Can dreams come true?

Een heerlijke vrije dag. Een oud slaafje wat terug wil komen. een prospect die verdwijnt en een live afspraak die gepland staat. Het gaat lekker in de wereld van Dominae.

Beginnen bij het begin. De Vlaming en ik gaan lekker. Sissy voorkeur bij een Alpha man :). Het contact is verrassend en er zijn zeer veel taalverwarringen. Langzaam begin ik het FinDom op te voeren bij hem. Straffen voor verschillende fouten; Het verkeerd spellen van Dominae, tutoyeren en het niet direct beantwoorden van vragen. We beginnen met 5euro per straf… na een dag voer ik dat op naar 5 voor de eerste fout, 6 voor de tweede 7 voor de derde etc. Mijn Paypal saldo loopt snel op. <3

De Vlaming heeft ook gedoneerd voor mijn laptop (en is dus mede de reden dat ik nu weer zo lekker kan typen). En hij is attent. Na een slechte nacht is er een donatie voor een kop koffie. Als hij leert da tik geen koffie drink krijg ik de volgende dag ene donatie voor een kop kwaliteitsthee. Als ik ga lunchen met een collega vind ik ene donatie met de opmerking ‘Poussé Café’. Ik dacht uiteraard dat dit een beleefde manier was om met ene knipoog te zeggen ‘voor de twee dames’….. maar nee, mijn vertaling is foutief en het blijkt te gaan om een digestief.

Ik geniet van het contact… Een serieuze man, met een serieuze baan die binnen 3 minuten reageert. Die me aanbid en wil dat ik alles voor hem beslis. Daarnaast geen slecht lijf en goede conversatie. Als sissy die graag gekleineerd wordt heb ik voldoende uitdaging voor hem. Hij woont dan wel ver weg, maar dat is uiteindelijk geen punt en… we hebben een eerste date gepland. Pas ergens in juli, omdat onze agenda’s niet matchen. Uiteraard zal dit een publieke vanilla date zijn…. maar je weet ondertussen dat ik genoeg bedenk zonder dat ik al teveel in actie kom. Heerlijk om iets gepland te hebben… Ik kan niet wachten!

Een promo account op Twitter besluit mijn tweets te delen. Nice! Daarna komt er ook een oud dienaar van mij terug. Hij had wat fysieke klachten en daardoor konden we ons spel niet voortzetten maar ik bleef in zijn hoofd zitten. Compliment toch?

Laatst vroeg iemand me, of er een bepaalde categorie van slaven is. Niet echt, het wisselt van twintigers tot vijftigers. Van onervaren tot zeer ervaren, van sissy tot blackmail. Er zijn een paar kinks waar ik echt niets mee heb, maar de rest is welkom.

En… soms komen dromen een beetje uit. Je weet ondertussen dat ik ervan droom om met een strapon aan de slag te gaan. Ik had er twee op mijn wishlist gezet en Petertje (een oude slaaf met wie ik nog contact heb) stuurt me een donatie. Alleen blijken die op mijn wishlist niet van leer. Kortom, ik mag een strapon gaan uitzoeken. Dat blijkt alleen iets lastiger gezegd dan gedaan. Ik wil er een van echt leer, niets plastic…. en de meeste standaard sites bieden dit niet. Dat wordt nog een spannende zoektocht. Tips? Altijd welkom! In ieder geval is het de volgende stap naar het realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *