Status Slavenstal

Afgezien van dat de stal volzit heb ik niets meer gezegd over welke slaven mij dienen. Even een korte update.

Allereerst is er Dennie. Deze slaaf dient nu al bijna een maand (met een pauze) en wil nooit live afspreken. Ik vind het heerlijk om hem te plagen en opdrachten te geven. Hij is ontzettend gehoorzaam, maar uiteraard maakt hij ook fouten. Zo heb ik hem van de week 100 strafzinnen laten schrijven met tepelklemmen op zijn tepels. De les is blijven hangen. Daarnaast spreek ik ‘motivationele’ boodschappen in voor hem om te luisteren tijdens het hardlopen. Gezien zijn relatie en werkdagen is het niet altijd mogelijk om veel tijd te vinden om met elkaar te spelen.

Dan hebben we de Vlaming… Nu hij weer terug is gaat ons spel steeds verder. Eindelijk is de Lovense binnengekomen en eergisteren heb ik hier uitgebreid mee gespeeld. Het gevoel, ondanks dat ik een paar honderd kilometer verderop zit dat ik hem beheers is geweldig. We videobellen terwijl ik de intensiteit van de vibrerende butplug aanpas. Ik zie zijn reactie (zijn microfoon doet het niet) en kan hem extreem plagen met de dingen die ik zeg.

Als ik op volle kracht zeg zie ik zijn hoofd achterovervallen en zijn lippen vormen ‘Oh Fuck’. Everything starts to tingle inside. De afstand lijkt onmogelijk groot. Ik wil bij hem zijn en zien wat er gebeurt. Hem gekmaken en het orgasme ontzeggen, laten edgen tot het einde der tijden en tot zijn ballen zo blauw zijn dat ze in Smurfenland passen. Fuck wat geil. Ik wil meer. Naderhand zegt hij dat hij aan mijn ogen kon zien dat ik er enorm van genoot. Hell yeah! Dit maakt me nog veel ongeduldiger . Het duurt nog twee weken voor onze date en deze zal publiek zijn. Zal ik de schoenen die ik heb gekregen van hem passen? In ieder geval gaat mijn fantasie los, ik heb van alles in gedachten. He’s mine!

De volgende is Liselette… Deze sissy slet is van een ander kaliber dan ik heb meegemaakt. Nog voor ik vraag een foto te maken van alle speeltjes heb ik een foto van twee keer een heel bed vol. Deze sissy heeft meer bdsm kleding en speeltjes dan ik. Hij heeft al eerdere ervaring met online dienen en is erg enthousiast. In zijn enthousiasme deelt hij zoveel suggesties dat ik het als sturend ervaar en ik roep hem terug. Mijn richting, mijn genot, ik bepaal.
Op woensdagavond doen we een Skype sessie. Hij zit klaar in een outfit en we oefenen met make-up. Ik krijg wel fantasieën hiervan. Zij en ik samen op een kamer, ik die haar een workshop make up geef en we lakken samen nagels etc. Uiteraard dient ze mij en zal ik de vernedering compleet maken.

Ik heb Marc een foto laten zien van Liselette (anoniem). Omdat haar naam erboven stond was het hem niet duidelijk en hij zei ‘ziet er goed uit’ waarna ik hem moest vertellen dat dit Liselette was en dus feitelijk een man. Hij was geïntrigeerd, laat nog eens zien…. Ik geef aan dat ik wel graag met Liselette naar een genderbender feestje zou willen en hij zegt direct dat hij meewil… Dat gaat niet gebeuren, maar is wel schattig om te horen.

Eigenlijk zat mijn stal met bovenstaande vol… Dit heb ik ook tegen de prospects gezegd. Er was alleen een prospect die me mateloos intrigeert. Hij wil niet snel, weet nog niet of hij me wil dienen en gaat eerder voor klasse dan voor lust. Volledig onervaren is hij niet, hij heeft al live sesies gehad. Hij maakt ontzettend veel scherpe grapjes en het frustreert me dat hij niet direct ja zegt. Nadat ik gezegd heb dat er geen plek is houden we (net als met de andere prospect) wel contact. Ik wil meer te weten komen over wat er in zijn hoofd gebeurt.

Na nog een dag chatten vraag ik hem wederom om mij te dienen en hij zegt ja. Fijn. Ik stuur hem mijn vragenlijst en opdracht… Dat hij bepaalde dingen niet wil doen. Zoals het verzenden van een foto van zichzelf. Oke, dat beperkt mij enorm in mijn spel en de opdrachten die ik geef. Ik vraag hem welk lichaamsdeel hij graag ziet en stuur een foto van mijn fenomenale kont. Bullseye.. Hij is gek op billen. Geen enkele andere foto die ik heb gestuurd heeft zo’n impact als deze.

Bij de eerste weekbetaling heeft hij wat extra’s overgemaakt… zodat ik lakkousen kan kopen. Ik bestel ze, en nog een setje erbij omdat ik het zo leuk vond. Hij vraagt de totale kosten en vind het niet eerlijk dat ik 2/3 zelf heb betaalt terwijl zijn donatie maar 1/3 was. prompt plingt mijn Paypal… It’s all a gift.
In ieder geval houdt hij van regeltjes, structuur en discipline. Zonder foto’s is het lastig om het een en ander te controleren. Tegelijk kan ik wel met hem spelen. Hij is cheeky, en als je me een beetje kent weet je dat ik ervan houd. Bijdehand is niet erg, op het moment dat het ertoe doet is de rolverdeling duidelijk. Voor sommigen is het ook wennen om de rol te pakken en volgen. In ieder geval is deze man een vat vol tegenstrijdigheden.

En dus ben ik druk. Ondanks veel plannen en bezoek dit weekend is er ook veel contact.

Oh wacht, je vraagt je nog af hoe het zit met Petertje? Want die heb ik niet genoemd. Met Petertje speel ik eigenlijk niet online. De grap is dat hij me af en toe code stuurt voor de website maar verder meer een vriend is. Betekent dat dat onze vanilla date dan ook echt vanilla blijft? Nee, zeker niet. Na vorige week wil hij echt wel meer. Dus kijk ik enorm uit naar onze date waarbij we wat gaan drinken en eventueel een stukje wandelen. Marc is ondertussen zo ver dat hij Petertje begint te vertrouwen en ook ziet wat het met mij doet.

Dus komende donderdag de date met Petertje en een week later op vrijdag eindelijk de date met de Vlaming. Voor nu, nog even een heel vanilla weekend met mijn lief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *