Tease and play…

Van het extra speelbudget heb ik gisteren wat besteld… maar Daantje weet natuurlijk niet wat. Iets voor hem, om zijn kont te trainen… iets wat hij nog nooit heeft gedaan. Ik kijk er enorm naar uit. Klein detail… op de locatie zit de douche in de kamer, dus spoelen is wat lastiger aangezien we de kamer niet langer hebben dan we zelf tijd hebben.

Hij is niet bekend met spoelen en ik heb weinig behoefte om daarop te wachten… Dus ik zoek nog even een andere oplossing hiervoor. Tegelijk worden de regels steeds duidelijker voor hem… En daar is hij dol op! Regels, etiquette en procedures.

Aanspreken, kijken, bewegen, vragen. Voor alles is een regel. Het maakt dat het spel nu al begint en ik steeds meer een beeld krijg van wat ik allemaal met hem ga doen.

Natuurlijk heb ik van dat budget ook iets voor mijzelf gekocht. Mijn latexkleding zit nu niet meer zo lekker en ik wil een outfit die ik nu en later kan dragen. Het was even zoeken, maar er is vandaag iets bezorgd. Uiteraard kan ik niet teveel vertellen omdat ik Daantjes nieuwsgierigheid niet ga bevredigen.

Vandaag had ik weinig tijd voor hem, en dat was even wennen voor hem… Na alle teases zijn al zijn voelsprieten gericht op mij en mij dienen. Een kleine tease vandaag en zijn hoofd slaat op hol. Heerlijk om hem zo om mijn vinger te winden.

De regels rondom beharing werden besproken. An sich niet zo ingewikkeld, schaamhaar getrimd, ballen, pik en bilnaad haardvrij.. He’s a hairy guy…. Dus ik houd mijn pincet in de aanslag. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *