The road to… Final part

Nog maar één nachtje slapen en dan is de grote dag aangebroken. Normaal gesproken zou je zeggen, alles is geregeld, puntjes op de i en vooral genieten de laatste paar uur van het voorspel. Maar zoals wel vaker, niets is minder waar. De geboekte locatie was anders dan was verwacht en dus halsoverkop op zoek naar een alternatief. Prima actie van mij natuurlijk weer, aangezien de locatie al een aantal weken ingepland stond.

Gelukkig bood de almachtige Dominae Suae de helpende hand en was er (vrij snel) een alternatief gevonden. Hopelijk geldt het welbekende spreekwoord(en) weer: zonder wrijving geen glans en was dit net de kers op de taart die er nodig was. Ik ben Haar in ieder geval ontzettend dankbaar voor de uitstoken hand. Het is dat ik al een carte blanche had weggegeven, anders had ik het nu wel gedaan 😉

Nu het moment steeds dichterbij komt, neemt de (nu nog gezonde) spanning ook verder toe. Natuurlijk wordt het gewoon vooral heel erg genieten, maar je bent toch bang dat je iets vergeet voor morgen. Vanavond en vannacht zal het dus nog wel het riedeltje een keer of 4 opnieuw afspelen worden. Vooral het berichtje of ik de houdingen wel goed genoeg getraind had deed het erg goed. Op de belangrijkste (humble) na, is dit uiteraard niet het geval.

Deze knieel houding wordt mijn start houding voor morgen. Dienstbaar opstellen (als object), maar Haar niet kunnen zien. De andere houdingen zijn nieuw voor mij, dus ik hoop dat het vooral learning by doing wordt. De spanning van de eerste keer (blind) date zal waarschijnlijk geen positieve uitwerking hebben op de perfecte uitvoering..

Vandaag is het teasen weer verder toegenomen en wat intensiever dan afgelopen dagen. Dat is een heerlijke spanningsopbouw naar morgen toe. Er worden situaties geschetst die voor zouden kunnen komen, er worden foto’s gedeeld die de geest meer dan prikkelen (understatement). Opmerkingen als andere ruimte, dus spoelen is wel weer mogelijk…Zou het een mindfuck zijn, of wordt het een complete ontgroening, het zijn opmerkingen die wellicht uit de losse mouw worden geschut, maar wel impact hebben. 

Het beste voorbeeld van de toegenomen spanning is deze blog. Ik zoek al een uur naar de juiste woorden, maar heel veel verder kom ik niet. De pen wordt aan de kant gelegd en het onvoorwaardelijk genieten (en spreekwoordelijk nagelbijten, nagels zijn uiteraard netjes geknipt) kan beginnen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *