Weekenddate: Shop and sing

Zaterdagochtend, ik word wakker in Antwerpen na een heerlijke nacht. Ik luister of ik al gestommel hoor maar schat in dat de timelock waarmee ik Liselette heb vastgezet nog niet uitgeteld is. Ik doe de deur naar de kamer open en ze begroet me met een ‘Goedemorgen Dominae’.

Gisteravond heb ik haar vastgebonden aan haar halsband met een timelock. Aangezien ik dit mager vond heb ik tegelijk ook haar voeten aan het uiteinde vast gemaakt. Uiteraard heeft ze haar kooitje om en draagt ze het een leuk negligeetje wat ze gisteren van mij heeft gekregen. Zo ligt ze zielsgelukkig te zijn. Haar grote fetish is om vastgeketend te zijn.

Ik ga weer terug naar bed en wacht op het ontbijt… Eerst een glas warm water en thee. Liselette heeft een ander recept aangehouden voor de banana pancakes die ik wil… Weer een invulling van haar als het gaat om mijn wensen. En aannames zijn zelden juist.

Omdat ze geen bloem heeft meegenomen besluit ik dat het dan een ontbijt met broodjes en een ei wordt. Terwijl ik in bed een begin maak met mijn blog bereid ze het ontbijt voor. Als ik even later beneden kom is de tafel gedekt, de broodjes zijn vers en er staan bakjes met vers fruit. Heerlijk!

Na het ontbijt trek ik mij terug om verder te typen en gebied ik haar zich verder te douchen en aan te kleden in haar maid outfit. Er zijn geen grote plannen voor vandaag, en ik heb tijd nodig voor de blog en Liselette heeft genoeg klusjes. Ze is niet erg snel. Het zal vast komen door haar lange nepnagels waardoor het nog even wennen is. In ieder geval wast ze mijn latex kleding en verzorgt deze netjes zodat ik deze weer schoon mee naar huis neem. Deze hangt ze te drogen aan de trap in de woonkamer.

Omdat ik vind dat het sneller kan gebruik ik af en toe de stinger….een klein apparaat wat electrische schokken geeft. Ik geniet hier ontzettend van. We nemen de tijd en ze ruimt het appartement op. Op enig moment vraagt ze of het kooitje even af mag om haar clitje goed te leggen. Nu weet ik dat Liselette dit nooit zomaar zou vragen en het blijkt dat het schuurt en dat er iets echt niet goed zit. Ze verwijdert het kooitje en te zien aan haar clitje is deze gemarteld. Te snel opgesloten terwijl ze nog opgewonden was en ik besluit dat ze deze niet om gaat doen tijdens het shoppen. Als het echt mis is wil ik niet haar unlocken in een winkel. Ze dient de body te dragen die ik haar heb gegeven zodat haar clitje nog wel lekker strak zit.

Vlak voor de lunch gaan we erop uit. Het idee is dat Liselette weer lekker met me naar buiten gaat en er staan nog wat kleine kledingstukken op haar shoplijst… Uiteraard door mij erop geplaatst. Haar trui met col verbergt de halsband en we gaan op stap. Na een paar winkels te hebben bezocht en wat shirtjes te hebben gekocht besluiten we ergens te lunchen. We strijken neer in een prachtige oude feestzaal en bestellen een lunch. Liselette lijkt steeds meer comfortabel om naar buiten te gaan en kijkt minder schichtig om zich heen.

Omdat zij nog wat boodschappen moet doen stuur ik haar alleen naar de winkel terwijl ik een cocktail bestel. Alleen over straat vindt ze nog steeds erg spannend. Ik geniet van de gedachte en krijg al snel een appje welke ik wil met een foto van het schap. Goed zo, ze leert het al om geen aannames te doen.

We lopen langzaam terug naar huis. Liselette wil niet klagen maar het vele lopen op hakken is voor haar ook een nieuwe ervaring en ze voelt haar voeten. Eenmaal thuis wil ik nogmaals een show van haar nieuwe kleding en lak ik mijn nagels. Ik vertrouw haar niet om dit netjes te kunnen doen, en weet dat ik op dit moment het geduld er niet voor heb om het haar te leren.

Voordat ik me terugtrek zet ik haar vast aan de trap. Met haar halsband en handen vast aan een spreader en haar panty op haar knieen. Ik pak mijn electro speeltje en klem deze om haar clitje. Bij standje 1 begint ze al te kermen…. Stil, of je krijgt ook een balgag in.

Ik besluit me terug te trekken en zet de timer op het slotje waarmee een van haar handen vastzit. De electro gaat na een kwartier uit. Terwijl ik me omkleed heb ik het idee dat het nog wel een tandje harder kan en ik zet hem naar een hogere stand. Terwijl ik me terugtrek in mijn slaapkamer hoor ik hoe ze naar adem snakt.

Na een kwartier hoor ik hoe ze zichzelf kan bevrijden en in de keuken begint te rommelen om te koken. Even later ruikt het huis heerlijk en als ik beneden kom is de tafel netjes gedekt. We eten gezamenlijk en daarna is er ook voor Liselette wat ontspanning. Ze gaat vanavond als haar mannelijke alter ego mee op stap. Anders ben ik de enige die het podium opdurft in de karaoke bar… de activiteit die ik heb gekozen.

Rond een uur of 9 lopen we de stad in waar het ontzettend druk is. Voor de karaoke bar staat een lange rij. De rij is zo lang dat ik niet verwacht dat we het gaan redden om binnen te komen. De karaoke bar om de hoek heeft hetzelfde beeld. We doen een drankje in een jazzcafe (met heerlijke live muziek) en besluiten thuis nog wat nummers op te zetten.

Als we terugkomen starten we de karaoke en zingen de longen uit ons lijf. Nog een laatste drankje en dan is het tijd om te gaan slapen, het is immers al ver na middernacht. Ik gebied haar haar kleren uit te trekken en terwijl ze naakt en koud daar staat trek ik haar af in een glas…. Haar laatste drankje is haar eigen warme zaad wat ze gulzig opdrinkt.

Het vastbinden van de afgelopen nacht heeft mij veel plezier opgeleverd. Te weten dat ze daar ligt, geen kant op kan vind ik leuk. Alleen waren gisteren haar handen nog los en omdat ze nog geen kooitje om heeft wil ik dat ze helemaal vastligt.

Met een rol huishoudfolie wikkel ik haar sissyclitje in en klem het goed af. Die gaat nergens heen en ze zal er zo ook niet bij kunnen. Haar halsband wordt aan het hoofdeinde bevestigd, haar voeten aan het voeteneinde en haar handen aan weerskanten van het bed. Het is even zoeken hoe je dit kunt doen zodat ze zelf als de timelock opent ook nog het slotje open kan maken maar ze tegelijk niet genoeg bewegingsruimte heeft om zichzelf aan te raken.

Dan krijg ik een ingeving en pak haar magic wand. Ik martel haar sissy clitje die nog gevoelig is van een kwartier ervoor terwijl ze niets kan. Ze kreunt en gilt en ik ga door tot ze weer klaarkomt in haar plastic folie bondage. Zo gaat ze de nacht doorbrengen, plakkerig en vastgebonden zoals het een sletje betaamt.

Ik ga naar mijn kamer en kruip in bed. De laatste nacht alweer. Vandaag was wellicht niet zo heftig maar we hebben heerlijke momenten met spel gehad. Na kort mijn telefoon te hebben gecheckt val ik heerlijk in slaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *