Hop on, hop off

Af en toe voel ik me net het OV… een hop on hop off bus. En dan niet eens zozeer in negatieve zin. Vorige week kwam een oud slaafje van mij terug. Hij had wat fysieke klachten maar is nu wer in staat om me goed te dienen en dat doet me deugd.

Gisteren was de laatste dag van de twee proefweken voor de Vlaming en hij vroeg om een avond vrij. Dit verbaasde me totaal en ik vroeg me al af wat de reden kon zijn, en tot wat het kon leiden. Vandaag bracht uitkomst. Ondanks dat hij vindt dat we een geweldige tijd hebben heeft hij besloten het nog een keer met zijn kinky exvriendin proberen… Een hele goede reden en ik kan het alleen maar toejuichen. Dat betekent ook dat mijn date op 9 juli niet doorgaat. En ik had er zin in om deze man op zijn knieën te brengen en zeer ongemakkelijk tegenover me te hebben zitten.

En dan hebben we Fred… Ja, echt, hij is weer terug. Je hebt al tussen de regels kunnen lezen dat ik hem miste en dat ik wel een beetje baalde. Wat overigens niet betekent dat hij zomaar terug kan komen. De afspraak was dat hij alleen contact op mocht nemen als hij wist hoe we verder konden. Zijn antwoord is dat ik hem keihard moet domineren… en hij denkt dat ik dat niet leuk ga vinden. Ik zoek alle boosheid in me die ik heb en maak hem verbaal met de grond gelijk. Uiteraard flippert hij gedurende de dag (gisteren) heen en weer. Totdat ik hem chanteer en aangeef dat als hij nu niet naar me gaat luisteren iedereen erachter komt wat voor een zielig mannetje hij is. Fred is van de keiharde chantage en gaat overstag.

In het contract destijds is afgesproken dat als hij ooit gaat dat ik bepaal of en onder welke voorwaarden hij terug kan komen. En ik was niet van plan het makkelijk te maken. Vrijdag aanstaande heb ik een van de zeer weinige keren dat ik totaal geen verplichtingen heb. En ik wil graag nog wat dingen hebben. Kortom, hij heeft maar te regelen met werk en zijn gezin dat wij vrijdag samen gaan winkelen en gaan eten. Ik wil naar een seksshop, daar kan ik hem tenminste als slaaf behandelen en hij mag me rondrijden.

Hij vraagt wat het budget is omdat hij niet wil pinnen…. Uiteraard is zijn voorstel te weinig… verdubbel het maar. Kortom, in een dag ben ik een slaaf armer en rijker geworden.

En dan hebben we nog een interessante prospect, die heel graag gechanteerd wil worden. Het eerste filmpje is al binnen. Weer eens iets anders, verfrissend. Ik ben benieuwd wat dat allemaal gaat brengen. In ieder geval is het een leuk begin.

Vrijdag staat er dus een date op het programma en ik moet toegeven dat ik ernaar uitkijk. Ik kijk ernaar uit om hem in zijn ballen te trappen en in zijn gezicht te slaan. En eindelijk een zweep te kopen, en nog wat kleding waarbij hij altijd weet dat ze van hem waren. Oh, en de ideeën die ik heb om hem volledig voor schut te zetten. Mijn Dominae hart verlangt hiernaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *