Johan, Bas en Peter(tje)

Het is maandag als ik dit typ en ik kan niet geloven dat ik afgelopen donderdag nog heb gespeeld met Liselette en de Vlaming. Het voel echt als weken 9en dus veel te lang) geleden. Hmmm, het werkt verslavend voor me. Goed om te weten. Het weekend was ook relaxed en leuk. Hieronder wat korte verhalen/ situaties.

Johan
Ergens op zaterdag voel ik me goed en na mijn post krijg ik een bericht van een prospect, Johan. Ik geef aan dat er ruimte in mijn hoofd is voor een nieuwe slaaf en hij betaalt. Daarna krijgt hij de vragenlijst en de opdrachten. Ik speel overdag wat met hem en het is leuk. Ergens ervaar ik hem als iets dwingend in het contact.

Als ik op zondag zeg dat ik aankomende vrijdag en zaterdag weg ben en dat hij er de zondag voor terug krijgt (wat ik ontzettend aardig van mijzelf vind) schiet dit bij hem blijkbaar in het verkeerde keelgat…. Hij mist twee dagen en krijgt er maar 1 terug, hoe is dat een goede deal. Mijn reactie is dat ik het geld terugstort en dat de proefweek voorbij is. Zijn week begon immers op zaterdag en loopt dus tot vrijdag, hij kreeg er dus netjes een dag bij…. Alleen gaat het daar niet om.

Het gaat mij om het punt dat ik niet een dienst lever en dat je geen eisen mag stellen. Er zijn zat slaven geweest die zelf een leven hebben, en zich ook realiseren dat ik een leven heb. Soms werkt dat goed samen, en soms niet. Kortom, ik wil geen gedoe over of het wel ‘eerlijk’ is. Tot nu toe ben ik altijd eerlijk geweest over wat je krijgt en weet ik dat ik het qua tijd en aandacht overtref. Anyways, jammer dit. Ik zit echt briesend op de bank. Vandaag stel ik hem via Twitter nog een vraag en ik krijg een beeld van hem als sissy en of hij me nog wat met sturen als hij straks klaar is met zijn transformatie.

Uiteraard mag dat, no problem. hij stuurt een filmpje waarin hij een dildo pijpt en dat doet hij keurig. Voor de rest reageer ik met 1 woord. Als hij me dan vraagt of ik als eigenaar met hem naar een sexbioscoop wil geef ik aan dat ik die weg niet nog een keer opga. We hebben het geprobeerd en het is niet gelukt. Mijn irritatie stijgt, en bij hem ook. Hij heeft nog nooit betaalt en snapt niet waarom hij zou moeten betalen voor iets waar we beide plezier aan beleven. Nou, omdat ik genoeg andere mensen kan vinden waar ik meer plezier mee beleef en die ook nog respect hebben voor het feit dat mijn tijd waardevol is. Ik geef aan niet in discussie te willen maar laat me toch verleiden tot een uitspraak over dat hij meer aandacht heeft gekregen dan hij heeft verdient. Niet chique, I know… maar ik was zo geïrriteerd. Hij reageert met dat ik meer beeld van hem heb gehad dan ik heb verdient… Touché, maar het doet wel pijn. Jammer, want ik wil liever meer liefde verspreiden dan haat.

Bas
Ook ergens op zaterdagochtend krijg ik een bericht van Bas. Deze man heeft al wat over me gelezen en is benieuwd. Hij is iets jonger dan ik, woont in de buurt maar net ver genoeg. Het gesprek is instant spannend, slim, grappig en gezellig. Wel vertel ik dat ik geen plek heb en dat ik ook niet weet wanneer wel. Hij is voor het eerst in contact met een Dominante en als een jongen in een speelgoedwinkel. De ene na de andere vraag en vooral, heel veel interesse in mijn strapon. Ik geloof dat pegging de gemene deler is tussen al mijn subs… Als ik Marc nu nog zo ver krijg dat hij dat ook een goed idee vind… dan is het Winwinwinwinwinwin… oid. In ieder geval zullen we dan allemaal genieten 🙂

Na het vertrek van Johan geef ik Bas aan dat er plek is, of hij nog steeds wil. Ik hoor hem aan de andere kant ongeveer door de telefoon springen. Goed, dan even betalen via Paypal… en de ellende begint. Het lukt hem niet om Paypal aan te maken en als hij dat wel heeft lukt het hem niet om er via Paypal geld op te zetten… want hij is zijn Randomreader kwijt. Ondertussen is het zaterdagavond en ga ik slapen.

Op zondagochtend is het hem nog steeds niet gelukt. Geen punt, ik praat wel vaker wat langer met prospects maar deze heeft wel echt potentie. Afgezien van de ongevraagde dicpic (echt, hij dacht dat het een ‘cadeautje/ bedankje’ was) is hij cheeky en prikkelend. Oke, ik ga mijzelf nu wellicht in de vingers snijden maar spreek af dat zijn proefweek nu wel begint en dat ik vertrouw dat hij het geld overmaakt. Hij krijgt de vragenlijst en we spelen nog wat. Hij krijgt de positie opdracht en ik ben erg benieuwd naar foto’s van hem.
Nu is het maandag.. de vragenlijst is nog niet ingevuld, de positie opdracht gaat vandaag pas in, maar nog steeds geen Random Reader en hij is erg druk op zijn werk. En toch, geen twijfel (nogmaals, wellicht naïef). Ik kan niet wachten tot ik deze man echt onder handen kan nemen. To be continued hoop ik!

Petertje
De oplettende lezer weet dat ik volgende week donderdag een hoteldate met Petertje heb. We berichten hier al af en toe over. Gisteren besloot ik dat ik nog wat speelgoed wil kopen (een paddle en een ball gag) waarop hij direct aanbiedt dit cadeau te doen. Lief. We zoeken iets uit en hij bestelt het en laat het bij mij bezorgen. Jazeker, hij heeft het vertrouwen verdient.

Als ik vanmorgen in mijn agenda kijk zie ik dat mijn hele week letterlijk leeg is. Genoeg (saai) werk om de uren mee te vullen, maar niet eens een werkafspraak of reden om jurkje aan te doen. Tijdens een break met Marc bespreek ik dit en vraag waarom donderdag aanstaande eigenlijk niet kon met Petertje. Het eerdere argument van inpakken is natuurlijk wat overdreven en dus check ik bij hem of hij ook wellicht deze week donderdag kan. Hij twijfelt even, welk verhaal moet hij thuis vertellen…. maar dan toch, akkoord!

Ik stuiter op en neer en heb er zoveel zin in! Petertje heeft alleen na een verhuizing geen sissy kleding meer en ik besluit hem, net als de Vlaming, iets cadeau te doen. In de winkel en online zoek ik iets uit en dat wordt als het goed is morgen bezorgd. Ik heb er nu al zin in. Petertje mag kiezen tussen broek of jurk/ rok en kiest het laatste. En ik moest ook nog wat nepleren rokjes voor mijzelf bestellen… Misschien dan toch weer tijd voor wat nieuwe foto’s?

Wat ik wel gemerkt heb ik bij de Vlaming is dat ik vooraf echt een paar vaste scenes/ beelden in mijn hoofd moet hebben. Niet waarin alles is uitgewerkt maar wel hoe ik van het ene naar het andere ga en wat een opbouw is. Als beginnende Dom merk ik dat ik me hier nog in kan ontwikkelen. EN het leuke is dat Petertje net als ik (afgezien van donderdag) nog niet gehinderd wordt door enige live ervaring, oftewel, we kunnen samen ontdekken.
Ondertussen is het hotel geregeld (half way) en krijgen we zelfs een early check in. Ik heb verlof aangevraagd voor mijn werk en mijn bdsm koffertje is al gepakt. Can’t wait!

Volgens mij wordt augustus een heerlijk maand als ik zo vooruit kijk… Het heeft zeker potentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *