Hoteldate Daniël – It’s electric

Zoals ik al schreef… ik mis het spelen echt. Voor de lockdown hadden Daniël en ik een nieuwe date gepland. Voor vandaag…En ja, ik weet het. Er is een lockdown en heel veel sekswerkers kunnen nu niet hun werk uitvoeren en inkomsten genereren. Of ze zijn gedwongen om hun werk thuis of elders te doen zonder de veiligheid. En dat is oneerlijk, laat dat helder zijn. En met sekswerkers ook heel veel andere beroepen. En toch heb ik ervoor gekozen om de date door te laten gaan. Uiteraard testen we beide vantevoren.

Nadat hij oud en nieuw gevierd heeft met zijn lief komt Daniel zondag thuis…en lock ik hem direct in zijn nieuwe kooitje. Daniel heeft al wel wat ervaring en de afgelopen maand heb ik graag met hem gespeeld. Online maakt de afstand immers niets uit.

Het is heerlijk om met zijn hoofd te spelen en hem langzaam een beetje de sissy kant op te drukken. Niet omdat mij dat aanspreekt, maar omdat ik zie dat zijn behoefte toch verder ligt dan hij denkt. Met wat kleine opmerkingen en teases heb ik hem al weken onderdanig en gewillig.

We tellen de dagen gezamenlijk en het is eindelijk zo ver. Ik sta al sinds gisteren te springen alsof het mijn 8ste verjaardag is en ben niet te stoppen, zoveel zin heb ik. Natuurlijk bedenk ik me da tik me wel een beetje moet inhouden anders komt Daniel er niet goed vanaf.

Vanmorgen geef ik hem kort de gelegenheid om zijn kooitje af te doen en zich goed te wassen voor hij in de auto springt. We hebben via dayuse een hotel voor overdag gevonden en er staat een sessie van 4 uur gepland. Omdat hij nu eenmaal graag in zijn kooi zit… naja, ik zie hem daar graag, neemt hij zijn bench ook mee.

Als hij bij het hotel is vertrek ik. Zo heeft hij nog voldoende tijd om alles voor te bereiden. Het is weer een nieuw hotel en ik ben benieuwd naar de kamer. Zoals altijd laat ik weten als ik aankom met de opdracht te knielen en de deur naar de kamer op een kier te laten. Na het tonen van de Corona app loop ik door. De deur staat op een kier en ik loop naar binnen… maar zie geen Daniel. Ah… daar om het hoekje zodat ik makkelijk naar binnen kan lopen.

Ik rol rustig naar binnen en corrigeer zijn knielen. Hoofd naar beneden want het is nog geen tijd om me aan te kijken. Mijn koffertje open ik rustig en pak daar mijn nieuwe latex broek uit. Ik kan niet wachten om deze te dragen…. Rustig pak ik alles uit en kleed me aan. Terwijl ik om me heen kijk zie ik een pakje en een lekkere fles Prosecco staan… Daniel heeft opgelet toen ik vertelde waar ik dronken van ben geworden tijdens de feestdagen.

Als ik zo ver ben gebied ik hem achter me aan te kruipen en ik ga zitten in een comfortabele stoel. Ik bied hem mijn schoenen aan om te kussen en hij gaat er gretig op in. Dan zet ik mijn tenen onder zijn kin en kantel hem omhoog. We kijken elkaar voor het eerst aan…. Dag Daniel. Hij weet even niets anders uit te brengen dan ‘Dag Dominae’ en ‘Wat bent u mooi’. ‘Dat is toch ook de bedoeling’ reageer ik met een glimlach.

Ik barst van de nieuwsgierigheid naar het cadeau en vraag hem deze aan te bieden. Het is een grote doos en als ik hem uitpak schiet het me ineens te binnen. Ik ben dol op een bepaald merk schoenen (Mai Piu Senza). Dit zijn geen extreem dure schoenen maar ze zitten zo lekker dat ik er in de meeste gevallen zo op weg kan lopen. Helaas is er geen winkel in Nederland die ze nog verkoopt en dus ben ik aangewezen op de tweedehands markt. En ik had deze schoenen gezien bij hem in de buurt en hem hierop gewezen. Met een grote glimlach trek ik ze aan en loop door de kamer, ze zitten perfect!

Ik ga weer zitten en kleed Daniel aan. Let wel, de boeien en halsband worden geplaatst. van Liselette heb ik een band gehad om halsband en polsboeken achter de rug aan elkaar te bevestigen. Deze doe ik ook om. Van enthousiasme weet ik bijna niet waar ik wil beginnen deze sessie.

We hebben de tijd maar ik heb een aantal nieuwe speeltjes die lonken om gebruikt te worden…. maar allereerst… wat handwerk. Mijn handen jeuken al weken en dus gebied ik Daniel om over de knie te komen liggen. NAja, eigenlijk duw ik hem voorover en valt hij met zijn gezicht op het bed omdat zijn handen achter zijn rug zijn vastgebonden. Ik lach hardop, die machteloosheid bevalt me. Ik ga ook zitten en Daniel komt over de knie, waarbij ik zijn armen even losmaak zodat hij deze boven zijn hoofd kan doen.

Binnen enkele tikken heb ik een lekker ritme te pakken en ik ga door tot zijn billen rood zijn….Blijkbaar ben ik te enthousiast want Daniel spant zijn spieren aan… en dan kletst het niet meer zo lekker. Nadat hij goed opgewarmd is probeer ik de flogger en krijgt hij 10 tikken met de paddle… Zo, dat vervult mijn eerste behoefte voor nu.

Van Martijn en Daniel heb ik beide electro speelgoed gekregen. Hier heb ik nog nooit mee gespeeld en ik kan niet wachten om er iets mee te doen. Dus terwijl Daniel ligt bij te komen pak ik de stinger en doe er batterijen in. Ik ben benieuwd hoe pijnlijk dit is…. Hij knielt op bed en ik probeer een voor een de lichaamsdelen uit. Dit is prima voor een correctie overal op het lichaam… maar als je hem op de ballen richt is het toch erg gevoelig. Ook de tepels en zijn oorlellen zzzziippp ik met de stinger. Leuk om dit samen te onderzoeken en ik geniet van zijn reactie op de pijn.

Dan zijn cadeautje. Een setje met electro butplugs, pads, elastiek en rubber. Ik ben benieuwd hoe dit bevalt. Eerst het elastiek om de polsen. Dit blijkt best heftig. Fijn om te zien hoe alles werkt, maar hier gaan we later mee verder. Ondertussen zijn we alweer 1,5 uur aan het spelen en is het tijd voor de lunch.

Daniel bestelt mijn lunch, brengt het naar binnen en kruipt dan braaf in zijn kooi waar ik hem in opsluit. Terwijl ik heerlijk aan tafel geniet van een warme maaltijd en dessert kijk ik hoe hij oncomfortabel in zijn hok ligt. Mijn eten smaakt er deste beter om.

Na de lunch maak ik hem los en wordt het tijd voor zijn meest gevreesde opdracht. Daniel heeft namelijk een fetish voor laarsjes, om zelf te dragen. En vandaag gaan wij hiermee naar buiten. Het is net na lunchtijd dus het is licht buiten en ik zie de spanning stijgen. Kleren aan en…. laarsjes aan. Hij kijkt me nog een keer wanhopig aan… Meen ik dit echt? Jazeker! Onder de spijkerbroek zie je het alleen als je oplet. Een keer eerder heb ik hem op laarsjes naar buiten gestuurd, als hoge straf en hij was denk ik twintig seconden buiten, dus dit is een uitdaging.

Tegelijk lopen we naar buiten. In de lobby het getik van onze hakken… Binnen twee stappen loopt hij synchroon met mij. Buiten de eerste ontlading. Er zijn geen massa’s mensen die hem nawijzen en roepen. Sterker nog, dit hotel zit naast een industriegebied en er is geen levende ziel op straat te vinden. We lopen een stuk en Daniel spreekt respect uit voor Dames die dag en nacht op hakken lopen.

Als zijn spanning wat zakt komt het mannetje weer naar boven en op een gegeven moment is hij het oneens met me. Dat kan gebeuren, maar in dit geval was het niet acceptabel en ik vraag liefjes of dit het moment is dat hij knielt en mijn laarzen kust. We lopen langs een drukke ringweg en hij antwoord bijdehand dat dit pas over 20 meter is, bj een geel paaltje. Daar aangekomen knielt hij en kust mijn laarzen. Als hij weer staat is zijn hoofd zo rood als een boei. Ik grinnik…. Waarover was hij het ook alweer niet eens met me? Hij kan het zich niet meer herinneren. Goed zo.

Terug aangekomen in het hotel trekt hij zijn kleren weer uit en ga ik verder met een tweede ronde spanking. Eerst tijdens de date had hij niet stilgezeten en daarvoor heeft hij straf gekregen. Omdat ik niet met een paddle op koude billen wil slaan warm ik ze eerst weer op. Staand ga ik los terwijl ik mijzelf in de spiegel kan zien als ik dit doe. Daniel is voorovergebogen en heeft zijn hoofd in een kussen begraven. Na 10 fikse paddle slagen pak ik weer het electro setje. Ik unlock zijn pik en plaats het rubbertje eromheen. Langzaam voer ik de electro op terwijl Daniel op zijn buik ligt.

Hoewel hij eigenlijk het heel eng vind zie ik hoe hij geniet. Stapje voor stapje verhoog ik de intensiteit en tegelijk martel ik zijn tepels. Daniel is vertrokken naar een land ver ver van hier. Terwijl ik langzaam met hem speel neem ik de tijd. Ik geniet hier ontzettend van, de macht, het feit dat hij wegzweeft en ons spel.

Na een tijdje teasen en plagen krijgt hij een deadline om klaar te komen. Binnen 1 minuut….. Hij redt het niet, elk besef van tijd is weg. Na een goede smeek sessie mag hij alsnog klaarkomen en ik verhoog de intensiteit van de electro elke keer een beetje. Als hij uiteindelijk is klaargekomen zakt hij weg in het kussen en zet ik de electro uit. Daniel is nog steeds weg en ik zorg voor hem terwijl hij landt.

De date is bijna teneinde en ik kleed me rustig weer om. Daniel is nog steeds een beetje van de wereld. Ik check of alles oke gaat en of ik nog iets voor hem kan doen. Het was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar… de electro butplugs wil ik ook graag nog gebruiken 🙂

Als ik naar huis rijd ben ik euforisch. Het was zo fijn om weer eens te spelen. De volgende date staat pas in februari en ik hoop dat we dan uit de lockdown zijn… maar hier kan ik gelukkig weer even mee vooruit. Mijn fix heb ik voor nu weer gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *