Daniel is back

Wat me de afgelopen maand het meest verrast heeft is dat er opeens een aantal pakjes worden bezorgd. Opeens liggen er twee Amazon pakjes, en een dag later weer een. Tegelijkertijd krijg ik in mijn inbox een lange email van Daniel. Met deze sub heb ik een proefdate en een hoteldate gehad (zie eerdere blog en foto links).

Hij is een sub met sissy neigingen en is gestopt omdat hij ging samenwonen met zijn vriendin en haar niet op deze wijze wilde bedriegen. Helaas blijkt het samenwonen niet gelukt en mist hij het om mij te dienen.

Ik ben enthousiast (oke, als je me kent weet je dat ik dat bijna altijd wel ben) maar het is niet zo dat ik direct de deur openzet. Allereerst moet er boete worden gedaan en ten tweede wil ik weten dat hij niet weer vertrekt. Tegelijkertijd weet ik dat ik hem toe ga laten, ik heb zin om te spelen en ik vond het erg jammer dat hij destijds ging.

Hij heeft al zijn speeltjes weggedaan en dus moet er nieuw worden aangeschaft. Daarnaast krijgt hij de opdracht om strafregels te schrijven en mij nog een groot cadeau te doen toekomen.

We gaan verder waar we gebleven waren, maar het tempo gaat omhoog. Hij heeft bij zichzelf een nieuw niveau van acceptatie bereikt en heeft zoveel vertrouwen in mij dat hij me blind wil volgen. Dat vraag ik natuurlijk niet van hem, maar ik droom wel over wat we allemaal gaan doen. Naast dat ik hem al eerder in een kooi heb opgesloten zal hij toch ook de metamorfose naar sissy verder ondergaan. De naam Daniel wordt dan ook veranderd naar Denise.

Allereerst vraag ik of hij alweer een kooitje heeft. Deze is onderweg. Omdat hij geen kluisje meer heeft bestel ik op zijn kosten de Inglo Home waardoor ik deze kan pairen met mijn app. Daarna stuur ik hem door naar zijn adres. Vanaf nu kan ik op elk moment codes sturen en intrekken om het kluisje te bedienen. Zo wordt en afstand van 200 km tussen ons en mijn wereld weer een stuk plezieriger.

Ik lock haar zodra alles binnen is en krijg geen enkel gepiep. Ze is dankbaar dat ik haar terugneem en haar onder mijn hoede neem. De afgelopen week moet ze van mij elke dag stringetjes dragen en lippenstift kopen. Op donderdag sluit ik haar (met behulp van het kluisje) een uur op in haar kooi/ bench. Ze had iets teveel suggesties gedaan naar mijn zin en moet leren dat ik het niet accepteer als ze sturend probeert te zijn.

Op vrijdag smeekt ze me om haar weer de hele middag op te sluiten… maar juist omdat ze het wil doe ik het niet. Voordat ze naar haar lief gaat in het weekend unlock ik haar, en nu op zondagavond zit ze weer netjes in haar kooitje voor de komende week.

Dinsdag aanstaande hebben we weer een public date. Geen hoteldate omdat ik niet alles kan doen zoals ik het wil… en tegelijkertijd kan ik niet wachten om weer een sub te hebben knielen aan mijn voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *