Dominant Girl Friend Experience

De afgelopen weken heb ik nagedacht over wat ik aanbied. Meerdere ervaren subs hebben me verteld dat ik anders ben dan wat zij gewend zijn. Nu er meerdere subs verliefd zijn geworden probeer ik erachter te komen wat het is wat ik bied… en in welk opzicht dit verschilt.

Allereerst een opsomming warvan ik hoor dat ik anders ben:

  • Veel contact: Als ik geen verplichtingen heb ben ik beschikbaar.
  • Open: Ik vertel over mijn leven zonder mijn identiteit bloot te geven.
  • Interesse: Ik vraag naar mijn sub…ik ben benieuwd wat er in het leven is. Ook waar kinky interesses vandaan komen, of gewoon hoe hun dag was.
  • Daarnaast ben ik streng op de regels.
  • Mijn fantasie deel ik, ik neem je mee in mijn fantasie en het is geen script en ik geniet ervan om met mijn sub te spelen.
  • Ik geef mijzelf als persoon bloot naast Dominae… voor diegene die daarin geïnteresseerd is.
  • Ik gebruik mijn macht classy zonder te schelden of ‘schreeuwen’. Men omschrijft het als ‘natuurlijke dominantie’.
  • Mijn intelligentie straalt in alles door.

Oke, dus dat zijn de dingen die aangegeven zijn.. En aangezien ik geen idee heb hoe andere Dominantes te werk gaan kan ik alleen zelf bedenken. Uiteraard kan ik me voorstellen wat het verschil is met een professionele Dominante. Zij hebben meer subs die ze zien en wellicht (dit is een aanname) daardoor ook minder tijd om te communiceren los van de sessies. Ik daarentegen heb afgezien van een enkele afspraak nog geen live ervaring en dus is heel veel in mijn fantasie.

En boy, do I love my fantasy.

Als ik alles bij elkaar optel is eht verschil dat ik een zeer strenge dominante vriendin ben. Het gaat me niet alleen om het domineren (24/7 commando’s geven stimuleert mij niet voldoende) maar om te weten wie ik domineer en in zijn hoofd te kruipen.

Bij Fred (Fred als je dit leest, ik mis je!) heb ik gemerkt dat ik wel echt om een sub kan geven. Staat die vriendschap de dominantie dan niet in de weg? Bij mij niet. Iemand is een geheel persoon en ondergeschikt aan mijn belang en genot. Uiteraard zijn er verschillende kinks maar als ik denk dat ik er geen plezier uit kan halen dan ga ik niet met iemand in zee. Eigenlijk is het zo dat hoe meer ik van je weet deste leuker het ergens is om te domineren.

In de eerste proefweek investeer ik veel tijd om iemand te leren kennen en vaak is het na 1 week dat ze het helemaal geweldig vinden… en echt geleerd hebben hoe dominantie hun onderdanige kant naar voren haalt MAAR…. dat ze toch wel graag live willen. Snap ik. Ik wil ook live maar respecteer ook de ruimte die ik krijg. Aan de andere kant, als ik live ga doen, is het hek dan niet van de dam? Dan vind ik het nog veel lastiger om in mijn normale leven geen directieve en dubbelzinnige opmerkingen te maken.

Wat werkt dan niet voor me? Ik heb meerdere mannen gehad die fantaseren over dat ik ze meeneem naar een parking en daar uitgehoerd laat worden. Ik probeer me dan in te leven in de fantasie, maar vind het gevaarlijk en niet getuigen van veel respect. Prima als je die kink hebt, maar ik kan er niets mee dus zal ik ook niet met je verdergaan.

Ondertussen ben ik er wel steeds meer achter waar voor mij het genot deel in zit. Uiteraard is het de macht… maar als ik een melding van Paypal krijg dat er weer iets is gestort (FinDom straf bijv) dan trekt mijn kruis heerlijk samen. Als een slaaf een opdracht uitvoert geniet ik… en nog meer nu ik steeds meer leer waar het genot voor de ander inzit. Ik vind het heerlijk om te beslissen en te kiezen.

Waar ik nog het meeste naar uitkijk, los van de sessies met een strapon 🙂 ) zijn live afspraken die publiek zijn. Het lijkt me heerlijk om samen te shoppen waarbij ik allemaal sneaky dingen bedenk. Of op een terras. Mijn genot zit hem erin om de ander zeer ongemakkelijk te maken. Gewoon publiek over het randje duwen. Aanbeden worden, iemand hulpeloos laten zijn en smachten naar mij. En uiteraard is het vanzelfsprekend om verwend te worden, gediend te worden en me als een Godin te voelen.

Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat dat wellicht het verschil is. Ik bied een Dominante GFE aan. En dan opeens is het logischer dat mannen verliefd worden en de dame achter Dominae willen. De grap is dat ik nog niemand ben tegengekomen die dit zoekt. Wel meerdere mannen die bij de vragenlijst de optie kiezen omdat ze denken dat wat ze kregen Dominae is.

Het switchen tussen engel en duivel is wel mijn favoriet. Ben je net gewoon aan het praten komt er opeens een zeer dominante opmerking tussendoor. Dat zag je niet aankomen. Zo houd ik ze op hun tenen.

En als ik aan live denk… ik heb dus totaal geen interesse om een live sessie te doen met een slaaf die me niet (mentaal) aanspreekt. Ik ga geen seks hebben met je, mijn doel is om met je te spelen zoals een kat dat zou doen. Jij dient en ik overheers. En tussendoor, online, kunnen we het dan hebben over de softe dingen van het leven… maar als je bij me bent is het altijd duidelijk dat ik in de lead ben.

Kortom… ik denk dat uiteindelijk dominante GFE en FinDom de richting is waar ik me het meest thuisvoel. Hey, dit was geen sexy stuk en je hebt het toch gelezen? Klinkt alsof je geinteresseerd ben. Hoor ik van je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *