Femdom feestje (deel 2)

Als de Domme’s naar het terras gaan volgen de slaafjes gedwee. Ze worden gedirigeerd als voetenbankje, mogen de Domme’s toewuiven en voetmassages geven. Daar komen ook de bar slaven aan. De drankjes worden opgenomen. Met een strikje om bedienen ze. Sommige netjes gecaged. De barmannen dragen een klein schortje. Makkelijk te herkennen.

Ze brengen de drankjes, de Dominae’s proeven, sommige slaven worden op hun knieën gedirigeerd en moeten na het voorproeven van de wijn het spuugbakje zijn. Niet alle drankjes zijn akkoord. De zenuwachtige slaven hebben niet alles goed onthouden en er volgen wat faceslaps. Onderling praten de Domina’s geanimeerd over van alles in het leven.

Als de hapjes komen zie je iedereen opveren. Slaven die als voetenbankje dienen worden direct ingezet als bijzettafel. Sommige Domina’s laten zich voeren. Het zijn allemaal kleine hapjes en je merkt dat iedereen zich nog netjes gedraagt.

Als de meeste slaven zijn ingezet zie je ook dat er rust ontstaat. Iedereen kent zijn plek en met 3 slaven per Domina is het een goede verhouding. Geen van de vrouwen komt iets tekort.

‘Tijd voor de eerste test’ roept de gastvrouw. Ze wenkt twee slaven die op een gong slaan. Alle slaven snellen toe.

‘Lieve vriendinnen, kies je beste slaaf uit. We gaan hem testen. De eerste test zal gaan over het uiterlijk van de slaaf’. De Domina’s staan op en kiezen een van hun eigen slaven. Deze worden op een rij neergezet. Je ziet ze bibberen. Wat zal er gebeuren? Het gaat om uiterlijk. Is dit wat je wilt of juist niet?

De gastvrouw legt uit ‘Jullie krijgen alleen een scoreformulier en beoordelen de slaven op hun uiterlijk. Uiteraard mag je voelen en testen. Er is ook en bak met zwepen mocht je de slaaf in een positie willen dwingen of lichaamsdelen uit de weg houden. Je beoordeelt alle kandidaat slaven behalve je eigen. Je geeft een score tussen 1-10 waarbij 10 is: spreekt je zeer aan en 1 is spreekt je niet aan.

De categorieen zijn als volgt:

  • Overall aansprekendheid
  • Gezicht
  • Mond/ tanden
  • Kont
  • Slurf/ Pik
  • Testikels
  • Verhouding van lichaam
  • Gespierdheid
  • Hygiene

De Domina’s krijgen allen een een scoreformulier en er staat een paraplu bak met de eigen zwepen klaar. De gastvrouw spreekt de slaven toe ‘Dit is het moment om je Meesteres trots te maken, toon jezelf van je beste kant. Als het goed is heeft de Meesteres je vantevoren alle slaafposities aangeleerd. We beginnen in de Inspect houding’.

‘Domina’s. Jullie mogen ze commanderen op hun plek om andere posities aan te nemen zodat jullie goed kunnen beoordelen. Uiteindelijk zal er voor elk van de categorieën een prijs worden uitgereikt met bijbehorende walk of fame en crawl of shame. Neem de tijd om te beoordelen en doe dit secuur.’

De Domina’s lopen als wolven op de groep slaven af. Er worden zwepen uitgekozen en waar noodzakelijk wordt de positie Inspect eerst gecorrigeerd. De lange zweep van de gastvrouw knalt en bij elke knal zie je de slaven trillen. Armen hoger! Knal, Sta rechtop!

De Domina’s lopen om de slaven heen. Een enkeling gebruikt een andere slaaf als stoeltje om eens rustig op afstand te kijken. De slaven bibberen. Ze worden betast, hun mond wordt open gedwongen door een zweep. Ze worden in de Rear en Expose gedwongen. Niets blijft ongecontroleerd of ontgaat de domina’s. Ze gebruiken zelfs lampjes om anussen te onderzoeken.

De Domina’s praten en lachen onderling om lichaamsdelen, beharing en pikken. Ballen worden opgetild, voetzolen worden bekeken. De pikken kunnen niet alleen slap worden beoordeeld. De Domina’s fluisteren de slaven dingen in als hun pik niet hard genoeg is. Je ziet dat de Meesteres soms haar eigen slaaf onder handen neemt om ervoor te zorgen dat zijn pik het beste voor de dag komt. Kortom, de slaven worden goed geïnspecteerd en vernederd. Een voor een eindigen ze in de kniel positie.

Na een uur zijn de Domina’s klaar, het geheel duurde wat langer omdat er in de tussentijd ook gedronken en gegeten werd. De scores worden verzameld door de gastvrouw, die uiteraard ook mee heeft gedaan aan de beoordeling. Een slaaf wordt erbij geroepen om het op te tellen. Uiteraard hardop, uit zijn hoofd en met een zweepslag voor elke fout. Al snel telt hij in rap tempo en foutloos op.

Tijd voor de eerste prijsuitreiking. De slaven staan in Wait positie in de rij met hun Meesteres ernaast. De gastvrouw loopt langs en heeft een stift voor de slaven.

Allereerst worden de laagste scores in elke categorie benoemd. De slaven krijgen een opschrift waarop staat wat er mis is. De input wordt gegeven door de Domina’s. De echte bitchen ontpoppen zich om de ergste zinnen te bedenken. ‘kleinste verschrompelde pik’ , ‘lelijkste ballen’ of ‘Stinkend harig varken’. Naarmate we categorien stijgen stijgt ook de joligheid. De Meesteres wiens slaaf vernederd wordt kijkt overigens minder blij. Sommige slaven ontvangen al klappen voor het ten schande maken van hun Meesteres.

Daarna komt de Wall of Fame. Veel leuker om naar te kijken. Als de gastvrouw langsloopt zie je elke Meesteres groeien in de hoop dat haar slaaf in de categorie heeft gewonnen. De Meesteressen van de winnende slaven krijgen een armband waarbij elke kleur voor een andere categorie staat. De slaven krijgen een neptattoo met daarop ‘NR 1 pik’, ‘NR 1 kont’ of ‘schoonste slaaf’.

Dan is het tijd voor de walk of fame en crawl of shame. De slaven moeten allen langs de Domina’s lopen of kruipen en bij elke Domina herhalen wat er op hun huid geschreven staat. De Domina’s genieten en lachen extra uit, vernederen of slaan hun eigen slaaf om hun eigen vernedering te maskeren. Als de slaven klaar zijn mogen ze weer terug naar hun taak, al blijft hun beoordeling zichtbaar op de huid.

Als de walk en crawl zijn afgerond heeft iedereen zin in wat te eten en drinken. De tafel wordt gedekt en de Domina’s lopen naar binnen om plaats te nemen. Uiteraard worden alle stoelen netjes naar achter geschoven, alle servetten netjes op de schoot gelegd en hebben sommige slaven het genot dat bij het serveren een zweep met hun ballen speelt.

Later zullen nog andere tests volgen. Onder andere voor uithoudingsvermogen, Sissyfication en gehoorzaamheid.

Ben je benieuwd hoe dit verder gaat? Ik ook en ik ga er de komende dagen weer flink over fantaseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *