Weekend date: Suck and ride

Vrijdagochtend. Twee maanden na onze social date in december waarin we hebben gedroomd over een weekend weg is het werkelijkheid. Groen licht vanuit thuis en in plaats van een weekendje wintersport een alternatief programma. Al weken hebben we voorpret. Liselette doet een voorstel voor regels voor haar, welke ik aanpas. Ze noteert alles wat ik zeg dat ze moet kopen of mee moet nemen. Er worden zowel vanilla als kinky ideeën uitgewisseld en mijn berg spullen om mee te nemen groeit.

De avond voor vertrek doet ze de laatste boodschappen. Omdat ik erg specifiek ben in mijn wensen rondom thee checkt ze dit secuur. De rest… wordt gekocht. Pas tijdens het weekend kom ik erachter dat ze gefaald heeft en zelf mijn wensen heeft ingevuld.

We gaan naar Antwerpen… Omdat ik uiteraard de vanilla activiteiten uit mocht kiezen en zowel Liselette als ik gek zijn op een feestje… en dit al veel te lang geleden is. Daarnaast heb ik een andere wens. Het is ook al lang geleden dat ik heb paardgereden (nee, ben nooit echt een paardenmeisje geweest, maar geniet van het gevoel van een warm lijf tussen mijn benen en de samenwerking – met mij in de lead- terwijl we de wereld buiten ontdekken). Laat paardrijden nu exact een licht sadistische activiteit zijn als je het als man nog nooit hebt gedaan.

Kortom, we rijden met een omweg. Op vrijdagochtend begint het weekend. Liselette en ik doen braaf een coronatest en ze komt me vroeg in de ochtend thuis ophalen. Mijn lief is comfortabel met Liselette en weet dat ik haar 100% vertrouw. Ze haalt me op als haar normale mannelijke versie. We rijden naar Zeeland waar het mogelijk is om ook voor een beginner een stramdrit te maken en onderweg delen we verhalen, muziek en corrigeer ik haar af en toe. De belangrijkste les voor haar is met betrekking tot pijpen…. Dat het niet simpelweg een pik in je mond steken is… maar welke technieken er zijn en wat ik van haar verwacht. Ze heeft geen idee wanneer ze dit gaat toepassen….maar ik weet dit wel 🙂

Het paardrijden is heerlijk. Waar ik gehoopt had dat Liselette onder de indruk zou zijn toont ze meer karakter en is ze enthousiast en niet bang. Omdat ik meer ervaren ben krijg ik wel een zweepje mee, en haar ogen stralen als ze me in een vanilla omgeving hiermee ziet. Ik geniet met volle teugen van de wind, het strand, het zand wat over het strand jaagt en om Liselette zo te zien. Voor deze gelegenheid heb ik haar unlocked gelaten. Ik hoop op blauwe ballen aan haar kant….maar wil voorkomen dat we halverwege moeten stoppen en uit moeten leggen waarom. Voor hetzelfde geld waren we met een grotere groep geweest.

Liselette blijkt een natuurtalent… Helaas wil ik er wel bijzeggen. Natuurlijk is ze een beginner maar haar houding is goed en waar ik hoop dat ze hard op haar ballen zal landen heeft ze snel de goede zit te pakken. Jammer… maar voor haar ook fijn.

Na de rit trekt Liselette mij uiteraard mijn modderige laarzen uit, en ik installeer me weer in de auto. Om geen tijd te verspillen heb ik haar gevraagd om krentenbollen mee te nemen voor onderweg.. met kaas. Als ik vraag of deze er zijn blijkt dat ze nog gesmeerd moeten worden. Het is de eerste in de reeks waarbij zij aannames heeft gedaan over hoe ik iets wil. Ik had gesmeerde broodjes verwacht… De straf hiervoor zal later nog volgen.

Snel wordt er wat gesmeerd en we rijden verder. Onderweg de foute muziek op waar we beide van genieten en luidkeels zingen we mee. Ik geniet… ik ben picky in mijn subs en met de subs die mij vast dienen deel ik meer dan alleen kink. Zoals aangegeven, ik bouw een relatie op en we genieten van elkaars aanwezigheid.

In Antwerpen aangekomen opent Liselette de deur en plaats alle bagage in de gang van het complex. We hebben een appartement gehuurd. Met uiteraard twee slaapkamers en een leuke trap waar ik haar zeker aan vast ga ketenen. Ik loop alvast naar boven als ze de auto parkeert. Het appartement is ruim en mijn slaapkamer is fijn. Met de sleutel ga ik naar beneden om de deur weer open te doen voor Liselette, zodat zij alle bagage naar boven kan verplaatsen.

Binnen aangekomen wil ze beginnen met uitruimen. Ik corrigeer haar en geef aan dat ze haar maid outfit aan moet trekken… en dat ze hier twee minuten voor heeft. Daarna gebied ik haar bij me om haar kooitje om te doen. Ze is te opgewonden geraakt en het lukt haar niet om te krimpen. Ik gebied haar om een koude douche te nemen en loop mee. Omdat het niet snel genoeg gaat schets ik nog een onaantrekkelijk beeld en vertrek. Het is aan haar om op te schieten. Daarna zet ik haar nieuwe metalen halsband vast. Deze blijft het hele weekend om. Als ze haar outfit aan en kooitje om heeft wordt er uitgeruimd.

De etenswaren in de koelkast, de koffers naar boven. Ze wil mijn koffer al op mijn bed leggen. Grove fout. Ik vind het onacceptabel als een koffer, die buiten over de grond rijdt op de plek ligt waar ik straks in ga slapen. Ze zet de koffer op de grond en ik gebied haar deze netjes uit te ruimen. Al mijn kleding hangt en legt ze netjes in de kast. Ze glundert bij mijn lingerie…. toch een verwennerij dat te kunnen zien.

Ik heb wat cadeautjes voor haar meegenomen. Tweedehands spullen waarvan ik weet dat ze haar geweldig staan. Ook had ik bij een andere bestelling een jas voor haar besteld. De meeste sissys lopen niet een winkel in om iets te kopen en ze heeft geen winterjas. De jas past, ze glundert. Het negligeetje, een paar oude holdups, het proefpakketje parfum en wat bodylotions.

Ik stap onder de douche om de paardenlucht van me af te wassen en mijn haren te wassen en haarmasker in te doen. Krullen zijn geweldig maar vragen een keer per week lang de aandacht. Ik ben wat vergeten en Liselette komt het kruipend op haar knieen met haar ogen dicht en hoofd bij de grond aanbieden. Heerlijk om zo gediend te worden en ik weet dat ook zij geniet.

We hebben een reservering in een restaurant vanavond… en het is belangrijk dat we op tijd komen want ik heb een verrassing. Terwijl ik me even terugtrek gebied ik haar alles op te ruimen en zichzelf op en top klaar te maken voor haar eerste diner als sissy.

Als ik een uur later uit mijn kamer kom is ze bijna klaar. Netjes aangekleed en met nette make up en haar. Ik spoel mijn haar uit en kies mijn outfit. Als ik mijn haar föhn helpt Liselette me. Als het tijd is om te gaan blijkt er een kink in de kabel. Normaliter ben ik goed georganiseerd maar ergens in het enthousiasme en de vele spullen heb ik de sleutel misplaatst. We zoeken een half uur en nemen dan contact op met de verhuurder die belooft een nieuwe sleutel in het sleutelkluisje te leggen. Te laat vertrekken we richting het restaurant wat een paar minuten lopen is. Liselette is enthousiast maar vindt het ook erg spannend.

Ondertussen ben ik in contact met de Vlaming… en zijn Domme. De Vlaming heeft mij in het verleden gediend maar is nu gelukkig in een relatie als cuck van zijn D. Gisteren heeft hij ons met elkaar in contact gebracht waardoor ik heb gevraagd of ik hem in kan zetten als bull. Dit was zeker mogelijk mits hij ook voldoende vernederd zou worden… en public. Ik stel voor dat hij mee uit eten gaat en lippenstift moet dragen.

De Vlaming heeft een baard en dat is natuurlijk geen gezicht. De kaders worden vastgelegd. Zij zorgt dat hij een financiële straf krijgt als hij komt… en ik dat hij straf krijgt als hij niet komt. Verder zal ik werken om zijn Alpha persoonlijkheid weer wat te krenken en hem vernederen door op zijn lichaam te schrijven en nogmaals de verhoudingen uit te leggen tussen hem en zijn D. Zij communiceert de tijden en verdere verwachtingen met hem.

Zijn D hanteert andere eisen dan ik als het gaat om lichamelijke verzorging en hij geeft aan dat hij niet glad is. Uiteraard had hij dit via zijn D. moeten communiceren en het doet me deugd om te weten dat ze hem hiervoor verbaal hard straft.

Het betekent ook dat Liselette en ik op tijd moeten zijn in het restaurant. We zijn uiteindelijke 45 minuten later waardoor het idee om de Vlaming bij het dessert aan te laten sluiten verandert in diner met zijn 3 en. Van zijn D moet de Vlaming al in de auto lippenstift opdoen en als hij er eindelijk is vind ik dat het veel te weinig is. Hij moet meer op gaan doen. Liselette zit ondertussen met haar rug naar de grote mensenmassa en heeft grote ogen. Ze heeft nu meer mensen gezien, en vooral andersom, dan in haar hele sissy leven.

De maaltijd verloopt verder ontspannen al is Liselette wat stil. In gedachten heeft ze vast voorpret als ze weet wat ze straks met de Vlaming gaat doen. De Vlaming vraagt aandacht en probeert zijn lippenstift te verwijderen… uiteindelijk doe ik het in het restaurant nogmaals voor hem op. Hoe genant.

Na het diner en een heerlijk toetje rekent de Vlaming af en gaan we terug naar het appartement. De deur opent en ik geef iedereen instructies. Liselette moest voordat we vertrokken nog een goed slettenoutfit klaarleggen. Haar opdracht is om deze aan te trekken. De Vlaming moet douchen van me en ik kleed me om in mijn latex outfit. Als ik bijna klaar ben gebied ik Liselette om beneden geknield te wachten.

De Vlaming heeft zich weer aangekleed en het wordt tijd dat hij naakt zijn dienst als mijn bull gaat vervullen. Hij kleedt zich uit en knielt… Hij kust mijn voeten… ik weet dat hij daar een zwak voor heeft. Ik gebied hem op te staan en ik speel met zijn tepels… Zijn magische knop tot alles. Zoals afgesproken pak ik een marker en schrijf ik hem vol. Tegelijkertijd fluister ik in zijn oor dat hij niets is in vergelijking tot de bull van zijn Domme. Dat de bull haar wel met zijn vingers kan laten komen en hij niets meer is dan een cuck.

Ik laat hem liggen op het uiteinde van de bank en duw mijn voet in zijn mond. Ik zie dat hij geniet…. Hij is nog niet hard genoeg en ik geef hem opdracht om aan zichzelf te werken. Liselette ligt nog netjes geknield op de koeienhuid midden in de woonkamer. Haar droom zal zo uitkomen en de vraag is of ze alles wat we vanmorgen nog in de auto hebben besproken in uitvoering kan brengen.

Als de Vlaming hard genoeg is gebied ik Liselette het condoom te pakken en om te doen. Een helse klus met nepnagels om. Uiteindelijk zucht ik en help ik haar met de verpakking. Het omdoen is niet makkelijk… Haar sissy clitje is dan ook een stuk kleiner dan de pik van de Vlaming. De Vlaming helpt mee en dit is het moment waarop het sletje los kan. Gulzig neemt ze hem in haar mond en likt en zuigt zoals besproken. In de tussentijd martel ik zijn tepels. Ik vind het belangrijk dat het sletje goed kan oefenen en ik weet dat dit hem tot grote hoogten brengt.

Na een tijdje stop ik en check… doet ze het goed? Hij wil langzamer en met Liselette tussen mijn benen kijk ik de Vlaming verder aan terwijl ik zijn tepels fijnknijp. Liselette vertraagd haar tempo en de Vlaming zakt weg en hij stamelt Fuck…

Na nog wat spelen zie ik hem samentrekken en klaarkomen. Liselette lijkt niets door te hebben en ik moet haar stoppen. Gulzige slet is het toch.

Liselette gebied ik om kofffie te zetten voor onze gast en de Vlaming frist zichzelf op. Daarna de vraag wat hij haar pijpbeurt waard vond. De pijpbeurt heeft hem niet laten komen weet ik… mijn nippletorture wel… Hij geeft aan dat het een 7 was en geeft haar zeven euro. Liselette is verguld, ze heeft net haar eerste geld als slet verdient. Uiteraard draagt ze dit direct aan mij af :). We drinken nog wat gezamenlijk en ik stuur de Vlaming weg.

Liselette straalt… Ik vraag hoe heftig vandaag voor haar is en ze geeft aan dat het meevalt. We kleden ons om en gaan onderweg naar de gaybar om zonder gene een drankje te kunnen doen. Het is leuk om Liselette zo te zien. Ze voelt zich zo op haar gemak dat ze bijdehante opmerkingen begint te maken. Ik grijp haar in het cafe in haar ballen en geef aan dat de volgende keer dat ze iets zegt en sjaaltje verdwijnt en haar halsband voor iedereen zichbaar zal zijn.

Niet al teveel later is dit het geval en ze dimt direct helemaal in. De sfeer is overigens gemoedelijk en na een tijdje komt er een dame die werkt en geeft Liselette een compliment over haar pruik. Ze straalt helemaal en ik raak in gesprek met haar hetero vriend die vraagt hoe het nu zit. Leuk om het gesprek te voeren en aan te geven dat Liselette dus geen Trans is , geen queen… maar een sissy. Er volgt een leuk gesprek tot de kroeg om middernacht vanwege de maatregelen moet sluiten.

We lopen terug naar het appartement, onderweg terugblikkend op de eerste dag en hoe het voor haar is. Ze was niet nerveus of gespannen en heeft volop genoten en voorpret gehad. Een jaar geleden had ze echt nooit kunnen dromen dat zoiets werkelijkheid zou worden. Thuis aangekomen gebied ik haar mijn bed voor te verwarmen. Ze heeft een kruik meegenomen. Ook zij heeft nog een kleine attentie. Een mok voor mij (ha, de tweede 🙂 ) . Ik doe mijn avondtoilet en als ook Liselette schoon is keten ik haar met een timelock vast aan haar bed. Alleen aan haar halsband vind ik te weinig, dus ook haar voeten worden vastgemaakt aan het bedeinde. Ze kan haar hoofd nu ongeveer 10 centimeter bewegen en haar voeten zitten aan elkaar en kan ze 15 centimeter verschuiven. Precies genoeg.

Ik kruip ook mijn bed in en val heerlijk voldaan in slaap. Morgen weer een heerlijke dag!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *