Boxing Daniël

Het is een voordeel tijdens de lockdown dat ik al maanden bezig ben met online spel. Zo spelen Daniel en ik ondanks dat de hoteldate vorige week niet doorging nog wel door. Gisteren maakte hij een fout. Hij is de hele week al geil en zodoende moet hij van mij een stringetje aan. De arme ziel kan dit niet aan en raakt meer en meer opgewonden. Ik begrijp dat, de zachte stof langs mijn pik en ballen… de stof tussen je billen die je er constant aan herinnert dat je van mij bent.

Meerdere keren per nacht bloedgeil wakker worden wetende dat je niet met mijn pik mag spelen en dat morgen weer een dag vol heerlijke wrede momenten gaat zijn waarop je niets kunt dan ondergaan. Daniël is gek op dameslaarsjes en heeft ook schaamte. Een keer in de zoveel tijd gooit hij zijn speeltjes en kleding weg. Ik laat ze hem fotograferen en vanaf nu controleer ik hem.

Omdat het me goed lijkt hem te locken is hij op zoek gegaan naar een kooitje voor zijn pik. Samen met het bestellen van laarsjes met een hoog hakje en een kanten topje zorgt dit ervoor dat Daniel zich niet meer in kan houden.

Gisteren stuurt hij me een aantal afbeeldingen van bdsm scenes. Hij schrijft erbij dat dit is wat er in zijn hoofd omgaat, de hele dag lang. Een van de regels die ik heb is dat ik niet wens dat mijn subs mij ongevraagd beeldmateriaal sturen. Uiteraard mag een leuk uitzicht oid wel, maar niets seksueels of naakt. Simpelweg omdat ik mijn telefoon wil kunnen openen in mijn vanilla leven en ik er niet op zit te wachten om een of ander naakt lichaam te zien.

Enfin grote fout. Mijn straf was simpel… Je houdt de laarsjes de rest van de avond aan, ook als je naar buiten moet met je hond. Dit is te spannend voor Daniël. Ergens in het gesprek ervoor hebben we geconcludeerd dat hij beter opgesloten kan worden en geeft hij aan dat hij nog een hondenbench heeft. Het is al een tijdje een van mijn wensen om een sub op te sluiten voor me. Oncomfortabel en machteloos.

Het compromis is dat hij een uur lang naakt in de bench gaat liggen en dat ik foto’s krijg. Ik ben vergenoegd en baal wederom dat we niet kunnen spelen. Mijn sletje zit opgesloten voor mij om te dienen en allerlei scenario’s over wat te doen schieten door mijn hoofd.

Het wordt tijd dat ik electro speeltjes ga aanschaffen (zie wishlist) en dan hem ermee martelen als hij is opgesloten. Ik zie voor me hoe hij als sletje opgesloten zit en een douche van cum over zich heenkrijgt van andere mannen die door de tralies komen. Daniel is geen sissy, want die zou moeten zorgen dat de mannen door haar komen.

Hij zit er pas een kwartier in maar mijn fantasie draait overuren. Uiteraard kan Daniel alleen foto’s maken van in de kooi…. en ik kan niet goed inschatten hoe oncomfortabel hij is. Het enige wat ik hoop is dat hij straks ergens wat afdrukken van de tralies zal hebben.

ik vraag hem of hij denkt te kunnen ontsnappen. Eerder heb ik een bench met een andere sub besproken en die dacht dat het niet stevig genoeg zou zijn. Daniel geeft aan dat als hij geboeid is hij er niet uit kan komen… Ik zou het graag een keer testen en hem zo wanhopig maken dat er niets anders is in zijn hoofd dan ontsnappen…. Om hem daarna genadeloos weer terug in zijn hok te trappen.

Mijn sadistische kant groeit… Deze kans zie ik niet vaak maar koester ik. Er zijn een paar mensen die dit volledig in mij oproepen. Eigenlijk is Daniel daar niet perse een van maar het gesprek en spel maken dat ik helemaal los wil gaan.

Daniël geeft aan dat het steeds minder comfortabel wordt en van binnen spin ik… Zo heb ik het graag, lijden voor mijn genot. En hij heeft dit niet zomaar gekregen maar verdient omdat hij zo onbeschoft was om foto’s te sturen. Ik check wat hij op dit moment leert en weet dat hij dit sprekend zou stamelen… op zoek naar de juiste woorden.

Een van de dingen die hij leert is dat het zitten in een kooi heftig is en da thij volgende keer misschien toch liever op hakken naar buiten gaat. In ieder geval zorgt de straf er wel voor dat hij leert en het hopelijk niet vergeet…. of toch even omdat hij het ook zo lekker vindt.

Na exact een uur geef ik hem permissie om uit de kooi te komen. Weer ben ik gefrustreerd omdat ik nu graag voor hem wil zorgen. Een warme douche en een handdoek om hem op te warmen… Ook al was het online, voor ons beide was het heerlijk en intens.

Een ding weet ik zeker, de eerstvolgende hoteldate die ik met hem heb gaat die bench mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *