Daniel/Denise: Public date 2

Sinds Denise terug is zoeken we een beetje naar hoe we de komende maanden invullen. Op dit moment doe ik geen hoteldates, omdat ik niet alles kan doen wat ik zou willen en ik me niet in wil houden. Tegelijkertijd willen we elkaar wel weer zien en verder gaan waar we waren. Eigenlijk is dat niet eens waar… want de afgelopen weken zijn we verder gegaan dan wat we eerder deden.

Zo heb ik hem al langer gelocked dan eerder, heb ik hem lippenstift laten kopen en een setje butplugs en een dildo. Jarretels en hold ups en uiteraard stringetjes en hij had zelf al wat hakken gekocht.

We besluiten om een public date te plannen… maar deze zal niet helemaal vanilla zijn. Vandaag is de dag, 30 graden en vochtig…. Mijn idee voor een leren rok laat voor wat het is. Als locatie heb ik Down Under gekozen. Beach sfeer en een grote parkeerplaats.

Denise moet ver rijden en we spreken in de middag af. Hij is nog steeds gelocked. Als opdracht geef ik hem dat ik niet onder ogen wil komen zonder dat ze een plug inheeft. Dat hoeft niet de hele reis…. maar wel voor hij mij ziet.

Als ik aankom is hij er nog niet… drie minuten later parkeert hij. Ik ben in de auto van mijn lief, dus ze heeft geen idee dat ik hem kan zien. Ik stuur nog wat berichten en hij stapt uit…. kijkt om zich heen en dan verschijn ik. Een kleine glimlach….

We lopen naar binnen en helaas is de beach bar alleen voor een evenement… Dus we eindigen op het terras van het restaurant met uitzicht op de wakeboard baan. Denise is attent, pakt mijn stoel, zorgt voor een kussen.

Helaas kan ik geen ijsje bestellen (warm!) maar ik geniet van de icetea. Denise en ik hebben een goed gesprek. Ik bepaal of ze nog wat te drinken mag bestellen. Het gesprek gaat alle kanten op, van kink tot vanilla. Het is een hernieuwde kennismaking en hij is iets minder nerveus. Tussendoor noem ik wat ideeën en plannen en haar wangen kleuren rood. Als ik vraag of de plug lekker zit gaat hij verzitten en zegt… Ja Dominae.

Een van de dingen waar we over spreken is welke kant hem aanspreekt. Ik ben nu richting sissy gegaan omdat dat aansluit bij zijn kink voor lingerie, hakjes etc. Tegelijkertijd merk ik dat het niet de grootste fantasie is.. zo is het bevredigen van mannen een no go.( in tegenstellig tot Liselette die ongeveer zaadvragende ogen heeft en niets opwindender vindt dan een man te laten komen).
Als ik vraag wat hij nog voor uitdagingen ziet voor ons het komende jaar wordt het stil. Daar heeft hij geen antwoord op. Als ik zeg dat ik het wel een gaaf doel vind om samen naar een feest te gaan is hij enthousiast. Maar het is niet het enige. Hakken dragen, samen winkelen, bondage, impact play, soft pain… Maar CBT is niet waar hij naar uitkijkt. Dus meer pijn ontdekken zit er ook in. En uiteraard… de kooi.

Het gesprek heeft veel verschillende teases. Tot ik besluit dat het genoeg is. Hij heeft een houthakkersoverhemd aan (met lange mouwen) wat ruim zit. Ik geef de opdracht om de nieuw gekochte tepelklemmen aan te brengen…. en een foto van de butplug.

Hij gaat naar toilet en komt terug. De blik schiet al wat meer heen en weer. ergens in het gesprek raak ik heel zacht zijn hand aan… heel zacht. Direct zie ik hoe hij wegzweeft, geen zin meer kan formuleren en geniet. Ik maak een grapje dat ik amper iets doe, en tegelijk weet ik dat alles wat ik doe binnenkomt. Denise zegt…. amper iets… maar niet niets.

Ik geniet om te zien hoe het binnenkomt. Eigenlijk wil ik niets liever dan hem een halsband omdoen en laten knielen… maar die ruimte is er niet. We drinken ons drankje op, de tijd is voorbij gevlogen.

Denise rijdt achter me aan naar een lege plek op de grote parkeerplaats. Het is overdag dus geen duisternis om wat meer privacy te geven. Ik krijg de strafregels die hij heeft geschreven. Hij heeft aan Marc gedacht en twee speciaalbiertjes voor hem meegenomen. En voor mij een envelop met een cadeautje. Netjes.

Langzaam knoop ik de houthakkersblouse open en speel met de tepelklemmen. Ze zitten er een tijd op en ik zie dat de tepels goed geïrriteerd zijn. Ik ben tevreden met de strafregels, de cadeaus dus trek ze er een voor een af. De tepels zijn zo gevoelig dat hij naar adem snakt voordat er een ‘Dank U Dominae’ wordt uitgesproken. Denise geniet zo van het ongemak wat er… maar met name dat ik ervoor zorg dat hij dat doet. Het feit dat ik hem in een richting duw… uitdaag…dwing… Dat maakt het verschil. Zelf een butplug indoen is niet half zo leuk dan als ik zeg dat je het doet. Dat je het voor mij doet… en dat ik geniet van je ongemak.

Ik wil het kooitje nog zien… samen met de string. Daarna pak ik een mini flogger en ga nog heel even los op de gevoelige tepels. In een auto heb je niet alle ruimte, maar het is genoeg.

Tijdens ons contact heb ik al gezegd dat ik verwacht dat ze wel eerst een beetje leert pijpen voordat ik overweeg haar te peggen. De opdracht is om de ogen dicht te doen en de mond open. Hij heeft geen idee wat ik doe als ik de dildo uitpak. ‘Steek je tong uit’ en ik laat hem likken voordat ik hem zacht naar binnen duw. Er is wat weerstand…Niet teveel. Ik geef aan dat ik verwacht dat dit beter kan en het gaat wat dieper.

Alles wordt weer gefatsoeneerd en ik geef nog een kleine opdracht mee… de plug blijft de hele terugweg in. Ik stap in mijn auto en rijd terug… Het voelt toch weer als een kleine vakantie en ik ben de hele weg terug opgetogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *