Cat Fishing

Een algemene maandagavond in december. De afgelopen weken was ik stil. Er zijn vanwege de lockdown geen dates mogelijk en het thuiswerken maakt het voor sommige subs ook moeilijk om overdag weg te komen. Als je me op Twitter volgt heb je al kunnen lezen dat ik een catfisher achter me aan heb, die de afgelopen weken meerdere keren veel tijd van me heeft gevraagd om vervolgens erg naar te doen. Hoe dat ging? Nou, je begint een gesprek met iemand en het gesprek loopt prettig. Vervolgens bied ik een proefweek aan maar zijn er verschillende redenen (werk in Brussel, een vakantie in Ierland of corona) waardoor het geen doorgang kan vinden.

Ik speel niet met deze persoon en geef aan contact te minderen tot hij kan dienen…. en vervolgens blijft er een reden waarom het niet kan. Als ik dan zeg dat ik genoeg gegeven heb en dat ik een vergoeding/cadeau oid wens dan ben ik op geld belust en worden andere Dames ook door het slijk gehaald. Er wordt gedreigd met dat mijn adres bekend is of dat er in de hotels waar ik kom al bekend is wat ik doe. In ieder geval is het erg naar.

Bij een is het verhaal dat zijn vrouw dominant is en hij er nu eindelijk voor uit durft te komen en vervolgens krijg ik zijn ‘vrouw’ te spreken. Tegen deze tijd weet ik natuurlijk wel dat het niet echt is en als ik hem confronteer komt er weer een stortvloed aan haat. Het heeft me de afgelopen weken in negatieve zin bezig gehouden en mijn vertrouwen in nieuwe subs is geslonken.

Er is een Twitter account van een Dominante kennis offline gehaald en de catfish dreigt dat ook met mijn account te doen. Nu is mijn logo wel een vis, maar catfishing is toch niet mijn ding.

Ik begrijp werkelijk niet waar de lol in zit en ga ook geen energie meer erin steken om het te begrijpen… maar mocht je een prospect zijn en dit lezen… Hopelijk begrijp je dat ik meer de kat uit de boom kijk en sneller een vergoeding vraag. Ik overweeg zelfs om met een tribute te gaan werken… maar daarover denk ik nog even na.

En aan de achterkant ben ik bezig om alles netjes te regelen en een webshop in te richten. Daar moeten dan natuurlijk ook producten te koop zijn en daar ben ik ook mee bezig. Dus nee, geen zorgen, ik ga gewoon door en de eerste date staat ook alweer gepland in januari…

Naja, stiekem heb ik morgen een social date met Liselette, haar december cadeau van mij en staat er nog een proefdate gepland op de eerste dag van mijn vakantie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *