Petertjes story- Eén uurtje op vakantie met Dominae

Sinds de laatste date die ik had met Dominae is er een hoop gebeurd.Die date was zo ontzettend fijn, intens en op een bepaalde manier ook intiem. Het was voor mij de eerste keer dat ik gepegged werd. En alles bij elkaar deed dat meer met mij dan ik gedacht zou hebben.Het maakte een hoop bij mij los met als gevolg dat ik mezelf serieuze vragen ging stellen over de levenskeuzes die ik heb gemaakt. De levenspartner die ik heb gekozen. Ik werd ook even hevig verliefd op Dominae.

We hebben toen even wat afstand genomen om het allemaal een beetje te laten bedaren. Na enige tijd pakten we het contact weer op. Veel chatten, bellen en een vanilla meeting hebben mij enorm geholpen om alles in een fijn perspectief te plaatsen. Ik vind het ongelooflijk mooi hoe Dominae de tijd en het geduld heeft kunnen opbrengen om mij te helpen de zaken weer op een rijtje te krijgen. De zorg voor haar subs neemt Dominae, absoluut, echt heel serieus. Als je eenmaal echt van haar bent, zorgt ze ook echt heel goed voor jou. Wow!

Uiteindelijk werd er weer een date gepland, op vrijdag. Vanaf de zondag ervoor mocht ik van haar niet meer klaarkomen. Grrr, altijd een lastig dingetje voor mij, zo lang niet klaarkomen. De dag voor de date had ik het echt zwaar. De teases van Dominae die dag hielpen ook echt niet mee. Maar ik heb het vol kunnen houden, hoewel één edge poging toch wel echt heel close kwam. Maar het ging allemaal net goed. Oef!

De dag van de date was ik zoals gewoonlijk, erg gespannen maar niet zo erg als bij de eerdere dates. Mezelf overgeven aan een ander, zelf niet de controle hebben over wat er gaat gebeuren. Dat vind ik nog steeds DOOD en DOODENG. Maar ik weet inmiddels, dat als ik dat echt laat gebeuren en mezelf eraan overgeef, het echt ongelooflijk fijn is met Dominae als mijn Domme. De enige persoon op de hele wereld die er op dat moment toe doet. De enige persoon die ik wil dienen, gehoorzamen en plezieren. Zonder terughoudendheid, zonder schaamte en zonder zorgen. Ahhhhh, ja ik heb er zin in!

Als het dan eindelijk tijd doe ik nog een laatste check. Alles bij me, niets vergeten? Nee? Mooi, gaan! Ik stap in de auto, doe eerst nog even een paar boodschapjes, zodat er wat te eten en drinken is tijdens de date. Daarna rijd ik naar het hotel waar we hebben afgesproken. Ik laat mijn gedachten heerlijk gaan en denk aan de date. Als ik op de klok in de auto kijk, schrik me helemaal te pletter. Ik heb om 16:00 met Dominae afgesproken en had gepland om uiterlijk 15:00 op de kamer te zijn zodat ik nog voldoende tijd had om te douchen, spoelen en de camera alvast ‘ready to go’ te maken (we hadden vooraf nog een mini photoshoot gepland). De navigatie geeft aan dat het al 15:10 is en dat ik om 15:25 zal aankomen op mijn bestemming. Hoe!?! wat!?!. Dat red ik nooit in een half uur! Wat!?! Mijn hartslag gaat naar 200 slagen per minuut. Fuck!… En toen de realisatie, de navigatie staat nog op zomertijd… Pfffff

Ruim op tijd arriveer ik op de hotelkamer. Mijn thuis en mijn wereld voor de komende uren. Terwijl ik tevreden rondkijk, zet ik het proviand voor de date vast klaar. Een cadeautje dat ik voor Dominae heb gemaakt leg ik neer op het bureau in de kamer. Het is een leren flogger, gemaakt uit zwart- en rood-leren straps, met een in zwart leer omwikkeld handvat. Om het handvat heb ik een rood-leren strikje bevestigd. Ik ben er best trots op en hoop vurig, dat Dominae het ook kan waarderen.

Dan spring ik onder de douche. Als ik eronder vandaan kom doe ik een handdoek om mijn middel en tref de laatste voorbereidingen. Ik voel me echt verassend ontspannen. Als ik de camera in gereedheid breng en door de zoeker kijk, zie ik wat ik al vreesde. De camera vindt deze kamer niet fijn. Veel te donker. Ik besluit een testfoto te maken en krijg direct daarna de melding: ‘No memory card’. WTF!?! Oh, crap, die zit nog thuis in de cardreader! Wat!?! Hoe stom kun je zijn? En ik heb ook geen backup-card meegenomen Echt, hoe dom…? Snel besluit ik Dominae op de hoogte te stellen van de situatie. Hoe ze het doet weet ik niet, maar ze is onderweg en reageert direct: ‘Kleed je aan en ga naar het tankstation bij het hotel en koop daar een memory card’. Snel doe ik wat mij is opgedragen en kleed mij aan. Ik baal want het laatste wat ik wil is Dominae teleurstellen en dit is echt zo dom. Grrrr!

Eenmaal buiten loop ik snel naar de benzinepomp en zoek in de schappen naar een SD-card. Nergens te bekennen. Crap! Ik vraag even aan de man achter de kassa of hij ook SD-kaarten verkoopt maar helaas bevestigd hij wat ik al had vastgesteld. Nope!
Ik loop weer naar buiten. Dominae chat mij dat ik naar de parkeerplaats van het hotel moet lopen. Als ik daar weer ben aangekomen loop ik over de parkeerplaats en scan met mij ogen naar haar auto, tot ik plots “Petertje” achter mij hoor roepen. Ik was haar auto straal voorbijgelopen. Tuurlijk, dat kon er ook nog wel bij…

Dominae glimlacht breed. En even vergeet ik hoe stevig ik baal van deze, allesbehalve, perfecte start van de date. Wat ben ik blij haar weer te zien…Gelijk vertel ik haar dat ze bij de pomp geen sd-kaarten verkopen en bied uitgebreid mijn excuses aan voor mijn stommiteit. “Daar komen we later nog wel op terug” antwoordt ze. Ik slik een keer diep. Dan pak ik haar bagage uit de auto en met haar bagage in mijn handen, lopen we samen naar de kamer.
Als de deur van de kamer sluit, voel ik een gevoel van geluk over mij heenkomen. Wat heerlijk, weer helemaal alleen met Dominae op een hotelkamer. Ik heb dat bijzondere gevoel gemist.

We beginnen met een fotoshoot. Helaas zal dit dus met de camera in onze phone’s gaan in plaats van met mijn camera. Vooraf had ik voorgesteld, zelf naakt te zijn tijdens de shoot, om Dominae echt helemaal in Femdom stemming te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat je dat ook terug kunt zien in de foto’s. Bijkomend voordeel is ook dat ik zo kan figureren in een paar foto’s.

We kleden ons eerst om. Of nou ja, ik kleed mij uit en Dominae kleed zich in een prachtige leren top, leren rokje en heerlijke high heel laarzen. Aangezien ik net iets eerder klaar ben dan Dominae, vraag ik of ik iets voor haar kan doen. Ik mag van haar alvast een drankje inschenken dat ze heeft meegenomen. Het is de pineut ‘de Wilde Dame’ die ik haar eerder cadeau heb gedaan. Wat ontzettend leuk. En het blijkt nog eens echt lekker te zijn ook!

Tijdens het omkleden en het drankje zie ik haar ogen een aantal keren over het bureau gaan. Daar waar ik mijn zelfgemaakte flogger heb neergelegd. Terwijl dat gebeurt, bestudeer ik haar aandachtig maar er komt echt nul reactie. Inwendig baal ik dat ik niets aan haar kan zien. Iets maken voor een ander is voor mij een ultieme blijk van affectie. Hoewel het er misschien niet aan af te zien is, zit in deze flogger best veel denkwerk en arbeid. Allemaal verborgen in het handvat maar het is in ieder geval echt met heel veel liefde gemaakt.

Terwijl haar blik over het bureau gaat, bijt ik, vol spanning, op mijn onderlip. Als ze weer met neutrale blik in mijn richting kijkt, laat ik, net voordat ze het kan zien, mijn onderlip weer los en kijk neutraal terug. Het is een spelletje denk ik bij mijzelf.

Ik heb haar in de weken voor de date wat geteased met het feit dat ik iets voor haar wilde maken maar niet wilde vertellen wat precies… Dit moet wel payback zijn daarvoor. En het werkte uitstekend. Ik kon het wel uitschreeuwen. Maar zij is in control en zij bepaald wel wanneer ze het tijd vindt om mijn cadeautje aan te nemen. Onrustig afwachten dus maar… Grrrrr!

Dan, als we beiden in een stoel zitten te genieten van ‘de Wilde Dame’ komt eindelijk het verlossende moment: “Jij wilt graag iets aan mij geven geloof ik?” Mijn ogen lichten op, daar heb ik op dat moment echt geen controle over. “Geef het me maar dan”

Ik pak snel de flogger van het bureau, overhandig die aan haar en ga op mijn knieën voor haar zitten. In spanning wacht ik haar reactie af. Ze bestudeert hem van alle kanten en ik denk aan alle imperfecties die zichtbaar zijn maar gelukkig zie ik al snel een twinkel in haar ogen verschijnen. Ze staat op en begint ermee rond te zwaaien. Ze is duidelijk echt helemaal in haar nopjes. Ik geniet ervan haar zo te zien. Met de opwinding duidelijk zichtbaar in haar gezicht, geeft ze de rand van het bed er even echt stevig van langs.

Daarna richt ze haar aandacht op mij. Haar gezicht en lichaam ontspannen en zegt: “Ik weet niet hoe je dit gedaan hebt maar ik vind hem echt Prachtig. Dank je wel Petertje” Het is duidelijk gemeend. Als ze me even zacht over mijn wang wrijft krijg ik een brok in mijn keel. Met wat moeite antwoord ik met: “Heel graag gedaan Dominae” En ook dat is gemeend. Want haar reactie maakt alle tijd en moeite die ik erin heb gestoken, het veel meer dan waard.

Goed, tijd voor de fotoshoot. Die verloopt, zoals te verwachten, allesbehalve typisch. Het model (Dominae) dirigeert de fotograaf (ik) in plaats van andersom. Ik had niet anders verwacht en vind het helemaal geweldig. De flogger laat ze flink wat keren rakelings langs mijn telefoon heen knallen en voor een aantal foto’s mag ik figureren als voetenbankje terwijl Dominae zelf wat foto’s maakt. Wat ik al zei, allesbehalve typisch. De tijd vliegt voorbij en ik voel de behoefte groeien, om mij even echt te onderwerpen aan Dominae. Dat is blijkbaar zichtbaar want Dominae vraagt mij op enig moment wat er is. Ik antwoord dat ik eigenlijk wel heel graag wil spelen, haar even echt wil dienen. Daar heeft ze zelf ook wel zin in, dus we laten de fotoshoot voor wat het is.

Ze begint met het omdoen van een leren bandje om mijn ballen. Aan dit bandje zit een kettinkje met aan het andere eind een lus van leer, die Dominae in haar hand vasthoudt. Zo heeft ze me letterlijk bij de ballen. Als ze door de kamer begint te lopen heb ik geen andere optie dan haar te volgen waar ze maar gaat. Dit tot zichtbaar genot van Dominae. Het is natuurlijk best vernederend om op deze manier aan je ballen overal heen getrokken te worden. Maar gek genoeg, voelt dat voor mij totaal niet zo. Het verdiept mijn nederigheid en geeft mij echt het gevoel met haar verbonden te zijn. Als een soort verlengstuk van haar. Dat voelt echt verassend fijn.

Het volgen is ook echt prettig om te doen. Ik hoef me geen zorgen te maken of ik te dicht of te ver achter haar loop. Met het kettinkje is dat door Dominae zelf, heel subtiel maar kristalhelder te communiceren. Nadenken kan ik even helemaal uitschakelen. Ik hoef alleen maar te volgen en terwijl ik dat doe, voel ik mij veilig en heel erg verbonden met mijn geweldige Dominae. Het moment duurde niet lang maar voelde heerlijk.

Ok, als je nu afhaakt omdat je denkt: “Sjonge, wat een zweefteef is die petertje toch”. Ik kan het me indenken. Want in het ‘gewone’ leven ben ik echt wel van de no-nonsense. Mediteren en in jezelf op zoek gaan. Helemaal ok, als je dat fijn vindt. Maar voor mezelf denk ik dan gelijk: je zou in die tijd ook iets ‘nuttigs’ kunnen doen. Iets wat een tastbaar resultaat oplevert. Een schone vloer, eten op tafel, iets leuks aan de muur, eindelijk die plint tegen de muur…Maar als ik op date ben met Dominae, hoef ik aan dat soort dingen niet te denken. Kan ik me ontspannen, juist stoppen met denken, genieten en vrijuit voelen. Hoeveel ik daarvan kan genieten had ik je van tevoren niet kunnen voorspellen. En zo diep ergens van genieten is op een heel andere manier ook echt wel ‘nuttig’ heb ik ontdekt.
Goed, verder met het verhaal…

Dominae doet mij pols- en enkelboeien om. Ze zijn gemaakt van stevig leer met een zachte binnenkant en voelen prettig. Dan doet ze mij ook een halsband om. Dit is voor mij de eerste keer en ik heb bij het idee ervan, eerder wel echt gegruweld. Dominae heeft het wel eens met mij besproken en ik heb toen aangegeven dat dat voor mij toen echt te ver zou gaan. Voor mij is dat namelijk iets extreem nederigs, waar ik toen echt niet klaar voor was.

Blijkbaar voelt ze aan dat ik er nu wel voor open sta. Als ze de halsband pakt, pakt ik de glinstering in haar ogen, die mij vervolgens aandachtig aankijken om mijn reactie te peilen. Als ik mijn kin omhoog beweeg om het haar gemakkelijk te maken, de halsband om te doen en ook non-verbaal te communiceren dat ik er klaar voor ben, verschijnt een tevreden glimlach op haar gezicht. Met zorg maakt ze de halsband vast. Niet te strak en niet te los. Eenmaal om, voel ik me nog meer van haar, voel ik een soort van trots en op een vreemde manier, voel ik me ook gekleed.

Ze verbindt de twee enkelboeien aan elkaar. Er is nog een beetje ruimte zodat ik me nog net kan voortbewegen, maar dan wel met hele kleine pasjes. Ze geeft me opdracht om twee touwen onder het bed door te leggen. Elke keer dat ik op sta en me weer, als een soort pinguïn verplaats, hoor ik Dominae lachen. Als ik de touwen eindelijk onder het lage bed heb doorgelegd, krijg ik de opdracht een glas water voor Dominae te halen. Hiervoor loop ik naar de badkamer en stop aan de rand van de badkamer. De vloer daarvan ligt namelijk zeker 5 cm hoger dan de vloer van de kamer. Met de beperkte ruimte tussen mijn enkels is dit een serieus obstakel geworden. Dominae lacht nu echt luid terwijl ik het obstakel probeer te overwinnen. Als ik het glas met water heb gevuld moet ik nog een keer hetzelfde obstakel nemen met weer een luid lachende Dominae als gevolg.

Nadat ze een slok water heeft gedronken dirigeert ze me op m’n rug op het bed. Ze gaat op mij zitten en zegt: “Mond open”. Ik open mijn mond en zie hoe Dominae de hoeveelheid spuug in haar mond probeert te vergroten door het in haar mond te laten rondgaan. Dan brengt ze haar gezicht dicht bij de mijne en laat het spuug uit haar mond, in mijn mond lopen. Dan laat ze het mij doorslikken. Wow, ik vind het heerlijk! Dit herhaalt ze een paar keer waarna ze op mijn gezicht spuugt en met haar hand mijn hele gezicht ermee insmeert. Een dun laagje Dominae over mijn hele gezicht “Je bent van mij en draagt mij nu als een tweede huid”. Wat een heerlijk idee!

Dominae herinnert me daarna aan het feit dat ik nog wat straf verdiend heb. Allemaal vanwege domme, respectloze dingen die ik gedaan heb. Uiteraard was dat niet mijn bedoeling maar om te voorkomen dat het nog eens gebeurt, is straf wel op zijn plaats.Ze begint met de verdiende faceslaps. Ik heb er nog steeds een hekel aan, maar weet dat Dominae er erg van geniet. Daarna spanking, om mijn billen wat op te warmen voor de flogger die ze graag wil uitproberen.

Ik ga bij Dominae over de knie en voel de tikken landen op mijn billen. De tikken die ze uitdeelt zijn best hard en ik vergeet compleet om hardop mee te tellen. Na een tijdje herinnert Dominae aan het feit dat een tik pas telt als ik hem hardop meetel. Ik begin hardop mee te tellen en begin uiteraard bij 1. Als mijn billen echt beginnen te gloeien en ik tot 60 heb geteld, stopt Dominae.

Dan laat Dominae mij over het bed heen buigen. Ik mag mijn gezicht heerlijk in het matras begraven voor wat komen gaat. De flogger. Hij is natuurlijk nieuw dus test Dominae eerst hoeveel ik kan hebben. Op een schaal van 1 tot 10 roep ik na elke slag hoe hard ik hem ervaar. Een acht is het hardst wat ik nog als prettig ervaar.De eerste slag landt op mijn billen en is een 5. De tweede slag is harder en de gemene uiteinden van de flogger landen precies op mijn ballen. Er komt even een heel hoog geluid uit mij. Sjonge wat deed dat zeer.

Daarna richt Dominae de flogger op mijn rug. Ze vindt al snel een fijn ritme. De slagen volgen elkaar in rap tempo op. Ze zijn pijnlijk maar lekker. Met name de uiteinden van de flogger zijn soms echt gemeen. Ik verbijt me en druk mijn hoofd dieper in het matras terwijl ik de slagen incasseer en hardop meetel. Als we bij 10 zijn stopt ze en checkt even hoe het met me gaat. Ik geef aan dat ik niet veel meer kan hebben. Gelukkig besluit Dominae te stoppen hoewel ik merk dat ze eigenlijk nog wel door had willen gaan. Ik voel hoe mijn kont en rug gloeien.

Dominae inspecteert haar werk en is in haar nopjes over de mooie rode strepen over mijn rug. Er is volgens haar misschien een stukje waar een blauwe plek zou kunnen verschijnen maar het is beperkt. Achteraf heb ik er geen blauwe plekken aan overgehouden. Heel fijn!

Ik word daarna op mijn rug op het bed gedirigeerd. Dominae maakt de polsboeien vast aan de enkelboeien waardoor mijn benen omhoog wijzen. Een perfecte houding om in gepegged te worden.Dominae doet haar strapon om en als die eenmaal om is laat ze die eerst door mij pijpen. Ik heb er echt heel veel zin in en neem de dildo gretig in mijn mond. Ik begin eraan te zuigen en laat hem daarna helemaal in mijn mond naar binnen glijden. Ik voel trots als ik Dominae extatisch hoor roepen: “Zo, wat een gewillig sletje”.

Dan pakt ze de lube erbij, smeert alles goed in, drukt de dildo rustig tegen mijn kont aan totdat hij langzaam bij mij naar binnen glijdt. Ahhhhhh, wat voelt dat lekker. De eerste paar stoten zijn heel rustig, maar zodra ze merkt dat ze los kan gaan, voert ze snel het tempo en kracht van de stoten op. Wow, wat kan deze dame peggen! Echt, diepe harde stoten! Ik ben in no-time in extase en laat mezelf helemaal opgaan in dat heerlijke gevoel. Ik ben echt even helemaal van haar. Als onze ogen elkaar ontmoeten zie het genot ook bij haar. Haar blik zo intens. Het is heerlijk en ik voel hoe ik mezelf helemaal verlies in dit moment.

Dan komt het moment waarop ze uit mij glijdt, me bij mijn benen pakt en mijn kont omhoog brengt, zodat haar pik zich recht boven mijn gezicht bevindt. Ze laat de dildo weer in mij glijden en begint mij dit keer van bovenaf te peggen. Mijn uitzicht is waanzinnig! Dominae met haar krullende haren boven mij, als een soort medusa torent ze over mij. “Mond open, wijd”. Ik open mijn mond terwijl ze mij met harde diepe stoten neemt. “Tijd om klaar te komen petertje” roept Dominae mij toe. Uiteraard snap ik wat haar bedoeling is. Ze wil me in mijn eigen mond laten klaarkomen terwijl ze mij pegged. Het idee is, in mijn boekje extreem vernederend. Maar man, wat vind ik dit opwindend!

Ze laat me uiteindelijk klaarkomen terwijl ze haar pik perfect op mijn mond richt. Ik voel het warme zaad in mijn mond landen en zodra het laatste beetje uit haar pik is geschoten, kijkt ze mij intens aan. “Slik voor me”. Terwijl ik haar aankijk, slik ik alles in één keer door. Een brede glimlach verschijnt op het gezicht van Dominae “Goed zo, sletje”. Inwendig begin ik te spinnen bij het horen van die woorden.

Dominae maakt de polsboeien los van de enkelboeien en laat mij even bijkomen. Terwijl ik lig uit te hijgen begint mijn lichaam oncontroleerbaar te rillen. Ik heb het ineens ontzettend koud en krul mezelf op. Dominae komt naast mij liggen, doet een deken over mij heen en streelt mij zachtjes over mijn hoofd. Ik smelt en zweef even helemaal weg… Daarna laat ze me rustig weer landen.

Tijd voor het diner. Dominae heeft een kooitje gekregen van Liselette. Ze wil graag dat ik die om doe tijdens het diner, om mij wat extra te teasen. Ik heb eigenlijk geen ervaring met kooitjes en heb behoorlijk wat moeite om hem om te krijgen. Het begint met de stalen ring, die steek je om de pik, tot aan de ballen. Daarna druk je één voor één de ballen ook door de ring. Dat blijkt al echt een hele opgaaf. Als dat eindelijk is gelukt, schuif je het werkelijke kooitje om de pik.

Als alles goed past, past je beide delen aan elkaar vastmaken middels een slotje. Maar… de beide delen passen niet goed en het slotje vastmaken werkt niet. Het is even een gepiel en Dominae helpt even mee om wat kracht uit te oefenen. Als de huid van mijn balzak gevangen raakt tussen twee pinnetjes van het kooitje en de ring, precies op het moment waarop Dominae even goed kracht zet, klinkt er een heel hoog geluidje uit mij.

Uiteindelijk besluit Dominae één van de vele tie wraps uit haar koffer te gebruiken om het kooitje te bevestigen. Dat werkt.We kleden ons aan in ‘normale’ kleding en lopen gezamenlijk naar het restaurant. Het kooitje voelt tijdens het lopen echt heel raar.Het is druk en we krijgen een plaatsje, direct naast de afrekenbalie. Nul privacy dus. Crap! Het is echter zo rumoerig dat ons gesprek waarschijnlijk toch door niemand gehoord kan worden.

Na wat vanilla praat gaan we over op wat meer kinky onderwerpen. Dominae begint op een bepaald moment, de input van een slaaf (Martijn) voor een blog op te lezen aan mij. Ze is super trots en leest het verhaal geanimeerd voor. Op enig moment kijk ik even naar het tafeltje rechts van mij. Daar zitten een wat oudere dame en heer te eten. De dame kijkt mij aan met een zeer afkeurende blik. Ik zet even mijn meest ontwapenende glimlach in maar dat verandert niets aan haar blik. Ik weet niet of ze mee kon krijgen wat we aan het bespreken waren en of ze daarom zo keek. Misschien zit haar gezicht op die manier wel gewoon het lekkerst. Hoe dan ook besluit ik haar verder te negeren en richt mijn aandacht weer op Dominae, die echt helemaal in haar element, verder leest.

De bediening was… opvallend verschillend. Een jonge vrouw, die ons de vorige keer ook bediend had en het vak echt lijkt te snappen… en dan de rest van het personeel. Nadat we een karaf water, met bijbehorende glazen geserveerd hadden gekregen voelden we allebei de behoefte om even te checken of het nog wel goed ging met de tafel. Of die zijn functie nog wel kon blijven vervullen na deze nogal ruige behandeling. De karaf en glazen werden neergeploft alsof ze figureerden in nog een sequel van pirates of the caribean. Ruig en echt hard. Maar de tafel bleek meer gewend aan een dergelijke behandeling dan wij, dus er was gelukkig niets aan de hand.

In de keuken leek alles goed op orde want het eten was heerlijk. Daarna nog een dessert bestellen. We hadden allebei de hele tijd al een bepaald dessert voorbij zien komen, terwijl het naar een andere tafel werd gebracht. Het zag er erg lekker uit maar niets op de dessertkaart leek te matchen met dat dessert. Dominae vroeg de geroutineerde jonge dame naar welk dessert dat zou kunnen zijn. Volgens haar ging het om één van 2 desserts die niet op de kaart stonden. Dominae bestelde prompt voor haar zelf het ene en, voordat ik mijn mond open kon doen, voor mij het andere. Direct daarna kijkt ze me aan met een blik die lijkt te zeggen: “En durf eens wat anders te bestellen!” Ik vind het een geweldig moment, kijk de serveerster aan en zeg: “Nou dat dus blijkbaar”.

Als de desserts uiteindelijk worden opgediend, blijkt mijn dessert, het bewuste dessert te zijn. We zijn allebei in onze nopjes want die van Dominae ziet er misschien nog wel iets lekkerder uit. Het was heerlijk en ben achteraf erg blij dat ik voor dit dessert heb ‘gekozen’.
Als we zijn uitgegeten geeft Dominae naar de serveerster toe aan dat ik graag wil afrekenen. Na te hebben betaald gaan we weer terug naar de hotelkamer.

Zodra we weer op de kamer zijn, krijg ik direct een hele duidelijke instructie: “Uitkleden”. Daarna geeft ze mij opdracht een stoel, zonder leuningen neer te zetten op de door haar aangegeven plek, vlak voor het bed. Ik heb echt geen idee wat ze van plan is. Ze bindt me stevig vast op de stoel. Ik kan echt geen kant meer op. Dan loopt ze naar haar koffer om iets te pakken. Het is de hitachi-vibrator die ik haar cadeau heb gedaan. Ze plugt hem in het stopcontact en zet hem aan.

Daarna gaat ze voor me staan en drukt de vibrator tegen het kooitje aan dat ik nog steeds om heb. Haar pik reageert direct, de eikel drukt zich tegen de stalen tralies van het kooitje gelijk vast en begint te zwellen. Groter worden kan niet, waardoor haar pik zich als een soort rollade om de tralies begint te draperen. Het is pijnlijk en opwindend tegelijk. Als ze dan ook nog in mijn tepels begint te knijpen, wordt het helemaal een marteling. Dan haalt ze de vibrator van het kooitje. Ik snak even naar adem terwijl zij op de rand van het bed gaat zitten. Langzaam beweegt ze de vibrator naar haarzelf. Zodra die haar raakt, hoor ik hoe ze begint te kreunen. Haar pik wil nu echt door het kooitje heen breken maar dat gaat echt niet en doet alleen maar meer pijn. Ze laat zich in genot achterovervallen op het bed en mijn hoofd ontploft. Dan gaat de vibrator uit. Ze komt weer overeind en kijkt mij vol genoegen aan. Ze weet precies wat er in mij omgaat, wat ik dacht dat er ging gebeuren. Maar nee…

Terwijl ze mij weer losmaakt uit de stoel, herinnert ze mij aan een weddenschap die wij hadden. Een weddenschap die ik heb verloren. Het ging om een sub (Bas) die op zich wel heel graag leek te willen maar uiteindelijk steeds niet tot dienen over kon gaan. Die mentale heuvel bleek lastig te nemen voor hem. Na een tijdje besloot Dominae dat het zo niet ging werken. Hoe jammer ook maar op deze manier was er voor hem geen plek in haar stal. Je moet die heuvel wel kunnen nemen, anders is er geen mogelijkheid voor een D/s relatie. Als hij uiteindelijk wel in staat zou zijn, echt te dienen, zou hij van harte welkom zijn.

Ik was ervan overtuigd dat hij nog wel weer terug zou komen. Dominae twijfelde en zo sloten we een weddenschap af, dat hij terug zou komen voordat wij weer een date zouden hebben. De inzet, een voetmassage. Erg jammer, met name voor hem want ik weet hoe fijn Dominae kan zijn en jou kan helpen die eerste stappen te zetten richting echte overgave.

Maar goed, tijd om een voetenmassage te geven dus. Ik heb hier maar weinig, zeg maar geen, ervaring mee maar ben wel van plan mijn uiterste best te doen. Vooraf laat ze me nog even weten dat ze regelmatig een professionele voetreflexmassage krijgt en dat haar standaarden dus vrij hoog liggen. Gelukkig, geen druk…

De olie die Dominae heeft meegenomen warm ik eerst in mijn handen op. Daarna begin ik haar rechtervoet ermee in te smeren, totdat alles fijn glijdt. Daarna begin ik haar voet te masseren. Het duurt natuurlijk niet lang voordat ik de nodige aanwijzingen krijg. Daar harder, op die manier omhoog bewegen… Nee niet zo… Ja zo… goed zo slaafje. Als ik iets wat ze fijn lijkt te vinden, te lang herhaal krijg ik hier natuurlijk ook commentaar op.

Na een tijdje word ik erop gewezen dat ze twee voeten heeft. Crap!, ik ben zo gefocust dat ik haar andere voet compleet genegeerd heb. Gauw switch ik naar haar andere voet. Eerst de olie weer opwarmen en daarna krijgt ook haar linkervoet wat welverdiende aandacht van mijn handen. Ze heeft haar voeten niet uit ergernis uit mijn handen gerukt (dat was mijn grootste angst) en ze leek op momenten ook echt even te ontspannen. Voor mij voelde het heerlijk en als een eer om haar zo te mogen aanraken.

Als Dominae even checkt hoe laat het is, schrikken we allebei. De tijd is echt weer eens voorbijgevlogen. We besluiten alles eerst even op te ruimen en daarna nog wat tijd te nemen om te ontspannen voordat we allebei weer naar huis gaan. Het is nog best een klusje want overal ligt van alles. Ik haal de touwen onder het bed vandaan, bind ze netjes op en pak her en der wat spulletjes bij elkaar. Daarna pak ik mijn eigen spullen in.

Eenmaal klaar ploffen we op het bed en praten nog even wat na. Er zijn flink wat uren verstreken maar terugkijkend voelt het als een uurtje. Een uurtje mentale vakantie. Echt bizar hoe je alle gevoel voor tijd kunt verliezen tijdens het spel. We vonden het allebei echt heel fijn, mooi en opwindend.

Dan is het echt tijd om te gaan. We kleden ons weer degelijk aan en verlaten ons tijdelijke wereldje. Zo klein maar ook zo fijn. Op de parkeerplaats nog even een knuffel en dan weer terug naar huis. Eenmaal thuisgekomen ligt mijn vrouw al in bed. Ik laat haar weten dat ik weer thuis ben en dat de workshop heel leuk leerzaam was. Dat vindt ze fijn om te horen. Daarna plof ik op de bank en laat alles nog eens in mijn hoofd de revue passeren.

Ik ben verbaasd. Verbaasd dat ik inmiddels 46 ben en toch nog heftig verrast kan worden door een echt volstrekt nieuw gevoel. Zo intens en zo heftig. Dat is me de afgelopen 20 jaar niet meer gebeurd. In alle eerlijkheid, verbleken ook de intense gevoelens die ik tot mijn 26e had met wat ik nu meemaak met Dominae. Misschien is het ook nodig, die periode van: ‘Ik heb alles wel zo’n beetje gezien’. Het één kan wat heftiger zijn dan het ander maar de smaakjes van wat mogelijk is, heb ik inmiddels wel geproefd.

En dan ineens, voor mij eigenlijk uit het niets, een compleet nieuwe smaak. Zeer complex qua samenstelling en echt extreem intens en fijn qua beleving. Jezelf echt kunnen overgeven aan een ander. Jezelf toestaan je daarin te laten verliezen. Dat is iets bijzonders… echt… Mind blowing!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *