Strap it on!

JA Ja Ja Ja JAAAA, Vandaag kwam mijn pakketje aan. Het uitpakken is een feestje en ik kan het niet laten om de strapon direct om te doen, over mijn bikini. Ohh…. wat is de suede aan de binnenkant zacht, wat is hij makkelijk af te stellen en wat voel ik me een Godin als ik hem om heb. Ik pak de grootste zwarte dildo en stel me voor dat ik hem laat afzuigen door een slaafje. Die naakt op zijn knieën zit. Gebonden en kwijlend. In een keer die zwarte megalul diep in zijn keel duwen. Mijn handen om zijn keel en kijken hoe zijn ogen beginnen te tranen.

En dan, als hij hem diep in zijn keel heeft gaan mijn voeten spelen met zijn pik. Dan schieten die ogen open en zie je hem verbaasd kijken. Maar ik houd zijn hoofd vast met de dildo diep in zijn keel. Wanneer zou dit werkelijkheid worden? Ik kan niet wachten.

Of het beeld van een slaafje, naakt voor me op zijn knieën terwijl ik zijn aars volspuug en lube laat lopen. De eerste stoot lijkt me zo een magisch gevoel… En daarna doorgaan en doorgaan en doorgaan. Het beeld wat ik al jaren in mijn dromen heb.

De vraag komt of ik al plannen heb. Vooralsnog ben ik @Makemeyouurbitc5 heel erg dankbaar voor dit gulle cadeau maar is pegging nog voorbij de grenzen die mijn vriend accepteert. Kortom, ik moet nog even geduld hebben… en wellicht krijg ik mijn vriend wel zo ver :).

Hoe dan ook, de strapon heeft me vandaag al een gevoel gegeven wat ik nog nooit eerder heb gehad. Een kracht, een opwinding die onbeschrijfelijk is. Ik kan niet wachten tot ik met de strapon het volgende gevoel ga krijgen. Het gevoel van iemands lichaam nemen, penetreren en bezitten. Niet alleen ziel maar ook het lichaam. Ik wil alles, en kan er geen genoeg van krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *