New year, new plans

Kerst is voorbij, de lockdown helaas nog niet. Het is een nieuw jaar en zoveel nieuwe plannen. Naast mijn social dates die ik Liselette en Petertje ben ik verwend in december. Ik had opdracht gegeven voor een adventskalender en op een enkele dag na is dit gelukt. Met cadeaus, gedichten, recepten, nog meer cadeaus en gewoon verrassingen.

En dan is het nu bijna een jaar geleden dat Dominae ontwaakte… dus ook tijd voor wat reflectie. Tegelijk heb ik de afgelopen weken toch ook niet veel online gespeeld. Mijn harem is nu 4 subs… met wie ik bijna allemaal al een hotel date heb gehad. En eerlijk gezegd, dit is heerlijk stabiel.

Het is bijna twee maanden geleden dat ik voor het laatst gespeeld heb. Los van alle corona beperkingen zijn er een aantal dates niet op komen dagen en durfden niet meer en hebben door schaamte me daarna geghost.

Tegelijk merk ik dat ik behoefte heb aan een pijnsub. Na mijn oproep op Twitter kwam er wel een reactie, van iemand die ongeveer letterlijk bij mij om de hoek woont en dat vind ik niet prettig. De sub met wie ik contact had die echt kickt op pijn wil niet eerst online kennismaken en dus blijft die plek nog ongevuld. Ik wil een sub waar ik mijn zweep, flogger en paddle op los kan laten gaan… Die wel met marks weg kan gaan en bij wie ik mijn kracht kan unleashen. Waar mijn sadistische kant meer tot zijn recht komt. Dus, laten we zeggen dat dat een nieuwjaarswens is :-).

Wel mis ik het om te spelen. Ik ben ongedurig en bij tijd en wijle ronduit chagrijnig. Het is te lang geleden en ik weet dat jullie daar ook zo over denken. Het bewijst wel maar weer eens dat Dominae een steeds groter deel van mijn leven is geworden. En dat ik haar niet meer weg kan en wil denken.

En nu begint er dan een een nieuwe sub met een proefweek. We hebben al even contact maar door de feestdagen was het geen goed moment om te beginnen. Sinds gisteren is hij actief. Al is er een kleine kink in de kabel omdat hij ook geen geanonimiseerde foto’s wil sturen….

Daarnaast nog prospect Nick. Eigenlijk te jong en eerder afgewezen, maar hij is in de leer gegaan bij een andere Dominante dame en nu terug. Hij heeft nog veel te leren en eigenlijk niet mijn type… en toch… intrigeert hij me. Dus vooruit, een proefweek kan geen kwaad. Mits hij weer eens wat tijd vrij kan regelen van zijn werk.

Oh, en ik heb het leukste nog niet vertelt. in februari gaan Liselette en ik een weekendje weg. Deels spel, deels vanilla. Zij neemt uiteraard haar maid outfit mee en ik laat me het hele weekend verwennen en kan de diva in mij tot haar recht laten komen. Tegelijk heb ik ook wat licht sadistische vanilla activiteiten bedacht en schat ik in dat we een geweldige tijd gaan hebben. Ik geniet ervan dat ik met mijn subs zo’n band heb dat ik ook andere activiteiten zie zitten.

Afgelopen zondag heb ik Daniël gelocked. Hij heeft van Masterlock een klein kluisje en ik heb de app. Dat betekent dat ik hem een tijdelijke code kan geven waarmee hij even het sleuteltje eruit kan halen en daarna filmt hij dat hij deze er weer in doet en zit hij dicht. Kortom, zonder mij is de pik van Daniel reddeloos verloren.

Liseletje had mij tijdens onze social date aangegeven dat ze het zo opwindend zou vinden als ik in het nieuwe jaar haar op willekeurige momenten zou locken. Zij heeft een slotje waarvan alleen ik de sleutels heb. Uiteraard is dit geen probleem, maar de uitdaging voor haar is om een moment te vinden waarop ik haar kan unlocken. En ze was zo aan het kwijlen over Daniel dat ik haar gisteren de opdracht heb gegeven om binnen een uur gelocked te zijn…. Bijna kwam ze in de knel met haar boosterafspraak, maar ja. Dat is niet mijn probleem. Dus Liselette en Daniel zijn lockedbuddies in mijn stal/ harem.

En wat ik verder nog van plan ben? Naja, ik was bijna klaar met de webshop maar bleek dat het echt ongeveer onmogelijk was om mijn identiteit verborgen te houden en tegelijk Ideal als betaaloptie aan te bieden (als je tips heb hoor ik het graag). Immers heb je met een kvk nummer zo het vestigingsadres achterhaald en na alle catfishers en sommige wacko’s heb ik niet zoveel behoefte dat jullie weten waar ik woon… Wellicht zou ik dan wel overstelpt worden met bloemen… wie weet.

Leuke plannen en leuke voornemens zou ik zeggen. Benieuwd wat ik dit jaar allemaal ga beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *