Wanting to write

De afgelopen dagen heb ik steeds meer zin om een blog te schrijven… maar niet perse een date of onderwerp. Dus dan maar een update. Want ik weet dat er genoeg subs zijn die toch vaker spieken dan ze zouden willen… en me niet uit hun hoofd krijgen. Nu is het zo dat ik domineren ook niet uit mijn hoofd krijg en dat ook niet hoef 🙂

Allereerst hoe het met mij is. De vraag wordt vaak gesteld en ik kan ondertussen zeggen dat het weer goed gaat. Een tijd sliep ik minder en was ik daardoor moe en erg warrig in mijn hoofd. Gelukkig tik ik nu weer gewoon de nachtelijke uren aan en daarmee is mijn energie een stuk beter. Ik ben zeker rond en er zijn ook echt wel wat lichamelijke klachten, maar feit is dat ik me goed voel en elke dag met energie begin.

En dan komt de volgende vraag… Hoe is het met de Dominae kant van mij? Nou… ik heb wat verdrietig nieuws. Mijn geliefde petertje heeft er weer voor gekozen om afstand te nemen. Mijn hele persoon raakte hem zo en dat kon hij moeilijk verenigen met de liefde voor zijn vrouw en het schuldgevoel dat erbij kwam. Ik kan je zeggen dat ik er ontzettend verdrietig over ben geweest… en tegelijkertijd heeft het me ook wel weer geleerd dat ik me niet teveel aan mijn subs moet hechten.

Een andere les in minder hechten kreeg ik van Liseletje. Mijn lieve geweldige sissy met wie ik ook zoveel prachtige momenten heb beleefd. Ze is al jaren sissy en tegelijkertijd heeft ze het afgelopen jaar zoveel over zichzelf ontdekt. Ons contact is altijd een mengeling van spel en persoonlijke klik. We hebben enorm gelachen. Deste meer schrok ik toen ik een paar weken geleden een brief kreeg.

Uit onze gesprekken was het al eerder gebleken dat Liselette de financiele kant van onze relatie steeds lastiger vond. Daarnaast was ze (met toestemming) naar een BDSM feest gegaan en heeft daar andere contacten gelegd. Uiteraard was ik jaloers… en als ze beter kon vinden kon ze beter gaan (er waren daar Dominante Dames die graag met haar wilden spelen). Het was niet zo dat ze beter kan krijgen, dat weet ze zelf ook en heeft ze aangegeven. Maar het spel voelt voor haar minder gelijkwaardig als deze grote financiële component eraan kleeft en dit is dan ook de beperkende factor. Ze wil meer… maar kan het niet betalen en tegelijk is er een oprechte connectie waardoor de financien als bijzaak voelen.

Voor mij zijn financiën ook bijzaak. Diegene die mij kennen weten dat ik (behalve voor findom subs) gul ben met mijn aandacht. Tegelijkertijd is het ook een voorwaarde van mijn lief om te voorkomen dat ik, omdat ik ervan geniet, elke week aan het spelen ben en zo mijn (kostbare) tijd weggeef en niet investeer in mijn relatie, gezin, ontwikkeling of vrienden.

Een lang verhaal relatief kort gemaakt… ook Liselette zal geen dates meer met mij inplannen. En zo is de stand van mijn vaste stal gedaald tot nul.

En hoe zit het dan met Martijntje? en Daantje? Martijntje heeft momenteel minder behoefte om te spelen. Daantje zal ik ongetwijfeld nog een keer tegenkomen… maar dat zal niet een afspraak zijn die elk kwartaal terugkomt. Overigens… heeft hij nog iets goed te maken omdat ik nog steeds wacht op zijn beleving van de date….maar dat terzijde.

Natuurlijk heeft de podcast met Queen Jazz voor reacties gezorgd. In ieder geval van alle subs die gekeken hebben. Veel herkenning, respect voor de manier waarop we over schaamte hebben gesproken en lof voor twee Dominante Dames die in gesprek gaan. Ik vind het dan ook een eer dat ik binnenkort weer te gast ben.

En er zijn subs die af en toe terug komen maar nog koudwatervrees hebben. Laat Bas daarbij de duidelijkste zijn… maar ook Niek… mijn eerste subcrush en Pita (Pain in the Ass) blijven terugkomen. Een vaste schare aan fans is er wel. Helaas ook elke een 1 persoon die onder elke keer een andere naam probeert om contact te leggen om bij de eerste tegenslag te eindigen in een relaas over dat ik tegenval, dat ik niet intelligent ben en net als alle anderen. Het goede nieuws is dat me dat ook minder raakt 🙂

Wel heb ik net een tweede proefweek afgerond met Nico. Volgende week maandag staat de public date gepland. Deze man had in de eerste week een catastrofale fout gemaakt en de enige reden dat hij mocht blijven is dat hij inzicht kreeg. Het gesprek ging van ‘ja maar zo had ik het niet bedoeld en ik had de beste intenties’ naar een ‘ik begrijp wat u bedoelt en zie nu in dat ik vanuit mijn behoefte heb gedacht en geen respect heb getoond. Na lang wikken en wegen heb ik besloten hem te houden en tot op heden gedraagt hij zich braaf… los van wat opvoedkundige punten. Dus er is potentie…

Tegelijkertijd merk ik ook dat ik bewust wat meer afstand houd. Ik verlang naar een eigen studio, ik wil graag nog workshops volgen om mijzelf te verbeteren en meelopen met andere Meesteressen en Dominantes om mijzelf, mijn vaardigheden en mijn spel te verbeteren. Eigenlijk kan ik amper wachten al weet ik dat het niet heel realistisch is dat ik in november alweer rondhuppel. En hoe dan met de officiële kant vraag ik me af. Wordt het tijd om een accountant en belastingadviseur te vragen dit zo slim mogelijk aan te pakken?

Dus tot die tijd perfectioneer ik mijn online spel…. Zo is het immers begonnen en plan ik dates in met subs die mijn interesse en vertrouwen hebben.

Vorige weken heb ik toegang gehad tot iemands bankaccount. Hij wilde graag een contractslaaf worden maar het lukt hem niet om zich in het weekend in te houden. Doordeweeks is hij vanwege zijn werk niet in het land en erg druk. Dan is inhouden immers niet zo duur. Helaas kan ik er slecht tegen als iemand zelf een lat te hoog legt en zegt dat dit realistisch is en vervolgens dramatisch faalt. Zeg niet dat je een contractslaaf wil worden als je niet eens in staat bent om je aan basis afspraken over contact en uitgaven te houden. Nu heb ik wel een cane van hem gekregen, maar niemand om hem op te gebruiken…

Hoe doen andere Dommes dit? Kortom, ik heb nog genoeg vragen om zelf een podcast of wat te vullen.

Voor nu…. er is ruimte als je wilt dienen… tot medio september zelfs nog een live date… maar verspil mijn tijd niet en wees respectvol (maar over het algemeen als je mijn blog leest, dan heb je je in ieder geval verdiept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *