First time for everything

Daantje heeft een primeur. Diegene die mijn blog volgen weten dat ik eigenlijk nooit privé afspreek zonder dat ik een proefdate heb gehad. Waarom ik dit dan doorbreek? Omdat ik zelf bepaal wat ik doe uiteraard. En eerlijk gezegd… Het is een beetje verkeerd om, maar ik wil zo graag met Daantje spelen dat het van mij ok was.

Het tot stand komen van de date was dan ook geen gemakkelijk proces. Zoals aangegeven hebben we al langer vriendschappelijk contact en was er een harde grens voor Daantje om af te spreken. Uiteraard respecteer ik dat, al jeuken mijn handen om hem eens flink onder handen te nemen.

Toen ik wist dat ik in zijn stad zou komen heb ik dit vermeld en aangegeven dat het een goede kans was om af te spreken. Hoe gaat hij ervoor zorgen dat mijn bezoek aan zijn stad memorabel wordt. Uiteindelijk zwicht hij (hoe kan het ook anders) en plannen we de date. En tijdens deze date kan ik eindelijk die dingen waar ik over gefantaseerd heb in praktijk brengen… Tegelijkertijd heeft de vriendschap erover gezorgd dat het vertrouwen voor de eerste date zo groot is dat ik alles mag doen. Of ik daar misbruik van maak? Nee…. Vertrouwen van subs (of wie dan ook) is een groot goed. Of ik de grenzen op ga zoeken? Laat ik het zo zeggen… mijn doel is om ervoor te zorgen dat het niet weer 8 jaar duurt voordat hij een nieuwe date plant.

Het is heerlijk om vooraf langzaam het net strakker te trekken. Het was leuk om in zijn blog te lezen dat hij zich direct ongemakkelijk en onthand voelt omdat hij een maximum aan aantal vragen heeft gekregen. Het niet klaarkomen blijkt altijd effectief bij subs… I want him a blubbering mess. Dit weekend ben ik druk met allemaal leuke plannen en heb daardoor minder tijd om hem gek te maken. Tegelijkertijd fantaseer ik in veel vanilla situaties erop los. En uiteraard laat ik hem dat weten.

In het zwembad probeer ik me voor te stellen hoe het lichaam wat mij straks ter beschikking staat eruitziet. Want dat is ook een nieuwe, ik heb geen naaktfoto’s dan Daantje gezien. Kortom, ik ga er ook blind in en dat levert een hele nieuwe spanning op. Een blind BDSM date 🙂

Is dit dan nu een precedent? Nee, ik geniet veel teveel van de proefdate om die over te slaan. Dat betekent niet dat ik nooit deze keuze zal maken, maar het is voor mij van belang dat het mijn keuze is.

Over 48 uur zit de date er al op. Daantje telt de uren en ik vraag me af hoe hij zich dinsdag op zijn werk kan focussen. En tegelijkertijd merk ik dat jullie ook meer meeleven. Nog een klein tipje van de sluier…. Het wordt lak en geen latex dinsdag… en dat gaat Daantje heerlijk vinden… als hij al naar mij mag kijken. Want dat latex masker, dat gaat vanaf het begin op bij hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *