Chantage

Maandagavond schreef ik hoe heerlijk mijn dag was. Gisteren heb ik mijn lief opgehaald en op het moment ben ik erg tevreden over wat er in mijn stal zit.

Sinds maandag is Jeroen toegevoegd. Mijn fanatieke Twitterfans hebben wellicht al het een en ander voorbij zien komen. Jeroentje heeft een voorkeur om gechanteerd te worden. De grap is dat van alle slaven hij ongeveer het meest voorzichtig is in het delen van informatie over zichzelf.

Omdat alleen chantage zou betekenen dat ik losse sessies zou bieden (en dat doe ik niet) is het zaak om ons beide te overtuigen dat er meer is. Onze chat is ook zonder chantage erg gezellig dus ik nodig hem uit voor een proefweek mits hij deze week ook echt exclusief is. Ik heb dat ook nodig voor de opbouw in mijn spel. Hij maakt een Paypal account aan en begint met de vragenlijst.

Blackmail is nog iets iets waar ik heel bedreven in ben. Behalve Fred en een slecht tussendoortje heb ik hier geen ervaring mee…. En je kunt moeilijk vragen of iemand je eerst alle informatie geeft om hem dan te chanteren. Daarnaast, wat is de grens. Jeroen vraagt me of ik een grens wil noemen en ik geef aan dat ik dat niet kan.. Sowieso geeft hij aan dat het een los kader is, want anders weet hij precies waar de grens ligt. Mee eens. Hij noemt een bedrag en ik moet hard lachen… Ik geef aan dat het dan wel een heeeel grof kader is, anders kan ik er niets mee.

Gisteren hebben we dan het eerste moment. Hij si de hele dag al een beetje… onhandig. Als er iets is waar ik direct geïrriteerd van raak is het als ik een vraag stel en geen antwoord krijg. Hij krijgt de opdracht te edgen en dit te filmen en naar mij te sturen. Ik krijg een filmpje waar hij zijn pik eerst nog hard moet maken. Niet acceptabel.

Hij krijgt de opdracht om voor 13:00 nieuwe filmpjes te sturen, nu van ene 7 minuut durende edge (niets ingewikkelds toch). Ik vraag of hij me al minder aardig vindt en hij geeft aan dat dat meevalt… Top, dan gaat de tijd nu naar 12:45. We praten verder maar ik krijg geen filmpjes. Drie minuten voor tijd vraag ik of hij me test…

Twee minuten voor tijd geef ik aan dat ik zijn fimplje op Twitter ga zetten en elke 5 minuten meer informatie over hemzelf. Dat het filmpje pas online gaat als ik filmpjes/ foto’s heb waar ik tevreden over ben en na betaling van een bedrag. Voor elk kwartier dat het filmpje online staat gaat het bedrag met 5 euro omhoog. Hij Typt ‘Stop’, maar ja, zo werkt het niet.

Het is tijd en ik post het filmpje. Met tekst dat dit Jeroen is en dat hij een blackmail slaafje is. binnen twee minuten is het geretweet en ik merk dat er stress ontstaat bij Jeroen. Nog steeds geen filmpjes van hem. Langzaam komen er filmpjes binnen. Ondertussen heb ik in de comments al wat informatie over hem verspreid…

Na de filmpjes moet hij betalen. Hij maakt in in eerste instantie te weinig over, want er is een kwartier verstreken en de prijs is met 5 euro omhoog gegaan. Hij is nog niet zo slim geweest om meer geld op Paypal te zetten en dus moet hij eerst weer geld erop zetten voordat hij het over kan maken. Ik voel zijn spanning door de telefoon. Bericht van Paypal. Yes, geld is binnen en ik haal de tweet offline.

Zijn reactie is ‘oef’ Dat was heftig. Zeker, wat een rush en ik kan me voorstellen dat het voor hem nog veel heftiger was. De rest van de avond kletsen we weer gewoon en vervult hij nog de slavenpositie opdracht.

Vandaag begint de dag weer in goede stemming. Als ik wakker word vanmorgen speel ik wat met hem. Hij is ontzettend opgewonden omdat hij niet mag komen in verband met zijn zaadzindelijkheidstraining. Hij smeekt me om te mogen komen… Nope, natuurlijk niet.

Vandaag kiest hij de positie ‘wall’. Rond de lunch krijg ik de eerste poging en die kan ik direct afwijzen. Ziet er niet uit. Ik vraag wanneer ik de volgende versie krijg en hij geeft aan dat hij rond 17:00 tijd heeft. Iets na half 5 krijg ik een tweede poging… Ook niet acceptabel. Ik weet dat hij alleen thuis is en geef aan dat hij een kwartier heeft om een nieuwe foto te presenteren voordat ik hem op Twitter zet.

Hij maakt een foto die weer niet goed is. Het leek wel alsof het hem niet kon schelen. Nog een foto die wederom niet goed was en toen was Jeroentje klaar. Het bleek dat hij elke keer een verdieping naar boven moest lopen en zich uit moest kleden om een foto te kunnen maken. Ik zou zeggen, maak een foto en upload die, maar blijkbaar werkt dat bij hem anders.

Kortom, ik zet zijn foto online, samen met de foto bij deze post. Hij is anoniem want zijn gezicht staat naar de muur. Ik zet een tekst erbij van ‘zoek de 5 verschillen’. Afgezien een van mijn trouwe volgers is er geenr eactie. Jeroen geeft aan da thij rustig zit en kijkt… HMMM, dat is niet de bedoeling.

Ik besluit de Tweet opnieuw te plaatsen met meer tekst en uitleg. Ik tag in de comments ene paar volgers waarvan ik weet dat ze waarschijnlijk online zijn. En opeens wordt de tweet geretweet en worden er verschillen gezocht.

Nu wordt Jeroentje wat onrustiger. Ik geef aan dat elk gevonden verschil hem 2 euro kost. Hij stuurt een DM dat hij wel gaat betalen… Alleen is dat niet genoeg. Ik doe het niet om het geld, ik doe het omdat ik verwacht dat je gehoorzaamt. Dus totdat ik een acceptabele foto zie gaat er niets offline. ‘Ja maar, mijn vrouw is thuis’. Niet mijn probleem, net zat je lekker en had je alle tijd om foto’s te nemen… dan niet nu miepen dat het niet kan.

Het blijft een hele tijd stil aan zijn kant. Ik vraag me af wat hij doet, is hij volledig afgehaakt? Ik geef aan dat ik op het punt sta om meer informatie online te zetten en dan verschijnt er een foto. GEACCEPTEERD. Nu alleen nog betalen en dan gaat je foto offline.

Het duurt weer even en als ik het gecheckt heb haal ik zijn foto offline. Ik bedank de mannen die online hebben meegespeeld.

Jeroen is een en al bedankt. Ik geef aan dat ik hem iets te relaxed vond… en hij geeft aan dat ik dat goed heb weten om te draaien. Hij geeft aan dat hij nog aan het nagenieten is en dat hij het in alle opzichten van mij verliest.

Dat verbaast me, hij heeft immers meer ervaring. Blijkt dat hij normaal aangeeft wat er als exposure gebruikt zal worden. Ik schud mijn hoofd, dat werkt toch niet. In ieder geval hebben we allebei een rush gehad. Hij geeft aan dat hij nu al 3 dagen constant geil is en dat dit beter is dan wat hij ooit eerder heeft gehad. Mooi compliment en… op naar morgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *