maar hij wil wel dat zijn vrouw ervan weet en gaat dit proberen aan te kaarten. Chapeau! Dat kan ik alleen maar toejuichen want zijn partner is ook Vrouw en hoe mooi als je dit open en eerlijk kunt bespreken. Niet iedereen durft dit aan maar ook niet bij iedereen is die deur op slot.

Vandaag sprak ik Roberto en hij heeft moeite om afstand te nemen. Ik stel voor om hem te blokkeren en na zijn akkoord voeg ik daad bij woord. Ik kan stellen dat het nu wel echt stil is 😉

Zondagavond stuur ik gefrustreerd een bericht naar Daniel. Hij was het hele weekend bij zijn lief en niet bereikbaar. Wij hebben ook een public date gepland in zijn tweede proefweek. Hij zou dinsdag uit het diepe zuiden naar Utrecht komen om met mij een drankje te doen. Niet geheel onervaren en leuk om te spreken. Ik ben echt een beetje in mineur van alle afzeggingen en vraag hoe zijn weekend was. Blijkt dat hij prikkelbaar was omdat hij last heeft van een schuldgevoel naar zijn lief. Ik voel de bui al hangen en vraag of hij de date nog wel door wil laten gaan.

Na een vaag antwoord krijg ik toch een open reactie. Hij wil de date annuleren omdat hij nu niet echt om kan gaan met de emoties. Op de vraag of hij wel verder wil met een tweede proefweek is het antwoord ja. Ik merk dat ik er zelf over na moet denken.

Een online relatie is anders dan een relatie met iemand waarbij het doel is een live afspraak. Beide is overigens oke, maar het spel en de opbouw zijn anders. Omdat hij de laatste van het weekend is weet ik dat ik wat anders reageer besluit ik het contact te beëindigen voor die avond. Later vraagt hij of hij nog iets kan doen… Nee.

Overigens heeft zich wel een leuke prospect aangediend. Erik is vrolijk en komt op het juiste moment. Onervaren en eager om te leren. Heeft mijn site gelezen en weet wat hij wil… maar nog niet zo goed hoe dat aan te pakken. De onervarenheid spat er overigens van af en dat vind ik vaak ontzettend ontwapenend en cute. In ieder geval bied ik hem een proefweek aan om de frustratie wat te verzachten. Hij biedt uiteraard aan om als vervanging op de date te komen, maar zo snel gaat dat niet.

Vandaag heb ik ook Daniel nog uitgebreid gesproken en geanalyseerd waarom een date in de toekomst wel zou kunnen en waarom het afzeggen en de emotie niet een tweede keer gaat gebeuren. Ik twijfel omdat ik niet een tweede Jan wil… gelukkig komt overtuigd hij me en mag hij een tweede proefweek beginnen.

Dus geen dates deze week… en wie weet wat voor volgende week. Marc is blij omdat hij ook weinig weg is en we daadwerkelijk tijd hebben voor elkaar. We hebben net een weekendje weg gepland voor de drukke decembermaand.

Wat al die afzeggingen met me doen? Nou ik weet dat het niet aan mij ligt en tegelijk is het frustrerend om geen invloed hierop te hebben. Dat je denkt dat je iets opbouwt en dat poef dat opeens weg is. En tja, dat het me raakt. In mijn achterhoofd hoor ik nog MLC die vraagt of ik ook emotioneel zo betrokken wil en moet zijn. Want het raakt me. Tegelijk zeggen mijn subs ook dat mijn openheid en betrokkenheid juist aansprekend is voor ze. En het is wie ik ben. En in zo’n week ben ik extra dankbaar dat ik dit als hobby doe en niet financieel afhankelijk ben.

Vooralsnog kijk ik uit naar mijn private date met Martijn en een nieuw avontuur met Erik. En de rest? Die komt of kruipend terug of zwaai ik uit voorgoed. Een ding blijft, dat mijn plezier centraal staat. En wat de toekomst brengt? In ieder geval vaker een glimlach dan frustratie…. en anders is het tijd om de flogger weer uit te pakken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *