Fabulous Friday part 2 (interesting people)

Mijn Twitter is een beetje ontploft. Ik heb meerdere berichten van nieuwe prospects. En deze zijn zo bijzonder dat ik het niet zomaar ergens in een post bij wil zetten. Op vrijdag komen er bijzondere mensen online.

Forest blackmail

Dus hier de eerste. oke, ik geef het gelijk toe. Ik heb deze man benaderd. Deze sub tweet dat hij een ervaring wil hebben als een nachtmerrie om vervolgens gechanteerd te worden. Ik stuur hem het volgende bericht:

Ik ben ben je grootste nachtmerrie en droom in een. Elke euro die ik van je eis brengt mijn genot. En geef toe, ik ben toch het beste wat je is overkomen?’

We beginnen ons gesprek en hij geeft aan dat hij graag live in de val gelokt wil worden, dat hij niet wil weten wat er gebeurt en dat hij daarna gechanteerd wil worden.

Mijn fantasie gaat los. Dus stel je voor om in een bos af te spreken, hem vast te binden, wat compromitterende foto’s en filmpjes te maken en uiteraard gegevens over hem te achterhalen om hem daarna weer te laten gaan en te chanteren. Nou, daar kan ik wel wat mee denk ik.

Hij vraagt wat voor plek we afspreken en ik vraag of hij weet waar Anne Faber is ontvoert. Toevallig is dat redelijk dicht bij waar ik woon. Zijn reactie is dat hij nu al doodsbang is voor wat er gaat gebeuren… Waarop ik liefjes reageer dat ik alleen kennis wil maken. Hij is erg bezig met het verhaal.. da thij in het bos loopt en me niet kan zien.. dAt hij in de val loopt en niet weet wat er gaat gebeuren. WElke instructies hij dan krijgt en vooral, dat hij doodsangsten uitstaat.

Ik plaag hem met of hij bang is in het donker (ja dus) en datje nooit weet wat er allemaal in de bossen zit.

Wanneer deze meeting dan zal zijn? Vanavond. Ik heb er wel zin in, door de regen zullen de bossen leeg zijn en ik ben een beetje high van de dag en wat roekeloos. Mijn bdsm vriendjes vragen zich hardop af of dit wel verstandig is… maar ik heb hem ondertussen al de opdracht gegeven om naar locatie X te gaan en mijn cargo broek aangetrokken en ben de spullen in mijn rugzak aan het verzamelen. Tieraps, en een schaar, zaklamp, handschoenen, touw… ik ben echt tijden bezig om tour te vinden, iets om mee te blinddoeken, te gaggen… Mijn strapon voor wat leuke foto’s… kortom. Ik heb voorpret. En dan komt het moment dat ik niet meer op zijn Twitter kan reageren. Hij heeft me verwijderd of geblokt, en ook zijn account lijkt niet meer te bestaan.

Wat een lafbek zeg. Eerst zeggen dat je een nachtmerrie wil, en als ik dat dan voorbereid opeens niet thuis geven. Gedesillusioneerd ruim ik rustig mijn tas weer uit en trek een andere broek aan. Zijn account is weg en ik ben weer een ervaring rijker.


Toompje

Ondertussen zit ik weer lekker onder mijn afdakje buiten terwijl de regen met volle bakken uit de hemel komt. Ik heb een drankje en een sigaret en vermaak me goed met alle online gesprekken.

Er was gisteren nog een andere man die me benaderde. Of eigenlijk een jongetje. Het gepsrek heeft gisteren denk ik 2,5 uur geduurd.

Hij zoekt contact en ik vraag hem zich netjes voor te stellen, wat hij doet met voornaam en achternaam en met het feit dat hij sinds kort een Eunuch is. Ik verslik me even…. en vraag of zijn ballen verwijderd zijn (check, check, dubbelchek). Er komen zoveel vragen in me op en ik vraag hem eehhh… naja, niet de ballen van zijn lijf.

Hij heeft dit laten doen in Duitsland, bij een Meesteres die dit deed die ervaring heeft als dierenartsassistente. Hij wilde het al jaren omdat hij teveel aftrok. Zal de rest van zijn leven als onderdanig doorbrengen en heeft zelfs nog nooit een meisje/ vrouw aangeraakt, en is dus uiteraard nog maagd. Ik vraag om foto’s en krijg fotos te zijn van een lege balzak. Als ik doorvraag geeft hij aan dat hij zijn ballen ook mee heeft in een potje.

Op de vraag waarom hij mij kiest geeft hij aan dat mijn voeten zo mooi zijn (de afgelopen dagen heb ik wat meer voetfoto’s gepost). Mijn voeten worden uitbundig geprezen en de vraag komt of ik ook Birkenstocks heb. Het voelt als een strikvraag maar hij geeft aan dat hij ze supersexy, prachtig en goddelijk vindt. Nou, heeft mijn praktische inborst ook eens mazzel 🙂

Hij wil niet perse live en geeft aan dat hij best bang is voor dominante vrouwen. Hij is benieuwd naar mijn leeftijd. Als ik antwoord vraag ik hem niet of hij iemand zoekt van zijn leegtijd, waarop zijn reactie is , hoe ouder hoe beter…. Om mijn leeftijd vragen kan ik aan, maar nu voelt het alsof ik een oude doos ben. Hij weet zich hieruit te redden door aan te geven dat volwassen vrouwen dominanter zijn en voeten mooier als ze wat kilometers hebben gemaakt. Hij aanbid liever mijn voeten dan seks te hebben met een andere vrouw.

Tijdens dit gesprek moet ik inpakken voor eerdere date dus ik geef hem de opdracht mijn site te lezen. Als ik later weer zit vraag ik wat hij ervan vond en hij geeft aan dat hij met me wil trouwen. Waarop ik lief antwoord dat ik wel graag nog meer kinderen wil. Ook zeg ik erbij dat hij mijn oude teenslippers wel mag, aangezien hij daar heel blij van wordt. Het lijkt me goed om een proefweek in te gaan…. en we onderhandelen wat over de prijs. Hij doet een goed voorstel en hoopt dat ze lekker gedragen zijn. Daarnaast vind hij het niet erg als mijn vriend nog over de slippers klaar wil komen.

Teenslippers zijn als een string voor de voeten

Toompje

Nadat ik een foto van mijn gedragen slippers heb gestuurd krijg ik een foto van hem. Een jonge jongen met borstontwikkeling en een onschuldig gezicht. Ik vraag me af of hij zich gaat aftrekken op mijn slippers maar hij geeft aan dat dat niet meer kan. Hij kan niet echt klaarkomen en heeft soms wel wat opbouw door frustratue maar daar zit weken tussen.

Ik geef aan dat ik over hem ga bloggen en hij geeft aan dat hij trots is om mijn sub te mogen zijn. Zoals je leest ben ik erg nieuwsgierig maar ook respectvol.

Vervolgens komt er een vragenvuur van zijn kant waarin ik hem afrem. Als je een betalende slaaf ben mag je 1 vraag per dag stellen die ik eerlijk zal beantwoorden. Mits hij niet te inpertintent is.

Als ik vraag waarom mij antwoord hij

Uw voeten doen me denken aan die van mijn mama

Oke, dit is slightly creepy. Voor mij zit er seksueel totaal geen component aan. Ik moet dit antwoord echt even verwerken. Kijken wat ik ervan vind, zonder veroordeling. Hij antwoord dat mijn voeten wel veel mooier zijn. voor mij si de deal dat het oke is als hij in zijn contact maar niet refereert aan zijn moeder…ever. Ik vraag of zijn moeder nog in leven is en hij antwoord.. helaas wel. Zijn moeder is nogal een dominant type geeft hij aan. Dat herken ik en ik geef aan dat er in mijn relatie met mijn moeder ook veel liefde is.

Hij biedt aan om mijn moeder ook een voetmassage te geven… Oke, STOP. NEE. Don’t mention my mother, EVER.

Ik ben geen oordelend persoon maar dit is wel onverwacht veel om te verwerken. Hij geeft aan da tik hem letterlijk mag muilkorven… En bij deze… dit is denk ik het meest absurde gesprek wat ik in tijden heb gehad. Hij geeft aan dat zijn ballen in een pot zitten en dat ik die mag hebben als teken van dominantie over hem.

Ik kan er niets aan doen maar mijn maag draait zich om, de hippie in mij roert zich. Of ik wel ben wat hij zoekt? Want ik zou er op geen enkele manier van genieten om zijn ballen op sterk water te hebben. Ik probeer het me even voor te stellen dat ik die hier in de woonkamer heb staan… ik heb immers geen echte dungeon. Of dat ik dat aan bezoek uit ga leggen.

Hij zoekt echt iemand die daarvan geniet, zijn ultieme doel is een tattoo met daarop Property of Dominae . Dat is de druppel. Ik ontdek graag en ben nieuwsgierig maar dit gaat voor mij voorbij aan mijn inlevingsvermogen qua genot. Het is nog niet eens de afzonderlijke dingen maar de optelsom van alles. En ergens merk ik dat ik deze jongen ook gun wat hij zoekt. Dat hij iemand vindt die er wel blij van wordt, want die zijn er vast ook. Alleen ben ik het niet.

Hij gaat verder zoeken. Vanmorgen stuur ik hem nog een oude foto van mijn voeten… ik hoop dat hij haar gaat vinden.


En verder…

Naast de gesprekken met bovenstaande heb ik ook nog contact met Fred. Er zit me wel iets dwars. Vandaag hadden Fred en ik een date gepland en daarbij ook een financieel vergoeding. Dat was deels ook om goed te maken dat hij is vertrokken. Hij heeft nog wat goed te maken om het zo te zeggen. Nu is het contact met Fred wel zo dat ik erg geniet ervan, maar dat verandert niets aan de situatie… Als hij mij dient is een vergoeding op zijn plek.

Daarnaast ben ik verwend door oud subs die mij cadeaus geven en mijn cocktails betalen. En zij zien mij niet maar geven me dit omdat ik het verdien en ze me gunnen.

Als ik Fred aangeef hoeveel hij gepast zou vinden wil hij dat ik antwoord. Hij vraagt of hij anders mijn verdere aankopen kan vergoeden en hoeveel dat is. In totaal is dat nog 210 euro. Ik schat in dat hij nu gaat stijgeren (het is ook een hoog bedrag) maar hij geeft aan dat hij me 500 euro gaat geven… Dat stopt hij in de brievenbus en dan is dat de laatste keer.

Dat voelt zo ontzettend goedkoop… Ik ben geen prostituee, het gaat me niet om vergoeding van mijn tijd. Het gaat me niet zozeer om het bedrag maar meer om het feit dat mijn gezelschap niet vanzelfsprekend is. Dat ik het normaal vind dat je me iets gunt. Feit is dat ik waarschijnlijk blijer ben met 10* 50 euro omdat ik dan 10 keer verrast wordt en dat mijn kruis dan samentrekt ipv 1x 500.

We zijn beide geil en terwijl ik hem toestemming geef om klaar te komen trek ook ik me terug in de douche. Met de waterdichte telefoon. Ook ik kom snel en lekker klaar, al zijn er in mijn fantasie geen onderdanige maar juist dominante mannen. Ik ben wel echt een switch.

Als ik later in bed lig chat ik nog wat met Peter(tje). Hij geeft aan dat hij zowaar kan bellen. De enige keer dat we gebeld hebben was toen hij mij diende. Hierdoor was hij zo van slag dat ik besloten heb om hem te friendzonen. Dus bij deze mijn beste BDSM vriendje. Ik ken hem niet live, hij dient me niet en toch deel ik veel van mijn ervaringen met hem. We bellen bijna een uur en het gesprek gaat van heel oppervlakkig naar diepgaand. Heerlijk om weer eens zo vrij met iemand te ontdekken. Als ik om 1 uur dan echt zeg te gaan slapen val ik met een glimlach in gedachten. Als Marc weer terug is morgen (zondag) heb ik hem veel te vertellen. Wat een dag, wat een dag. Ik ben benieuwd wat de zaterdag me brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *