‘Vanilla’ proefdate met Petertje

Vandaag is dan de dag van mijn volgende date. Na Fred heb ik alleen vorige week een quickdate gehad met Petertje en ik ben eraan toe om weer eens wat aan te pakken. In de blog ‘Voorpret’ van gisteren heb ik bewust niet teveel vertelt. Petertje heeft de blog gespelt en is passend gefrustreerd dat hij niet weet wat er gaat komen. Uiteraard heeft hij ook een klaarkomverbod gehad en staat dus op scherp.

Ik heb eerst een werkafspraak in het restaurant waar we hebben aangesproken. Als ik aankom zie ik mijn mannelijke collega even naar mijn outfit kijken voordat hij hallo zegt. Zo zo, ik had geen idee dat het zo de aandacht trok.

Na de lunch en het overleg met de collega loop ik even naar het toilet en dan naar buiten. Petertje heeft me bericht dat hij er al is. Hij komt van ver aanlopen en de spanning straalt van hem af. Ik loop glimlachend op hem af, maar krijg geen lachje terug. ‘Zo, laat je me buiten op je wachten?’ zeg ik… en hij zegt ‘Sorry’. Pardon? Zijn ogen worden groot ‘Mijn nederige excuses Dominae’ en daarmee is de toon gezet.

In het restaurant is het druk en ik hoopte op een andere plek, maar na wat gedoe aan de balie krijg ik exact dezelfde tafel die ik 10 minuten geleden heb verlaten. Inclusief onervaren bediening die lachwekkend is. Het tafeltje staat midden in de ruimte en de akoestiek is ronduit slecht. Als ik over tafel hang kan ik hem net horen. Ik wijs hem op wat kleine etiquette dingen… Je zwaait niet uitgebreid naar de bediening en officieel zeg je niet eens ‘eet smakelijk’. Heeft hij nog nooit van gehoord. Unbelievable.

Ik bestel wat te drinken en een stuk taart, de meisje wat de bediening opneemt vergeet hem bijna, ik grinnik. Hij wordt wel goed op zijn plek gezet. De spanning is nog zichtbaar en ik vraag hem om een cijfer hieraan te geven… een 5. ‘Laat me weten als het een 3,5 is’. Uiteraard accepteer ik het niet als hij me tutoyeert. Hij geeft aan dat hij zich daar niet gemakkelijk bij voelt… Maar het gaat niet om zijn gemak. ‘Voorkom dan maar zinnen waarin je moet vousvoyeren’. Mijn stukje taart komt en op het moment dat ik sensueel een hap neem komt hij niet meer uit zijn woorden. This is fun!

De sfeer ontspant en binnen no time zit hij op een 3,5. Waarbij ik hem de opdracht geef om zijn boxer uit te trekken. Ik vergeet hem de opdracht om een foto te maken. Terwijl hij weg is werk ik mijn app gesprekken even bij en stuur hem bericht dat ik een foto wil. Als hij terugkomt heb ik nog geen foto. Ik spreek hem hierop aan en zijn ogen worden weer groot. Ik stel hem gerust, ik had hem de opdracht niet gegeven en hij mag het straks doen.

Als ik de taart opheb stel ik voor dat we gaan. Hij mag niet meer zwaaien en de bediening is duidelijk niet ervaren. Uiteindelijk roep ik een meisje en rekent hij af, met zijn horloge. We lopen naar toilet en terwijl ik mijn lippenstift bijwerk maakt hij een foto. Als we weer naar boven gaan loop ik voorop. Wedden dat hij het uitzicht op mijn kont geweldig vind :).

We lopen naar onze auto’s en ik wacht op hem om voor te rijden zodat hij de weg kan wijzen. We rijden 4 minuten naar een zeer afgelegen parkeerplaats waar ik mijn auto in de hoek zet en hij de zijne ervoor zodat we aan het zicht worden ontnomen. We stappen uit en ik ga voor hem staan. ‘Zo Petertje, je had nog een straf tegoed, weet je nog waarvoor?’. Hij weet het niet meer. Ik twijfel nog over de straf en geef hem de keuze1: Faceslap of knietje. uiteraard sla/ schop ik hard. Vraag maar aan Fred.. Hij doet zijn bril af en ik haal hard uit. Zijn gezicht draait mee en ik zie de schrik in zijn ogen. AUW. Zijn wangg wordt langzaam rood en ik zie mijn vingers erop staan. Prachtig. Ik krijg de neiging om nog meer te slaan maar houd me in.

Hop, naar de auto. Ik heb het kinderstoeltje eruit gehaald en de stoelen naar voren gezet. Als eerste krijgt Petertje de opdracht om mijn schoenen uit te trekken. Hij klungelt uiteraard. Ik beveel hem om zijn trui uit te trekken… en zijn shirt. Petertje is echt iemand om voorzichtig aan te pakken zodat hij niet terugkruipt en ervan kan genieten. Uiteraard staat mijn genot voorop.. maar ik vertrouw hem en zou graag verder met hem willen.

Ondanks dat ik het dak heb open gezet is het bloedheet in de auto. Ik zet bijna alle ramen open… Als ik terug op de achterbank ga zitten zie ik dat hij aan mijn pik zit. Niet acceptabel! Dat kan natuurlijk helemaal niet. Hop, buk voorover over de voorstoelen zodat ik mijn zweep eindelijk kan gebruiken. Hij bukt en laat zijn broek zakken. Ik pak mijn zweep en geniet ervan om voor het eerst mijn zweepje te gebruiken. Petertje telt hardop mee. Thusfar Vanilla 😮.

Als hij gaat zitten doe ik hem de polsboeien om en zet ik zijn armen achter zijn hoofd vast. Ik ga bij hem op schoot zitten en maak hem gek. Kietel hem, duw mijn lichaam tegen hem aan, zacht met mijn zweepje op zijn tepel slaan. Hij is braaf en zegt na elke zin Dominae. Ik zie in zijn ogen dat hij geniet, en ook een beetje bang is. Zoals het hoort.

Ik vraag hem zijn pik uit zijn broek te halen en zie er 5 haren op. Dat vind ik zo onsmakelijk en echt niet nodig. Kortom, straf voor elke haar. Ik knijp door zijn broek heen in zijn ballen terwijl hij hardop telt. Als hij bij 10 is zeg ik, goed… dit was 1/5 van de straf en ik hoor even de paniek in zijn stem.
Ik ga op hem zitten en knijp hard in zijn tepels terwijl hij weer telt. Hij vindt dit erg lekker en telt langzaam. Nadat ik hem even hem losgelaten pak ik ze weer terwijl ik in zijn oor fluister… bij 10 geef ik aan dat ik hem niet heb verstaan en ik houd vast… pas bij de derde keer dat hij 10 zegt laat ik los. Hij ademt scherp in.

Terwijl hij vastgebonden zit stopt er een politiebusje op de parkeerplaats. We zitten nog achter zijn auto maar ik maak snel zijn handen los en geef hem een Tshirt. We doen niets illegaals, maar het is toch fijn om niet zo uitleg te hoeven geven.😉.

Binnen een paar minuten is de politie weer weg zonder dat ze zijn komen kijken. De spanning vind ik heerlijk. k ben ontzettend opgewonden en nat. Ik laat een hand in mijn broekje glijden om hem te laten horen hoe hard ik ben. Zijn ogen worden weer groot en hij kijkt een beetje trots. Waarom is de vraag want hij heeft niets gedaan. De macht en spanning is wat me opwindt en gek maakt.

Ergens tijdens ons gesprek wordt zijn pik slap. Ik wijs hem erop en geef aan dat ik dit als een persoonlijke belediging zie. Of ik niet aantrekkelijk genoeg ben? Ik zie dat het hem raakt en hij geeft aan dat het niet zijn bedoeling is en ik zie emotie op zijn gezicht.

Ik veroordeel mensen niet en ik lach ze niet uit behalve als ze ervan genieten. Deze man baalt enorm en voelt zich kwetsbaar. De barmhartige in me roert zich en ik geef hem een lange diepe knuffel. Ik ga niets met zijn pik doen, dus hij hoeft van mij ook niet hard te zijn. Al ben ik ervan overtuigd dat ik hem wel weer hard krijg. Ik kom met mijn gezicht heel dicht bij dat van hem en geef hem met open ogen een kus… Hij weet duidelijk niet hoe hiermee om te gaan.
De sfeer is goed en ik merk dat zijn lichaam weer reageert. Dan leun ik achterover en kijk hem lang in zijn ogen en pak zijn tepels weer. Ik kick er echt op om te zien wat er in zijn gezicht gebeurt. Fuck dat is geil.

Het is bijna tijd om te gaan. Ik gebied hem om zijn schoenen weer aan te trekken. We stappen uit en hij ademt diep in en zucht. Het was heerlijk. Volgens mij kijken we beide uit naar een date op een hotelkamer. Ik neem afscheid en stap in mijn auto.

Wat een heerlijke middag en ik kijk nu al uit naar de volgende proef date. De Vlaming is iemand die ik niet met handschoentjes aan hoef te pakken, die wil juist een wat hardere aanpak.

Als ik thuiskom is mijn nieuwe Marlies Dekkers er en een paar schoenen. Een perfect einde van deze dag en een goed begin van mijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *