Public date Niek: Finally

Toen ik in 2021 de eerste stappen met Dominae zette begon ik met drie proefweken tegelijk. Een van deze eerste prospects was Niek. We hadden en hebben een geweldige klik. Mijn allereerste subcrush. Niek is vrolijk en cute, puppy. Ik heb denk ik wel honderd filmpjes en foto’s gehad van zijn billen die wigglen… En mijn handen jeuken al jaren letterlijk om hem te spanken.

In de tussentijd is er een hoop verandert in zijn en mijn leven. Hij is verhuisd, andere werkgever, een paar vriendinnetjes verder en een reis. Uit respect voor zijn lief laten we het contact voor wat het is als hij serieus is met een dame. En tegelijk weet ik dat ik ergens in zijn achterhoofd nog een rol speel.

Het contact is dus af en aan geweest, maar de dynamiek en het beeld van spel is gebleven… En nu is het eindelijk tijd voor een public date. Op een donderdagavond spreken we af. Vanwege mijn rugblessure mag ik nog steeds geen hakken aan…. maar Dominae zonder hakken, dat kan ongeveer niet…dus vooruit.

Op de dag van de date wisselen we de locatie omdat ik graag op een leuk terras wil zitten… Ik ken de plek maar ben er tijden niet geweest. We spreken af en ik ben er als eerste. Ik wacht in de auto tot ik een bericht krijg dat hij er is en stap uit. Crap… mijn hoge rode hakken zijn prachtig, maar niet op een grove kiezel ondergrond.

We lopen naar het restaurant en zoals meestal dien ik hem te corrigeren om niet sneller te lopen. Helaas, mijn schoenen raken onherstelbaar beschadigd 🙁 We gaan zitten en bestellen eten en drinken. Het duurt een tijdje voor het komt en Niek is zo nerveus. Zijn handen zijn geen seconde stil en ik word er onrustig van. In principe kennen we elkaar al goed en hebben al veel vanilla gesprekken gedeeld.

Mijn blik blijkt hem te laten blozen en als ik een kort gesprek met de ober zie ik hem glimlachen. De hele date is omringt met een heerlijke vrolijke energie. Ik gebied hem zijn handen op tafel te leggen omdat ik het ontzettend onrustig vind en hij vindt het erg moeilijk om zich eraan te houden. Hij is ontzettend verlegen terwijl ik hem normaal niet zo inschat. Hoewel… bij mij is hij altijd zo geweest.

Hij strugglet met zijn onderdanige kant en wat hij ermee wil. Eenmaal eerder heeft hij een ProDomme bezocht en deze ervaring was niet warm maar streng en heel snel van nul naar honderd. Hij had gezegd dit nooit meer te doen, maar uiteindelijk voelt het zo goed dat hij erin springt. Als ik hem vraag of we zo nog samen in de auto gaan zitten begint hij te wiebelen… Hij had zich eigenlijk voorgenomen van niet zegt hij me. Ik ben verbaast, deze had ik niet aan zien komen… maar sure. Consent is belangrijk en relevant.

Omdat het toetje er nog niet is geef ik hem de opdracht om zijn boxer uit te trekken. In opdracht vna mij heeft hij er een string onder aangetrokken. Zijn ogen spreiden wijd open… Of ik het echt meen? Uiteraard. Hij probeert te kijken of hij er onderuit kan maar ik ben onverbiddelijk. Het toetje komt en dus krijgt hij uitstel…. maar daarna. Hop.

Als hij terugkomt zie ik dat hij zo ongemakkelijk loopt… We nemen een laatste drankje en ik vraag wat zijn besluit is over de auto… Hij zegt dat hij het nog niet weet… omdat het wel heel goed voelt maar hij de spanning er ook nog in wil houden. Sure…

We lopen terug naar de auto en hij zegt dat hij toch wil… We rijden in onze eigen auto twee minuten anar een parkeerplaats en hebben een perfect plekje. Ik stap bij hem in de auto en de fun begins. FINALLY! Mijn faceslaps klinken heerlijk en binnen twee minuten is hij een gesmolten hoopje sub in de auto. Met elke centimeter dat mijn nagels over zijn huid gaan voel ik hem dieper in zijn onderdanige gevoelens gaan…

De tijd is voorbij gevlogen en het is tijd om te gaan…Niek wil eigenlijk niet dat ik ga… I know the feeling. Uit de auto krijgt hij nog een dikke knuffel van me. We plannen een date, volgende week maandag zien we elkaar. En dan kan ik hem eindelijk over de knie leggen en die billen onder handen nemen. Make them shiny pink for me.

De dagen na de date is hij nog steeds aan het dromen…. Nagenieten en vooruit dromen… De grap is dat ik al twee jaar lang bedenk wat ik allemaal met hem wil doen… en ik weet nu al dat hij cheecky uitdagend gaat zijn. Eerst maar eens hem laten knielen en kijken of we elkaar nog een keer zien. Want dan is mijn nieuwe dildo klaar om hem te peggen <3 Can’t. wait.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *