Hoteldate Petertje: Paddle away

Een week vervroegd omdat ik niet kon wachten…en toch was het nog even spannend of het door kon gaan. Mijn lief heeft het gered. Met een ziek kind thuis is het altijd even schipperen, maar hij maakte zijn agenda vrij om te zorgen zodat ik kon spelen. Dat is pas liefde.

Note: Niet de hele date is letterlijk omschreven!

Na een hectische ochtend stap ik in de auto. Mijn koffertje heb ik gisteren al gepakt en de hele ochtend krijg ik al berichtjes die me veel plezier wensen. Ik heb echt zin in deze date, helemaal omdat hij een week vervroegd is. Kleren uitzoeken is een ding, altijd voor mij. Ik heb alle leuke pakjes al ingepakt, dus dat is geen punt. Een simpel rokje, topje en hakken. Lippen gestift, niets meer aan doen.

Hij heeft een early checkin geregeld waardoor we met de lunch de kamer al in kunnen. Petertje heeft al ingecheckt en gedoucht. Ik heb aangegeven dat hij geen kleren aan hoeft te doen. Als ik parkeer stuur ik een appje dat hij de deur op een kier moet doen en naakt knielend moet wachten, maar wel zo dat ik de kamer in kan.

Een laatste appje en ik stap de lift in. Op de hele gang staan de deuren open omdat het kamermeisje nog aan het schoonmaken is. Voordat ik de enige dichte deur open doe kijk ik om me heen, geen mensen in de buurt? Top.

Petertje heeft iets tussen de deur geklemd wat op de grond valt. Ongeveer 1,5 meter na de deur zit hij netjes knielend op de grond. Ik kan naar binnen, de deur dichtdoen en dan sta ik klem. De kamer is bloedheet. Mind you, altijd een kamer met airco boeken. Dit hotel kom ik nooit meer! Ik zet mijn koffertje neer en dirigeer Petertje naar achterin de kamer. Zo… Eerst even zitten.

Naast me zie ik dat Petertje lief voor me heeft gezorgd. Wat te drinken, wat lekkers en een attentie. En zelfs de druiven na het eerder filmpje van mij op Twitter. Ik lach als ik zie wat er op het label van de Pineut zelfmaak likeur staat. Spot on Petertje!

Peter knielt aan mijn voeten maar ik vind dat hij het niet goed genoeg doet. Hoofd lager, armen op de grond! Ik trek met nagels striemen over zijn rug. Ik laat doe dat hij mijn hakken kust en voel de koele lucht van de ventilator langs me stromen. Tijd voor een drankje. Petertje schenkt me twee drankjes in.. Hij vergeet daarna weer te knielen, dit zal nog vaker gebeuren.

Ik gebied hem op de grond en dwing zijn hoofd naar beneden terwijl ik mijn benen op hem rust. Petertje is nog erg gespannen merk ik. Ik pak het pakje wat ik voor hem heb gekocht en leg het op de grond. ‘Uitpakken’. Petertje pakt braaf uit. Een rode string, twee groene broekjes voor thuis en een catsuit met holdups erin… waarin de billen mooi bloot zijn. Ik gebied hem zich in de badkamer om te kleden en sissy Jessy eruit te laten. Ik trek mijn leren topje aan wat ik van hem gekregen heb en een leren rokje. Ik zoek in mijn tas, maar kan mijn jarretels niet vinden. Hmmm, heb ik me toch vergist dat ik ze erin had gedaan. Ik kijk bij de panties… geen holdups met plakrand…

Tja, het is al bloedheet dus ik doe ze aan. Als ik weer zit gebied ik Jessy uit de badkamer te komen en mijn schoenen mee te nemen. ‘Trek ze aan’ zeg ik en Jessy zucht… hij probeert zijn voeten erin te worstelen… Eehh, nee, niet jouw voeten. Trek ze bij mij aan’. Een glimp van opluchting gaat over zijn gezicht en over dat van mij. Mijn mooie pumps waren direct verpest geweest. Hij trekt mijn schoenen aan en ik gebied hem op te staan zodat ik hem goed kan bekijken. Past goed, lekker sletterig. Hoe voel je je qua spanning? Nou, erg gespannen… Mooi, dat gaan we even erger maken.

Na de Vlaming weet ook deze sissy dat hij een lapdance moet voorbereiden. Hij heeft zelfs geoefend heeft hij me bekend. Heerlijk, ik kijk ernaar uit. Hij moet muziek opzetten en ik zie zijn ogen groot worden. Ik zet een stoel neer en ga zitten. Bring it!

Jessy doet een poging haar heupen te schudden en komt vervolgens op me zitten alwaar hij me begint te humpen. Ik geef het een paar seconden om te kijken of dit alles is en probeer directies te geven. Sta op, draai om en steek je kont uit. Deze IT-er is niet flexibel en ik kan mijn lachen amper inhouden. Jessy kijkt ondertussen extreem ongelukkig… De vernedering is bijna compleet.

Ga zitten gebied ik… Ik zet de muziek opnieuw aan en laat mijn heupen soepel rollen. Ik zet mijn voet op de stoel en beweeg sensueel. Jessy weet niet waar te kijken. Ik zak tussen zijn benen door mijn knieën en ga weer staan wat een mooi uitzicht op mijn kont oplevert… Dan loop ik naar de muziek en zet deze uit.

Zo Jessy, volgende keer verwacht ik meer en beter van je. Niet dat gehump op mijn schoot. Ik verwacht dat je je als echte slet gedraagt en een show weggeeft. Hij slikt en kijkt wanhopig. Ik lach oprecht… wat heerlijk om te zien. Terug op je knieën. Gisteren heeft Petertje online op Twitter bewust een fout gemaakt zodat hij gestraft kan worden. Mijn BDSM accessoires waren nog niet voldoende uitgebreid en ik wilde graag nog een paddle.

Hij verzocht vriendelijk of hij er een voor me mocht kopen en na een zoektocht hebben we eindelijk een mooie leren gevonden. Deze is deze week bezorgd en ik kan niet wachten om hem te gebruiken. Ook Petertje kijkt ernaar uit. Nu heb ik er geen ervaring mee en moet ik weten hoe hard ik kan slaan. Ik mag wel wat striemen achterlaten. Een paar dagen kan hij zijn lichaam wel verbergen voor zijn vrouw heeft hij me verzekerd…. alleen het verzoek (ik heb hardop gelachen) om geen bijtafdrukken op zijn borst achter te laten… Zijn fantasie gaat veel te ver, denk je echt dat ik je daar ga bijten?

ik ga op bed zitten en hij komt over mijn knieën liggen. Dit voelt goed! Eerst maar eens die billen opwarmen. Ik gebied hem mee te tellen en geef hem 40 tikken met mijn hand. Tussendoor wrijf ik uiteraard over zijn billen. Ze kleuren ondertussen mooi roze en ik vind het PRACHTIG. Na 40 tikken gloeien zijn billen en mijn hand. De juiste hoek voor het beste geluid heb ik goed te pakken. Dan pak ik de paddle. Hij mag hardop tellen en bij elke tik op en schaal van 10 aangeven hoe hard hij het ervaart. Met als max voor fijn een 8. Helder. Stopwoorden bekend? Yes? Let’s go!

De eerste tik volgt en is een 4… De tweede een 5, De derde een 6…. en daarna rond de 7-8. De tikken klinken goddelijk en hij kreunt bij elke slag. Fijne pijn? Ja! Dank u Dominae. Goed zo. Bij tien geef ik een harde tik…. en daarna 11 en 12. Ik zie dat hij schrikt. Ik had gezegd dat hij tot tien moest tellen, niet dat ik daarna zou stoppen. 😈

Zijn billen zijn mooi roze en er zit een kwijlplek in zijn slipje… Ik kan het niet laten om een foto te maken.

Ik heb het bloedheet gekregen en die ventilator brengt weinig verlichting. Geef me mijn drankje aan en hij mag zelf ook wat drinken. Als hij staat zie ik dat er blauwe plekken vormen. Prachtig. Mijn nieuwe favoriete speeltje!

Ik gebied nog wat dingen voordat ik hem vertel nieuwe muziek op te zoeken… en te strippen. Petertje voelt zich nog niet zo op zijn gemak als Jessy bij me en ik heb nodig dat hij ontspant. Uiteraard Joe Cocker met ‘You can leave your hat on’. Het ongelukkige gezicht komt terug… maar ik moet zeggen dat hij het voor een eerste keer niet slecht doet.

Nu hij eindelijk weer naakt is zet ik mijn nieuwe tepelklemmen op hem. Zijn gezicht kijkt direct een stuk gelukkiger… Hij mag mijn kousen uittrekken en daarna trek ik langzaam zijn tepelklemmen eraf. Oh de sensatie die dat biedt. Hij kreunt van genot.

Op bed liggen jij! Hij is nog steeds erg gespannen. Hij gaat op zijn rug liggen en ik overweeg hem vast te binden maar wacht nog even. Ik knijp nog even hard in zijn tepels en gebied hem zijn ogen te sluiten. Iets meer TLC zodat hij kan ontspannen. Ik laat hem rustig liggen en merk dat hij ontspant. Gare du Nord op de achtergrond en een zacht bed. Ik laat mijn handen extreem licht over zijn huid dwalen. Niets seksueels, maar zeker ontspannend en sensueel. Hij reageert direct en langzaam voel ik hoe hij wegzakt in genot. Wat worden mensen toch nog maar weinig echt en met aandacht aangeraakt verbaas ik me weer over.

Dan duw ik 1 voet in zijn kruis en begin langzaam met hem te spelen. Ik doe niets bijzonders overigens, een beetje wrijven maar het heeft zijn effect. Langzaam verdwijnt Petertje naar de achtergrond en merk ik dat hij veel ontvankelijker is geworden. Ik martel zijn tepels nog een beetje en het genot komt nu echt uit zijn tenen.

Ik inspecteer zijn pik en hij moet toegeven dat ik inderdaad nog haar vind… Hij was BIJNA de eerste geworden die door het onderzoek was gekomen. Ik rond af op 8 haren en geef hem de keuze… faceslap, ballkick of paddle. Hij kiest paddle, ik kies faceslap. Braaf gaat hij op de grond zitten en ontvangt 4 heerlijk harde klappen in zijn gezicht. Als ik eerlijk ben hoop ik dat geen enkele slaaf ooit door mijn test komt, dit is te leuk om te doen. Tegelijk… dan bedenk ik wel weer iets anders om voor te straffen.

Bij de paddle ben ik minder zachtzinnig en zijn ‘Dank u Dominae’ is nederig en gepast.

De kleur matcht perfect met mijn schoenen

Hij moest van mij ook zijn eigen speeltjes meenemen. 3 dildo’s / semi dildo’s. Ik pak de grootste… Het is een mooi blauw exemplaar. Hij moet afgespoeld en als Petertje terugkomt moet hij knielen op de grond. Ik ga op hem zitten en zoek rustig naar mijn strapon. Terwijl ik de bandjes losmaak stap ik er rustig in. Petertje ziet niets, maar hoort alles. De strapon heb ik ook van hem gehad (ik houd van mijn gulle slaven, ze mogen er dan ook extra van genieten!). De blauwe dildo staat goed hij past PERFECT bij de kleur van mijn schoenen. Goed uitgezocht Petertje. Hij glimt van trots bij het compliment.

En dan wil ik wel eens weten of hij een beetje kan pijpen… Ik sla hem ene paar keer heerlijk met de dildo in zijn gezicht en zijn mondje gaat al open. Eager slut! Ik duw de dildo naar binnen en grijp zijn hoofd vast…. Rustig begin ik te bewegen en al snel stromen de tranen over zijn gezicht. Nog steeds is hij niet ver genoeg wat mij betreft. Ik laat hem even op adem komen, veeg zijn tranen weg en zeg hem nu alles te geven. Ik spuug even op de dildo zodat deze lekker nat en glad is en sla hem nog een paar keer in zijn gezicht voordat ik hem diep in zijn keel duw. Ik houd zijn kin en hoofd vast, hij kan nergens heen. Zo zie ik mijn slaafje graag.

We spelen nog heel wat langer en het is heerlijk. Af en toe een kleine pauze en check hoe het gaat… Petertje is in de afgelopen maanden echt een vriend geworden en het vertrouwen is groot. Het is heerlijk om zo met elkaar te spelen en veel te snel is de tijd gevlogen. Opeens kijken we naar de klok en zijn we 5 uur verder. Tijd om weer terug te gaan naar het normale leven. Alles wordt ingepakt, een laatste check en dan… Ciao.

Onderweg naar huis geniet ik nog na, wat heerlijk om zo te kunnen spelen. Als ik thuiskom is het zieke kind verzorgt, mijn lief staat in de keuken en ik huppel van geluk. Wat een heerlijke dag. Ik ben benieuwd hoe Petertjes billen en rug er morgen uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *