Podcast met Queen Jazz

Diegene die mij volgen op Twitter hebben al een tijdje de teasers langs zien komen…. Kort geleden ben ik uitgenodigd door Queen Jazz als gast in haar podcast. Uiteraard nam ik de uitnodiging aan en QJ en ik hebben meer dan twintig minuten gesproken over Findom en Femdom… en met name schaamte.

Als je mijn blog al even volgt dan weet je dat ik schaamte een interessant onderwerp vindt… en dat ik mij soms ook een coach voel als het gaat om het ontdekken en accepteren van onderdanige gevoelens bij mijn sub.

Kortom, eigenlijk wil je de podcast niet missen. Hij is te vinden via deze link. De kosten zijn te overzien… voor 1,50 kun je luisteren en kijken….

Bas… als je dit leest…. Neem contact op want we weten beide dat je dit wilt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *