Martijn – eerste hoteldate- Bring it on

Na de publicdate met Martijn hebben we al snel een nieuwe datum gepland. Het is zoeken met alle maatregelen, ons werk, het thuisfront etc maar het lukt. Helaas dan wel in zijn thuisstad wat voor mij meer dan een uur rijden is, maar vanaf kantoor ben ik er zo…. Hij kan in ieder geval niet wachten en ook al is het bijna drie weken, de voorpret wordt er niet minder om.

Uiteraard verandert alles in de tussentijd en is het enige wat blijft staan de date. Twee dagen vantevoren geef ik aan om het hotel te boeken. Alle eventuele onzekerheden zijn out of the picture, en wat overblijft hebben we geen invloed op.

De dagen vantevoren merk ik dat de spanning bij hem toeneemt, maar by no means komt het in de buurt van de spanning voor de public date. Zoals de afgelopen weken chatten we zowel vanilla als bdsm… Naarmate de date dichterbij komt merk ik dat er in mijn hoofd allemaal beelden en scenario’s opkomen van wat ik met hem wil / ga doen. Het is best een breed arsenaal en er is geen mogelijkheid dat we aan alles toekomen dus ik kijk hoe de date verloopt, deze zal maar twee uur duren.

Dinsdagmiddag beëindig ik de laatste call en pak mijn koffer en laarzen in. Net als ik in de auto wil stappen belt mijn manager…. Complimenten hoe ik het overleg heb aangepakt en dat hij blij is dat ik erbij zit. Intern grinnik ik omdat ik hem een aantal keer de mond gesnoerd heb omdat ik het overleg graag zo efficient (lees kort) mogelijk wilde houden. Ik bedank hem en na nog een minuut koetjes en kalfjes hang ik op en raap mijn spullen bij elkaar. Mijn lief zwaai ik toe en ik installeer me in de auto voor een lange rit.

Mijn plan is om vandaag voor het eerst mijn latex jurkje te dragen… Die is nieuw en dit klinkt als een geweldige gelegenheid om hem aan te doen. Martijn geeft ondertussen aan dat ook zijn werk klaar is voor vandaag en dat hij de laatste spullen regelt.

Bij het hotel aangekomen checkt hij in en vertelt mij welke kamer hij heeft en hoe ik hier kom. Ik loop naar de lift en wacht tot hij de deur van de gang voor me opendoet. Leuk om hem weer te zien en we lopen samen de kamer in. Eerst maar even een kleine snack, goed moment om direct ook aan te voelen hoe hij in zijn energie zit. Het gesprek gaat over alledaagse dingen en Martijn oogt relaxed.

Tijd om ons om te kleden. Voor hygiene gaat Martijn naar de badkamer om te douchen/ spoelen en hij mag er pas uitkomen als ik hier toestemming voor geef. Ondertussen leg ik rustig mijn speeltjes neer. Ik pak het jukje uit, klop het poeder eraf en spray de jurk in met glansspray. Anders kan ik zo niet meer bij de achterkant. Ik ben dankbaar dat er tapijt ligt, anders blijft het nog weken glibberig. Dan trek ik mijn jurkje aan. (Dat klinkt overigens makkelijker als ik het zo opschrijf dan ik het heb ervaren). In ieder geval weet ik zeker dat geen slaaf dit moment van mij ooit mag aanschouwen wil ik niet in een lachbui uitbreken.

Het latex omsluit me als een tweede huid maar glanst nog niet gelijkmatig. Laatste beetje spray en de laarzen kunnen aan. Voor het eerst echt in een latex outfit…I like! Voordat ik Martijn de kamer in laat kruipen maak ik nog even een foto.

Ik gebied hem voor de badkamerdeur met gesloten ogen te knielen en geniet van het uitzicht. Het is een jonge gespierde man met smalle taille, brede schouders en een kont die nu al roept om mijn zweep. Terwijl hij knielt ruim ik mijn koffer op en kijk om me heen. Hij mag met zijn ogen dicht naar me toe kruipen en knielen. Terwijl ik voor hem sta gebied ik op te kijken… zijn ogen worden zo groot als schoteltjes als hij me in volle tenue aanschouwt. Hij stamelt wat complimenten…tja, had je iets anders verwacht dan dat ik er geweldig uitzie?

Nu is het tijd om hem aan te kleden. Een voor een doe ik zijn polsboeien om. Ook de halsband gaat om zijn nek. De enkelboeien doet hij zelf. Ik vind het heerlijk om hem zo te zien en hij voelt zich er ook meer onderdanig door. Qua spanning lijkt het helemaal goed te gaan. Als laatste zet ik de tepelklemmen op zijn tepels. Het beeld is compleet en ik stap even naar achteren om het te bewonderen. I like what I see en ik kan een glimlach niet onderdrukken.

Dan wordt het tijd voor een inspectie van de pose. We hebben ze immers niet voor niets geoefend. Het blijkt nog steeds lastig en ik corrigeer licht met een zweepje. Ondanks dat ik niets doe zie ik dat hij pijn heeft. Zijn knieën zijn gevoelig en hij kan er niet lang op zitten. Ik gebied hem in een andere positie maar verlies snel de interesse.

Ik ga zitten in de stoel en gebied hem naar me toe te kruipen en weer te knielen. Terwijl hij knielt leg ik kort mijn voeten op hem. Ze zakken voor zijn hoofd en hij mag ze beminnen. Martijn heeft moeite me te verstaan… dit zal nog meerdere keren gebeuren. Hoewel ik duidelijk en accentloos Nederlands spreek blijkt het toch een uitdaging voor hem.

Het gebod was: Bemin ze, waarmee ik doel op mijn laarzen. Elke centimeter moet gekust. Vol overgave kust hij mijn laarzen en pijpt hij mijn hak. Zo verwacht ik het ook van hem. Hij is eager maar het lijkt hem weinig te doen. Als ik het voldoende vind is het tijd voor wat spanking. Maar eerst wil ik nog wat drinken.

Al kruipend haalt hij wat water voor me…halverwege gebied ik hem om te blijven zitten en ga ik op zijn rug zitten. Aangezien ik weet dat hij traint om een beetje figuur te houden is het tijd voor push ups. Met mij op zijn rug. Hij vertrekt geen spier en rustig drink ik mijn water op.

Buig over het bed en steek je kont naar achteren. Mijn handen jeuken om die witte billen roze te maken. Terwijl hij met zijn kont omhoog zit begin ik…Geen idee waar ik eindig :). Ik ben niet tevreden, het kletst niet lekker en ik gaal er minder plezier uit dan ik zou willen. De billen leken zo zacht maar het is nu toch minder soepel. Dan maar echt over de knie en de billen ontspannen. Al bij de eerste tik hoor ik het het geluid en weet dat ik goed zit.

Ik krijg het ritme te pakken en ga er heerlijk in op terwijl Martijn zijn best doet om me bij te houden met tellen. Bij 80 stop ik. heerlijk roze zijn ze nu maar nog niet zo warm. Een beetje ademruimte lijkt me op zijn plaats maar Martijn lijkt nog steeds ongeraakt.

Weer gebied ik hem om bed en breng zijn butplug in… uiteraard met een beetje beleid… en soms ook even niet. Hij kreunt en ik weet dat hij hiernaar heeft verlangt. Als de plug zit speek ik er een beetje mee… Voor het eerst een reactie van genot. Martijn kreunt terwijl hij zijn hoofd meer in de het matras begraaft.

Tijd om hem vast te binden en ik gebied hem de touwen onder het bed door doen…. Terwijl ik zit zie ik hoe hij dit aanpakt. Waar de meeste het touw onder het bed proberen door te gooien tilt hij een voor een de poten op. Ook gebied ik hem mijn strapon te pakken en de dildo te bevestigen. Het verbaast en amuseert me. Met een bijna trotse glimlach vertelt hij me dat hij erover had nagedacht vantevoren. Ah gossie, deze kleine is zo aandoenlijk.

Binnen een paar minuten ligt hij vastgebonden en geblinddoekt op bed. Sinds kort heb ik een kleine wheel of pain en ook deze heb ik nog niet kunnen gebruiken. Langzaam rol ik over zijn lichaam en kijk hoe hij reageert. Hij lijkt volledig te ontspannen. Als ik dan nog wat vernederende woorden in zijn oren fluister is het beeld voor hem compleet.

Het liefst zou hij gepegged worden maar dat doe ik niet op een eerste hoteldate. Wel vind ik dat als je gepegged wilt worden je minimaal de grootte van je eerste dildo moet kunnen pijpen. Ik doe mijn strapon om en ga op hem zitten. Open je mond en neem hem in je mond. Omdat ik tranen wil zien doe ik zijn oogmasker af.

Zijn prestatie is teleurstellend,… Hij komt niet verder dan 5 cm hoewel ik hem gezegd heb dit te oefenen. Dit frustreert me enorm. En ik vind dat alle vrouwen die hem ooit gepijpt hebben respect verdienen omdat hij het zelf niet kan.

Na een tijdje maak ik hem los en verwijder de butplug om hem te vervangen met een grotere. Deze heeft hij nog niet ingehad en ik weet zeker dat hij dit nog wel even zal voelen.

Tijd om op zijn knieen voor me te zitten en de dildo nogmaals in zijn mond te nemen. Ik duw zijn hoofd ruw tegen me aan en hij begint te kokhalzen. Voor hem zit er niets meer in, deze minimale prestatie is alles wat ik van hem krijg. Ik gebied hem weer voorover op het bed en pak de paddle. Onlangs is hij 29 geworden en mijn cadeau zijn 29 spanks. Met de butplug in is dit een stuk gevoeliger maar Martijn geeft geen kik.

Na de paddle pak ik de flogger en check op een schaal van 10 hoe ver ik kan gaan. Eindelijk kan ik echt een beetje los met de flogger en ik ben bijna teleurgesteld als ik 29 heb bereikt.

En dan… ben ik leeg. Ik weet even niet meer wat te doen en hoe ongelofelijk het ook is, er zijn nog geen twee uur voorbij. Waarbij bij Liselette en Petertje de tijd vloog en ik altijd tijd tekort komt weet ik opeens niets meer te bedenken. We gaan op bed liggen en ik check hoe het met hem gaat. Het is tijd voor aftercare… maar Martijn is ongelofelijk rustig en relaxed.

Een voor een verwijder ik zijn halsband, pols- en enkelboeien. Hij mag de butplug uitdoen en het voelt voor mij als een nachtkaars. Als we napraten bedank ik hem voor de sessie. Ik ben oprecht trots en had niet verwacht dat hij zich zo zou houden op basis van zijn public date. En verder heb ik genoten van de spanking en dat ik dit wat harder kon doen dan tot nu toe. En dan zie ik toch iets kleins glinsteren in zijn ooghoek…of was het de lichtinval?

We spreken af om te kijken naar een volgende date… en met Martijn denk ik dat een studio zowaar wel een optie zou zijn. Ik geef ook aan dat het niet op korte termijn hoeft en dat het goed zit tussen ons.

Na nog een lange knuffel neem ik afscheid. Tijd om mijn spullen te pakken en naar mijn auto te gaan. Onderweg naar huis denk ik, zoals altijd, na over de date…. Waarom heb ik niet het euforische gevoel wat ik anders heb? Het komt zelf zo ver dat ik op een gegeven moment twijfel of ik wel echt Dominant ben en het niet fake? Normaal voel ik me verliefd en voelt het als een mini vakantie. Nu ben ik moe en leeg. Dat eerste is overigens te verklaren door de slechte nachtrust.

Martijn bedankt me nog een aantal keer, vraagt of ik goed ben thuisgekomen en is aan het nagenieten. Hij heeft het in mijn ogen super goed gedaan… Misschien is dat het wel. Dat ik niet verwacht had van de bevende jongen naar deze slaaf die zich niet laat raken. Later op de avond wijst Petertje me er nog op dat ik dit bij de public date ook had… Ik wil in zijn hoofd kruipen omdat hij weinig emotie laat zien. Check, dat was ook zo.

En vandaag, the day after is het contact met Martijn nog steeds leuk, luchtig en vol nagenieten van ons spel…. en ergens knaagt er iets bij mij. Wellicht is het hoe veel ik gecatfisht ben in de afgelopen weken. Of dat totaal onverwacht Daniel zegt dat hij niet verder wil omdat hij vindt dat hij mij niet goed kan dienen… In ieder geval is een deel van de glans minder geworden.

Gelukkig heb ik donderdag avond weer een public date staan met Emmet. Terwijl ik dit typ is dat minder dan 24 uur voor de volgende date. En daarna? Weekendje weg met mijn lief. Dus je zult nog wat ongeduldig moeten wachten tot die uitwerking er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *