Blogging

Het was een tijdje stil en vanavond komen er opeens drie blogs. Dominae is actief… ik doe meer dan dat ik hier omschrijf, simpelweg omdat ik ontzettend geniet van het spelen, maar ik niet altijd de tijd heb om te schrijven.

Dat hangt niet van de dates af maar ik wil me niet verplicht voelen om te bloggen. Ook ik geniet ervan het te omschrijven maar momenteel merk ik dat als ik het opschrijf elke public date steeds meer hetzelfde begint te klinken en dan omschrijf ik nog niet eens alles in detail. Ik besteed mijn energie liever aan mijn subs dan alleen aan de verhalen uitschrijven.

Betekent dat dat ik niets meer schrijf? Zeker niet! Maar ik wil even kijken of ik mijn site wat kan verbeteren en tijd besteden aan het verdiepen van de relaties met mijn subs.

Oh… en voor diegene die het gemist hebben, we hebben een huis gekocht en gaan verhuizen. We gaan weg uit de rand van de randstad naar het oosten van de Veluwe. Er komt geen playroom maar wel een enorm perceel en de plek waar ik verwacht oud te worden. Want ja, behalve Dominae ben ik natuurlijk ook gewoon een mens met dromen en een gezin.

Gelukkig weet ik nu al dat Liselette en KlaasJan komen poetsen/ klussen. Want in de tussentijd heb ik met beide nog dates gehad. Eindelijk begint de stabiele stal te vormen waar ik naar op zoek was. Ik verwacht dat Niek, Berend en Marc ook blijven… en langzaam ga ik de verdieping in met de overige subs die ik met regelmaat zie. Een D/s relatie aangaan waarbij vertrouwen, spel en grenzen steeds worden opgerekt. Dat waar ik als Dominante naar op zoek ben.

Dus als je echt nog niet de moed heb gehad om contact te zoeken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *