Daantjes story: The road to… continues

We zijn twee dagen verder en dat betekent ook twee dagen dichterbij. Twee dagen waarin Ze mij steeds een beetje meer in Haar macht neemt. Ze controleert mij, stuurt mij en waar nodig word ik, uiteraard volledig terecht gecorrigeerd. Ze vertelt me wat ik kan verwachten tijdens onze date. Maar dan net zo abstract dat de details achterwege blijven en ik alsnog moet gissen naar wat en hoe het gaat zijn. Heerlijk om de fantasie de hele dag door te laten prikkelen, de opwinding die elk moment van de dag voelbaar is.

Het begon enkele weken geleden, waarbij het tutoyeren definitief verleden tijd was. Op zich niet zo’n ingewikkelde stap om uit te voeren, maar wel ééntje die op mij behoorlijk wat impact heeft. Het eerste moment waarop ik een (heel klein) stukje zeggenschap uit handen gaf. Toch voelde deze ommekeer heerlijk aan, het eerste gevoel van het moeten (en mogen) naleven van Haar regels. Hierna volgde allerlei aanpassingen in het taalgebruik, met het noteren van turfstreepjes bij het maken van fouten. Dat zorgt ervoor dat ik bijna 24/7 aan sta, scherp moet zijn om fouten te voorkomen. Teasen van de sub kan zijn om bewust fouten te maken om uit te dagen, maar voor mij is het de uitdaging om ’to live by Her rules’.

 Twee belangrijke fetisjes van mij: lak/latex kleding en het mogen aanbidden van Haar goddelijke derrière komen de laatste dagen ook steeds meer samen. Goddelijke derrière, Ze heeft me duidelijk gemaakt dat superieure lichaamsdelen ook als superieur behandeld en aangesproken dienen te worden. Het woord kont is in deze context dus definitief verleden tijd, daarmee zou ik Haar zoveel tekort doen. Het zijn dit soort beperkingen en details die mijn hart sneller doen kloppen, mij week maakt en me steeds meer verslaafd maakt aan Haar doen en laten.

Haar goddelijke derrière, gehuld in een prachtige latex outfit – ik droom er nu al van, letterlijk, en straks gaat dat werkelijkheid worden. Hoever laat Ze me straks toe? Mag ik Haar goddelijkheid aanraken? Wat zijn de beperkingen? Hoe ziet Ze eruit? Een paar van de honderden vragen die door mijn hoofd spoken. En Zij speelt er deze dagen heerlijk op in, door soms wat los te laten en soms om het antwoord heen te draaien. En dan Haar stem. Korte ingesproken boodschappen, ik geniet, ik smelt en als ik mijn ogen sluit voel ik Haar al bijna letterlijk in de kamer. 

Gisteren was het contact wat minder frequent, dat voelde als afkicken van een verslaving die nog goed en wel moet beginnen. De toewijding is zo sterk, de gedachten zo puur. Gelukkig vandaag weer wat meer contact, dat helpt me de dag door, weer een dagje dichterbij de grote dag. Nog maar 5 nachtjes slapen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *