Fabulous Friday (part 1. daytime)

Gisteren was een dag om in te lijsten. Echt, gouden randje.

Nadat ik vriend en kind heb uitgezwaaid heb ik de blog geschreven over donderdagavond. Ik baal dat de date met Fred niet doorgaat, maar goed. Mijn dag ga ik niet laten verspesten. NA de ochtend een beetje in huis te hebben gerommeld vind ik het rond de lunch wel tijd om te gaan shoppen. Ik heb wat geld apart gehouden van eerdere slaafjes en heb besloten dat te verbrassen.

Hop naar de trein en naar mijn oude thuisstad Utrecht. Goh, het is echt even wennen om weer eens in het OV te zitten. Uiteraard ben ik na de ochtend vergeten mijn telefoon op te laden maar in de sprinter kan ik gewoon opladen. Het plan voor vandaag? Een leuk sexy topje voor op mijn broek (strapon gaat over broek en ik heb niets erboven), een zweepje, nieuwe schoenen en nog wat leuke dingen.

Ik pak op Centraal direct de trein naar Zuilen om vanuit daar naar Miranda XXL te gaan. Een seksshop met een geweldig assortiment en een hele fijne sfeer. Ik ben ongeveer de enige in de winkel. Er staan meerdere rekken met 70% korting en ik vraag wat hulp om de maten te vinden. Als ik een korset uitkies realiseer ik me dat ik hulp nodig heb. Gelukkig is er airco en heb ik de pasruimte voor mijzelf.

Terwijl ik me uitkleed denk ik eraan dat Fred anders hierbij was geweest… en hoe heerlijk het was geweest om hem te domineren. Aan de andere kant… in mijn eentje is het ook wel erg lekker. En met mijn telefoon in de buurt ben ik nooit echt alleen. Het korset is een maat te groot en terwijl ze een maat kleiner aanpassen realiseer ik me dat ik wel echt een goed figuur heb. Het mag dan wel niet de standaard zijn, maar ik ben in verhouding en heb rondingen op de juiste plek. Het korset zit geweldig en terwijl ik hier en daar een foto rondstuur kijk ik toch nog watik verder in mijn mandje heb.

Een leren topje waar mijn borsten perfect inpassen. Uiteraard willen jullie een foto, maar die moet nog even wachten.. want ik ben nog te druk geweest. Het topje krijg ik cadeau van Petertje, die ook eindelijk weer een nieuw account heeft op Twitter. Van het geld voor de strapon had ik nog wat over en dit topje is perfect. Hij is het met me eens en dit verdwijnt ook in mijn mandje.

Tijd voor het volgende item, een zweepje. Ze hebben er een aantal liggen. Ik probeer verschillende uit op mijn kuiten en kies voor een klein rijzweepje met een zilveren top en een wat smaller zweep deel. Ontzettend benieuwd wanneer is deze echt voor het eerst kan gebruiken. Ik reken af en stop alles in een zwart tasje, het zweepje steekt er net bovenuit.

Rustig loop ik terug naar station waar ik binnen no time weer op CS ben. Ik loop naar buiten, wat een hitte en wat ene drukte. Voordat ik de deuren van HC heb bereikt ben ik al 2 keer aangesproken waarbij ik bij de laatste stop en aangeef dat hij NU uit mijn weg en ruimte moet gaan. The audacity!

In HC moet ik nog even wennen en zoeken. De nieuwe winkels zitten er al een tijd, maar ik ben nog niet voldoende gewend. Ik ga uiteindelijk naar de Primark en koop wat basics die ik nog wilde in aanvulling op mijn kast. Zowaar een bikini waar mijn prachtige voorgevel ook in past :).

Daarna naar buiten, oef, het is wel echt warm! Met twee tassen loop ik door op zoek naar de schoenen winkels die mijn schoenen kunnen vervangen… Want helaas heeft de schoenmaker mijn favoriete schoenen verpest (en gaat deze ook vergoeden overigens). Maar nergens vind ik wat ik zoek. Sandaletten/ espadrilles op een hoge plateauzool. Terwijl ik naar de derde schoenenw inkel loop mis ik iemand m mijn tasjes te dragen. Het wordt best zwaar zo. Enfin, ik kom nog een winkel tegen, een outlet van ene van de merken die ik prachtig Vind, Claudia Sträter. Onbetaalbaar maar elegant en de kwaliteit is geweldig.

In deze winkel slaag ik met een jurkje en twee top, normaal meer dan 300 euro waard. In my pocket. Als ik de winkel erna inloop zie ik de schoenen die ik zoek, alleen niet in de juiste kleur, maar ook dat kan worden opgelost. Even passen, afrekenen en BAM. Mission completed.

De hele da door heb ik het ontzettend gezellig gehad met mijn huidige slaafje, verschillende oud slaafjes, bdsm vriendjes ea. Tijd om op het terras te gaan zitten. Uiteraard.. als ik me meld bij de stand waar ze je gaan plaatsen raagt hij of ik met twee ben. Ik sta daar alleen… en vraag of hij suggereert dat ik zwanger ben. De vlotte student glimlacht, zegt dat hij dat niet suggereeert en brengt me naar ene plaatsje. Wat ik wil drinken, fris… wijn? Ik zeg ‘doe maar een cocktail, die heb ik wel verdient’. Met een cocktail zit ik op het terras. Ik post op Twitter en binnen no time heb ik een Paypal betaling binnen om mijn cocktail voor me te betalen. Dan smaakt hij toch echt iets lekkerder.

En dan kan ik het toch niet laten, ik stuur Fred een bericht dat ik ondanks alles een heerlijke dag heb en dat ik hoop dat dat voor hem geldt. Mijn accu van mijn telefoon is wel gevaarlijk rood… 5%. Hij reageert en ik vraag hem of hij me op komt halen. Hij vraagt of ik het echt meen en ik zeg ja. Omda tmijn accu bijna leeg is spreken we af dat hij me op Overvecht ophaalt en naar huis zal rijden. Als mijn cocktail leeg is loop ik terug naar het station en pak de trein. Als ik kan opladen in de trein zie ik dat hij alweer stuurt dat het onverstandig is. Dat hij me alleen naar huis rijdt en dan ook terug gaat.

Ik rol met mijn ogen, binnen een kwartier is hij alweer omgedraaid in zijn hoofd. Ik stuur terug dat hij niet hoeft en hij vraagt wat ik wil. Tja, bij mij is het antwoord ja… Kortom, een kwartier later stap ik in zijn auto. Hij is helemaal in de war en er komt weinig uit. Het is wel grappig hoe hij gedurende de rit steeds onderdaniger wordt en van tutoyeren weer netjes U begint te zeggen. Mijn auto staat nog op station en ik vraag of hij even meerijdt naar mijn huis,maar dat ik hem niet binnenlaat. Mijn huis is mijn plek.

We gaan in de tuin zitten en hij krijgt nog wat faceslapes (I really really love this) en een schop in zijn ballen. Mijn voeten dienen nog gekust te worden en ik zie de onderdanig blik in zijn ogen. Op dit moment is hij van mij… Is er niets in de wereld wat hij liever wil dan mij dienen. Ik commandeer hem wat rond en plaag hem tot hij tegen me aan instort. Hij wil ongeveer in me kruipen.

De hitte doet ook we wat met mij moet ik zeggen. De hele dag zo in contact, de sexy outfit en nu dan toch een slaaf aan mijn voeten zorgt dat ik ook erg opgewonden ben. Ik steek mijn hand even in mijn broekje (legging onder rokje, en speel (onzichtbaar) met mijzelf terwijl Fred kijkt. Zijn ogen rollen uit zijn kassen…. deste meer als ik mijn vingers aflik. Zijn spijkerbroek toont een grote natte plek van zijn voorvocht kwijl.

Tijd om te gaan, zijn gezin wacht… chop chop. Wat was dit toch een bijzondere dag, ik pak mijn aanwinsten uit en schenk nog een nieuw drankje in….. en dan is de avond pas net begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *