Longing to play

Na mijn laatste blogpost heb ik ontzettend veel lieve reacties gehad. En ook voor mijn verjaardag eind april ben ik verwend. Onder andere heb ik een heerlijk latexmasker van mijn amazon whishlist gekregen. Samen met Queen Jazz heb ik een podcast opgenomen die binnenkort (tegen een vergoeding van 1,50) te beluisteren is via klapjes.nl . En tegelijkertijd merk ik dat ik me beter voel en niet kan wachten om weer te spelen.

En toen was er een kleine kink in de kabel (pun intended). Want doordat ik even bewust niet meer heb geadverteerd en alles op een lager pitje heb staan is er geen nieuwe aanwas. En Petertje, Liselette en Martijn kunnen elk om eigen redenen niet spelen op het moment. Kortom, mijn eigen strenge selectie en de wens om echt een klik te hebben maken dat ik nu ‘droog’ sta.

Is er dan niemand die in aanmerking komt? Jazeker wel, maar ook bij deze heren is er een reden waarom ze niet nu willen/ kunnen. Deze variëren van ‘het voelt niet echt als ik ervoor betaal’ tot jonge verliefdheid en simpelweg niet af willen spreken vanwege respect voor je relatie. En uiteraard hebben we daar ook nog de ‘ik wil wel maar durf niet’ kandidaten…. Erg frustrerend omdat ik weet dat de behoefte om te spelen bij deze heer zal blijven en hij vroeg of laat toch zal toegeven.

Al deze redenen zijn in mijn ogen valide…. maar lossen mijn behoefte uiteraard niet op. De grap is dat ik vaker in de hoofdstad en Domstad ben… maar niet zo vaak in de Hofstad of Rotterdam. Voor mijn werk ga ik nu wel naar deze steden toe en ik schrijf de subs die daar wonen aan… want mijn handen jeuken en dat is te merken aan het feit dat ik mij niet in kan houden bij een gewoon gesprek met deze subs maar direct in beelden denk en uit begin te dagen.

De gever van het latex masker, Daantje, is nu al meer dan een jaar een contact en respectvol maar ook duidelijk in het aanhouden van zijn grenzen. Toch draaien we om elkaar heen en vindt hij het latex masker, en de gedachte van het dragen ervan, ook erg opwindend. Of mijn zwangerschap een thema is? Het maakt mij niet minder dominant of sadistisch 🙂 .

Na veel wikken en wegen besluit hij dat het zo’n eer is om mij met hem te laten spelen dat het zijn bezwaren voor nu overwint. De datum is geprikt, de speelsessie drie uur en voor die sessie haal ik wat ik aan latex nog pas en mijn hoge laarzen uit de kast.

Wat we allemaal gaan doen? Het vertrouwen is zijnerzijds zo groot dat ik carte blanche heb gekregen… Al werd hij wat onrustig toen ik begon over een string dragen van de rivaliserende voetbalclub. Voor nu draait mijn hoofd dus op volle toeren wat ik allemaal met hem uit ga spoken. Een ding weet ik zeker, hij zal mij aanbidden…..en braaf volgen met zijn latex masker op. Ik kan niet wachten!

Denk je nu, dat wil ik ook… en ben je bereid om eerst echt rustig online kennis te maken om vervolgens een langdurige relatie op te bouwen? Zoek dan contact. Voor mij is de persoonlijke klik de basis voor verder spel, en ik heb die luxe omdat er nu eenmaal meer subs dan Dominantes zijn.

En voor diegene die zich afvragen of ik ook na mijn tweede kind nog zal spelen… Dominae is onderdeel van mij, daar ben ik ondertussen achter. Ik kan (en wil) haar niet uitschakelen omdat ze mijn leven verrijkt. Een leven zonder Dominae lijkt me leeg…. en dan ben ik nog maar net begonnen. Volgend jaar wil ik in ieder geval naar 1 SM feest gaan, en verder zijn er nog genoeg ideeën en plannen om uitgewerkt te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *