Little hits / klapjes

De maandag na het weekend en ik heb vanmorgen gespijbelt om mijn eerdere post te schrijven. Er was nog zoveel in mijn hoofd wat eruit moest. Dan rinkelt mijn mailbox. Klapjes.nl met het telefoonnummer waar ik de audiofile heen kan sturen. Oke, dit gaat echt gebeuren dus 🙂

Ik probeer wat en spreek in, met op de achtergrond mijn favoriete band, Gare du Nord. Deze muziek maakt dat ik direct allemaal spannende beelden in mijn hoofd krijg… en… ik zing het graag mee. De stem wordt goedgekeurd en terwijl ik onderweg ben naar een Zweedse meubelgigant wordt de post live gezet en via Twitter wereldkundig gemaakt. Mijn Twitter inbox ontploft en ik krijg er binnen no time veel volgers bij. Ook mijn slavenstal is direct gevuld. Wat een heerlijk gevoel, niet alleen in mijn hoofd maar mijn hele lijf voelt een beetje high.

Mijn slaafje, Dennie, is al goed bezig in zijn training voor zaadzindelijkheid. Hij komt nu zo vaak ik wil en bijna op commando. De opdracht vandaag was te edgen tot 10 minuten en exact op 10 minuten klaarkomen. De eerste keer zat hij er 7 seconden overheen, onacceptabel. Binnen een half uur volgde een tweede ronde met minder dan een seconde afwijking. Zo heb ik het graag, komen, of niet komen wanneer ik het zeg. Want je dient mijn genot en ik wil je kunnen inzetten zoals ik wil.

Lizet heeft me een mail gestuurd. Deze sissy schrijft goed, begrijpt mijn punten en een uur later is hij van prospect tot proefweek overgegaan. Kijk, zo heb ik het graag. Deze dertiger heeft mijn interesse gewonnen door humor, een beetje stout en verder intelligent en respectvol. Voeg daar een dosis Sissy en ervaring aan toe en ik heb een ideale mix. Terwijl hij bezig is aan zijn eerste opdracht vermaak ik me met een schare aan nieuwe contacten.

De prospects van afgelopen weekend hebben niets meer van zich laten horen, wellicht heeft mijn eerdere post ze afgeschrikt. Als ik zou kiezen wat ik nu nog in mijn stal wil is het een cuckold. Lekker een pik opsluiten en gek maken. De hele dag kan ik niets anders doen dan teasen en my god wat is dat toch heerlijk om te doen.

Maar even terug naar klapjes.nl. Als je het nog niet gelezen hebt vindt je de link naar het artikel hier. Een leuke korte introductie met lovende woorden. De foto hebben ze van mijn site geplukt en geeft precies het juiste perspectief, vanaf de grond en aan mijn voeten.

Ik voel me vereerd en trots en dan word ik speels. Dus terwijl ik deze post typ ben ik druk op alle kanalen. Heerlijk om zoveel te prikkelen en spelen in mijn hoofd. Findom, sissy, cuckhold, cbt, sph…. BRING IT ON. Ik wil alle smaken proeven en ervaren en hopelijk vinden mij nu slaven die langer kunnen en willen dienen en met wie ik live dan ook op veel meer dan alleen publieke facetten kan ontdekken.

Dominae on the loose!

Dan krijg ik een berichtje dat Lizet klaar is met de vragenlijst. Top… heb ik nog wat leesvoer voordat ik een nacht geweldige dingen ga dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *