Why the silence?

Het is al een tijd stil rondom Dominae en er is positief en negatief nieuws. Na de weekenddate (waarvan ik nu pas zie dat ik de laatste dag niet heb geblogd) hebben jullie niets meer van me gehoord. Behalve een korte post op Twitter waarbij ik aangeef dat ik voorlopig niet online ben in verband met persoonlijke redenen was ik (voor jullie) even van de aarde verdwenen. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Berichtjes in mijn DM en mailtjes waarom ik niet meer post of actief ben op Twitter. Zelf zo dat mensen het ronduit vragen wat er is (best lomp, als ik het wil vertellen deel ik het vanzelf). Het is een stralende zaterdagmiddag als ik dit schrijf en het is TIJD.

Eerlijk gezegd heeft de break me ook wel goed gedaan en laten reflecteren waar ik enorm van geniet als Domme en wat me meer energie kost dan oplevert. En dat laatste is eerder aan mijzelf te wijten… want ik heb geleerd dat ik echt geen verwachtingen moet hebben met betrekking tot subs… en daar gaat het mis. Zoals je hebt kunnen lezen zoek ik in elk contact een een persoonlijke connectie. Als deze er niet is, dan zal ik het contact ook beëindigen. Daarin ben ik open en eerlijk. Ook een van de redenen waarom ik puur Findom nog niet goed heb kunnen inbouwen. Ik wil namelijk naast je geld ook een connectie :).

Maar even terug, die persoonlijke connectie betekent dat ik ook veel (heel veel) tijd investeer en daar niet een commercieel prijskaartje aan hang. En dan gebeurt het helaas iets te vaak dat ik denk iets op te bouwen en dat een sub zich terugtrekt. Met of zonder goede reden, waarbij schuldgevoel en schaamte vaak de hoofdredenen zijn. En dan ben ik diegene die baalt. Kortom, daar moet ik zelf wat mee. Dus ik ben nog op zoek naar een modus tussen persoonlijke connectie en de tijdsinvestering die ik doe. Ik wil het risico niet meer lopen. Als je mij wilt dienen, dan weet je hoe je me dient te benaderen.

Dit gezegd hebbende, bovenstaande is niet de reden dat ik niet meer actief ben momenteel. Los van dat ik in de tussentijd covid heb gehad voel ik me gewoon niet fit. Hondsberoerd zou passend zijn, maar vooral te moe om goed te kunnen functioneren. Al mijn activiteiten behalve mijn werk en gezin (en vaak ook deze nog) zijn afgeschaald. En dat terwijl ik er normaal van geniet om zoveel ballen in de lucht te houden. Zodoende dat ik soms wel dingen heb gedaan maar er niet over heb geschreven, omdat me die energie ontbrak.

Het goede nieuws is dat het ook weer over gaat, al verwacht ik niet dat ik me het komende jaar weer even energiek ga voelen als ervoor. Het punt is namelijk dat ik <3 in verwachting ben <3. De oerkracht van Vrouwen die niet te evenaren is. Voor diegene die mij wat beter kennen weten ze dat dit een langgekoesterde droom is en dat ik uitzinnig ben van blijdschap…. Behalve dan dat ik me dus beroerd voel en dat had ik de eerdere keer niet.

Tijdens het weekend met Liselette ging het nog, maar daarna werd de vermoeidheid groter. Tussendoor heb ik ook onverwacht nog een hoteldate gehad met Petertje… en ik kan alleen zeggen dat latex gelukkig meerekt.

Voor de afgelopen maanden heb ik dus gezegd, geen nieuwe subs. Mijn advertentie is offline en mijn online presence minder. Stopt Dominae dan hoor ik je bijna vertwijfeld denken? Nee, natuurlijk niet. Dominae is onderdeel van wie ik ben! Ik kan en wil haar niet wegstoppen. Tegelijkertijd ben ik ook realistisch, het beeld wat een gemiddelde sub heeft zal in eerste instantie zich richten op uiterlijk en pas in tweede instantie op de mind. Dus spreek ik alleen af met mijn vertrouwde subs, Liselette en Petertje…en Martijn, als hij weer durft 🙂

Hoewel, ik heb er ook wel over gefantaseerd dat er ongetwijfeld ook subs zijn die juist een fetish voor zwangere vrouwen hebben, het is immers onze oerkracht. Dus mocht je nu direct lekken en dringen de fantasieën zich aan je op? Let me know… of als je op twitter de hashtag kunt vinden waar dit onder valt.

In ieder geval ben ik door de eerste 3 maanden heen (Liselette was notabene de eerste die het wist, ik moest iets uitleggen mbt geen wijn) en hoop ik me snel beter te voelen. Alle plannen die ik had (oa een keer met MLC meelopen en feesten bezoeken) zullen vast nog werkelijkheid worden, maar niet in 2022.

Wat is er dan wel gebeurt waar ik niet over geschreven heb? Nou Daniel is weg, vanwege de liefde in zijn leven. Liselette heeft hier afgelopen donderdag als braaf sissy sletje voor me gezorgd en mijn keuken uitgesopt en gekookt. Petertje en ik hadden een social date in de buurt van mijn woonplaats en dat eindigde in een onverwachte hoteldate waarbij mijn sadisme zo snel overliep dat het hem brak en gelukkiger maakte dan ooit. Daarna heb ik mijn haar tot schouderlengte afgeknipt en zolang het kan draag ik nog mijn heerlijk hoge hakken, want het voorjaar is weer begonnen.

Kortom, Dominae is onder de oppervlakte altijd aanwezig. Binnenkort ga ik met Mrs Queen Jazz een podcast opnemen en moet ik zeggen dat ballbusting sessies in het bos om de hoek steeds aantrekkelijker beginnen te klinken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *