Voorpret

De dagen vliegen voorbij. Gisteren is Marc op vakantie gegaan wat simpelweg beteketn dat ik de komende week het for in mijn eentje beman. Geen punt, doordeweeks en dit weekend heb ik ook leuk bezoek gepland staan. Wat ik wel mis is de knuffel. Helemaal als ik me dinsdagavond uitgeput en leeg voel. Shoptherapy dan maar. De schoenen die ik van de Vlaming heb gekregen zijn binnen en passen. Gelukkig want de andere twee paar kunnen direct in de doos en retour. Helaas heb ik maandag blaren gelopen, en dinsdag dezelfde blaren opnieuw laten groeien. BAH.

Geen van mijn slaven lijkt echt tijd te hebben deze avond. Uiteindelijk koop ik een paar lak peeptoes om te passen bij mijn latex kousen waarvoor ik de glansspray nog steeds niet heb ontvangen. Om de avond nog beter te maken krijg ik net voor het slapen gaan bericht van een van mijn slaafjes dat hij na 1 proefweek niet verder gaat. Niet omdat hij het niet leuk vindt maar omdat hij er vol voor wil gaan en omdat mij dienen vraag om meer aandacht en tijd dan hij kan vrijmaken. Online is heel erg veeleisend, en Dominae is dat ook. Het spel is leuk en continu maar het is lastig om grenzen te bewaren. BAH, ik baal ervan als leuke subs verdwijnen 🙁 .

Wel is er een prospect die nu de ruimte krijgt om een proefweek te doen: Jorick. Hij heeft net de vragenlijst ingevuld en ik kom tot de conclusie dat hij meer kinky is dan mijn ervaring tot nu toe. Het leuke is dat Jorick echt nog een jonkie is… en ook hij is grappig, slim en snel in zijn grapjes en tekst. Dinsdagavond hebben we best wat berichten uitgewisseld en hij vroeg of ik ook ondergoed verkocht. Deze vraag is me vaker gesteld maar meestal vind ik de situatie minder stijlvol. Nu heb ik net die dag een slipje aan en moet ik toegeven dat ik bewust mijn benen spreid om mijzelf te ruiken. Ik ben opgewonden en helaas was er geen moment meer om seks te hebben voor Marc vertrok. Kortom, er zit behoorlijk wat geilheid in dat slipje.

Uiteraard wil Jorick het graag van me overnemen en als we het eens zijn over een prijs speel ik nog wat extra met mijzelf voor ik het slipje in een luchtdicht zakje doe. Hij zal hem komen ophalen hier in de buurt… waarbij ik hem verstop. Uiteraard zou Jorick hem graag van mij persoonlijk aanpakken, maar dat heeft hij nog niet verdient.

Vandaag appt hij dat hij tijd over heeft en ik verstop mijn slipje ergens op het station en stuur hem een foto van de plek. Een uur later heeft hij het slipje in bezit en als hij thuiskomt geeft hij aan het ook heerlijk te vinden ruiken. En dat is pas het begin van hij die mij dient.

Verder ben ik in mijn hoofd druk bezig met wat ik morgen allemaal met Petertje ga doen. Het is immers onze eerste vanilla sollicitatie date… De grap is dat ik elke keer zeg dat het vanilla is omdat ik eerst wil kijken hoe ik mij voel bij iemand. Omdat ik Petertje al kort heb ontmoet weet ik dat ik niet van hem walg en kan ik van alles bij het spel voorstellen.

Omdat hij deze blog tot op de letter leest kan ik niet al te ver uitweiden over mijn plannen. Het meest vervelende is dat mijn blaren me verhinderen om ruime keuze te hebben uit mijn schoenencollectie. En daarnaast denk ik dat het weer voorkomt dat we echt gaan lopen. Wat er dan nog overblijft? Eerst een drankje en dan wellicht nog wat ‘fun’ in de auto. Wat zal ik allemaal meenemen? Ik ben er nog niet over uit. Om Petertje helemaal vrij te krijgen kan ik het beste niet te hard van stapel blazen. Morgen ga ik eens aanvoelen om te kijken wat werkt en wanneer hij volledig verdwijnt.

Daarna moet hij immers ook weer gewoon naar huis kunnen naar zijn vrouw. Wel mocht hij al sinds afgelopen weekend niet meer komen, als het aan mij lag was het langer geweest, maar Petertje kon dat niet aan. Qua zaadzindelijkheid is er dus nog genoeg te leren. Toch een klein tipje van de sluier? Nou, hij heeft in ieder geval nog straf gekregen omdat hij zich niet op de juiste wijze kon verexcuseren. Afhankelijk van zijn houding bepaal ik wat de straf wordt. Verder nog wat opties? Boeien, knielen, CBT, faceslaps… maar vooral heel veel vriendelijke plagerijen. God, I wish dat ik die strapon al mee kon nemen om te laten pijpen… maar dat gaat mij ook iets te ver voor een vanilla sollicitatiedate.

Oh, en met mijn sissy Sletje Liselette staat ook de eerste vanilla sollicitatiedate al gepland. Volgende week eerst de Vlaming en de week erop Liselette… Ik kan niet wachten! Morgenavond verwacht ik dan te vertellen hoe de date met Petertje was.

En nu, verder dromen over alle verschillende scenarios die plaats kunnen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *