Quickdate Petertje

Het leuke aan een baan hebben waarbij je het halve land rondrijdt is dat je ook in de gelegenheid bent om kort af te spreken. Al een maand of twee heb ik contact met Petertje (@makemeyourbitc5 ). Hij heeft me eerst gediend maar ondanks mijn zachte aanpak kwam ik echt te hard binnen. Het was niet een hard spel, maar juist sensueel en dominant waarbij ik hem meenam in mijn wereld. Zijn voorstellingsvermogen is zo groot dat hij in subspace eindigde (zie ook onder testimonials). Deze Sissy ging voor de bijl, en hard.

Hartstikke gaaf uiteraard, maar ook erg verwarrend en lastig om ook weer uit te komen. We hebben het even zonder contact geprobeerd, maar dat bleek ook niet fijn. De conclusie was uiteindelijk: friendzonen. Kortom, ik speel niet met meer Petertje maar hij heeft me wel geholpen met wat kleine dingen op mijn site en ik deel de meeste van mijn ervaringen met hem (voordat ik erover blog). Kortom, mijn beste BDSM vriendje. Afgelopen weekend hebben we in de nacht gebeld om de bizarre ervaring door te nemen. Het voelt relaxed en hij weet qua BDSM (niet inhoudelijk over de subs) van alles van me.

Hij doneert een strapon en we zoeken hem samen uit. Met het geld wat overblijft koop ik nog een topje… En ergens heb ik het idee dat hij mij ook gefriendzoned heeft maar het blijkt toch dat mijn vrouwelijke rondingen hem wel iets doen. En toevallig moet ik vandaag naar Zwolle. Hij woont in Apeldoorn en dat is dan eigenlijk maar een klein stukje om.

Onderweg naar hem toe chat ik met oa de Vlaming. Deze man is licht jaloers dat Petertje mijn naam kent EN me gaat zien. Ik geef hem aan dat ik hem mijn naam zal vertellen als er reden is om hem uit te schreeuwen 🙂

De grootste uitdaging in deze tijd is een reden te vinden om even weg te gaan uit huis. Dat thuiswerken zorgt ervoor dat dit soms lastig is om te verklaren, heb ik ook al bij andere subs gemerkt. Wonderbaarlijk genoeg blijkt mijn terugreis samen te vallen met de jaarlijkse APK controle van zijn auto.

Dus ik zorg dat ik op tijd vertrek van mijn werkafspraak en rijd een stukje om. We hebben, extreem sfeervol, afgesproken op een parkeerplaats in de buurt. Als ik erheen rijd zie ik hem lopen. Ik weet uit de chat dat hij twee uur geleden met klotsende oksels vooruit dacht aan onze meeting. Ik daarentegen ben relaxed en vrolijk. Ik kijk ernaar uit en voel me in control.

Ik parkeer de auto, trek mijn hakken aan en stap uit. Hij glimlacht wat verlegen en ik geef hem drie zoenen (man, dat is lang geleden dat ik dat simpele gebaar heb gedaan). We besluiten een stukje te gaan lopen en ik trek toch mijn flats aan. Ik stel voor naar de Subway te lopen en check of hij oke is. Ik weet dat hij erg lang nageacht heeft over wat hij aantrok maar dat het ook weer niet te opvallend kon zijn.

Mijn omschrijving, IT-er…. en dan weet je het wel. Wel netjes overigens. We lopen en kletsen, ik vind het heerlijk ongedwongen en plaag hem een beetje. Nadat hij een drankje heeft gekocht wandelen we nog door het extreem sfeervolle bedrijventerrein. Ik heb een half uur voordat ik weer verder moet. Ik vraag hem waarom hij zo’n stress had. Rationeel gezien ging er helemaal niets gebeuren… de deal was vanilla en ook echt zonder dominantie. Ik vraag hem wel nog even of hij een string aanheeft maar hij kan mijn kleine plagerijen goed handelen. In ieder geval heb ik hem niet weggeblazen.

Nu is er de vraag of hij me nog als Dominae kan zien nu hij me als *insert name* heeft gezien. Ik ben als mens erg vrolijk en opgewekt. Gelukkig geeft hij aan dat het voor hem niets uitmaakt. Ik zou hem nog wel kunnen domineren.

Eerder heeft hij aangegeven dat ik hem met twee woorden onderdanig zou krijgen. Ik rpobeer het zachtjes en het is leuk om te zien dat hij steeds zekerder wordt… Waardoor ik weer iets verder kan gaan. Als ik zeg dat hij een neushaar heeft moet ik er wel bij vertellen dat hij anders direct een faceslap had gekregen. Hij slikt even diep.

Vlakbij mijn auto zitten we nog even op een bankje en pakt hij iets uit het vest wat hij mee heeft. Een flesje parfum. Damn, hij heeft opgelet. De deal was dat ik geen parfum zou dragen. Aangezien ik nogal olfactorisch (kende je die al? ) ben ingesteld voel ik me echt een beetje naakt zonder.

Mijn favoriete luchtje heeft Marc voor mijn verjaardag aangevuld maar ik heb terloops genoemd dat een ander luchtje bijna op was … en dat luchtje geeft hij me. Wat lief! Hij krijgt een zoen op zijn wang. Tegelijk zie ik ook dat er een plekje niet goed geschoren is en daar wijs ik hem op. Next time, do better!

We lopen naar mijn auto. Tijdens onze gesprekken heeft hij aangegeven dat hij helemaal zou smelten als ik net zoals bij Fred achterin de auto op schoot zou gaan zitten. We staan bij mijn auto en ik geef aan waarom het niet zou passen… Of wil hij toch? Naast het autostoeltje is ruimte. Hij kijkt me even twijfelend aan. Ik plaag hem.. ‘Nou, zeg het maar’. Hij reageert dat hij het wel leuk zou vinden.

Ik zet mijn bestuurdersstoel naar voren en de man kruipt achterin, naast het kinderstoeltje. Soepel kruip ik even op schoot. Ik merk direct dat zijn ademhaling onregelmatig wordt. Zijn hand op mijn knie… Wat schattig :). Zijn handen bewegen onrustig en ik kriebel met mijn linkerhand in zijn nek. Heel zacht… terwijl ik in zijn oor fluister dat hij wel echt een keer goed genomen moet worden. Hij kan eigenlijk alleen nog knikken.

Met mijn rechterhand houd ik zijn onrustig wrijvende hand tegen. Ik streel zijn been bij zijn knie en kijk hem aan met een glimlach. De blik in zijn ogen verdiept. Ik heb net buiten het parfum opgedaan en fluister dat hij nu voor de rest van zijn leven bij dit luchtje aan mij zal denken. Hij stamelt dat ik wel eens gelijk zou kunnen hebben. Schattig, ik heb altijd gelijk!

Na een paar minuten stap ik soepel uit en ook hij stapt uit. We spreken af nog even te bellen en ik spring voorin de auto en rijd weg. Twee minuten later bellen we.

Ik check even of alles goed is en of hij het fijn vond? Ja… het was zeker fijn en dat ik zo’n mooie vrouw ben 🙂 Of dit voor herhaling vatbaar is? Jazeker en dan mag het ook langzaam opgebouwd worden. Misschien dat er dan eindelijk een privé afspraak inzit. Want deze man vertrouw ik zeker.

Verder onderweg check ik mijn telefoon… de Vlaming heeft geld overgemaakt… Voor het geval Petertje te gierig zou zijn voor een kop koffie. Hij heeft een rotdag op werk en zijn relatie met zijn liefje is toch gestrand. Ik ben iets te enthousiast en vraag of dat betekent dat hij weer terug komt. Eerlijk toegegeven is hij nooit echt weg geweest… maar ik speelde niet meer echt met hem.

Ja, hij komt terug <3. Dan kan ik eindelijk eens met hem en zijn Lovense spelen.

En daarmee is mijn stal gevuld en vol. Ik laat mijn prospects weten dat ik geen plek meer heb maar dat ik graag contact houd en laat weten als het wel weer kan. Het laatste wat ik wil doen is valse verwachtingen wekken en als ik teveel slaven heb kan ik ze niet de aandacht geven die ze verdienen.

Thuis aangekomen zijn mijn schoonouders er en moet ik even schoondochter spelen. Een prospect vraagt me of er een groot verschil is tussen Dominae en de schoondochter. Of ik dan aan tafel dan ook zo streng ben op niet met volle mond praten. De grap is dat dit waar is.

Ik heb mijn schoonouders er al meerdere keren op aangesproken omdat ik het echt onsmakelijk vind. De oplossing nu is dat ik altijd tegenover mijn vriend zit en niet hun kant opkijk tijdens het eten… Tot dusverre de illusie van ideale schoondochter.

Met Petertje kijk ik nog even terug op de date. Hij voelt zich goed en kijkt ook met een goed gevoel terug. Hij vond mij:

Lief, mooi, vrolijk, open, gerustellend, ontspannen, uitdagend, sexy, rustig, ongedwongen, , geduldig, sensueel, teder en licht dominant. Een fantastische mix.

Een wervelwind, maar niet gejaagd.

Petertje

Leuk om te horen. Ik vond het ook erg leuk en ongecompliceerd zonder al teveel verwachtingen. Ideaal voor mij om als beginnende Domme mee verder te gaan.

En nu? Nu kruip ik tegen mijn lief aan die ik al veel te weinig heb gezien en te weinig aandacht heb gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *