Quick smile

Mijn werkweek is weer begonnen en het is heerlijk om weer buiten te mogen spelen. Want zo was mijn eerste werkdag. Een bijeenkomt met allemaal externen waarbij ik samen met wat collega’s onze organisatie vertegenwoordig. Ik heb genoten. En aangezien dit in de omgeving was van waar Petertje woont hadden we geregeld dat hij nog een afscheidsknuffel kwam halen.

En wat was het lastig vooraf. Geplaag over en weer. Moest ik die nieuwe Europe Magic Wand meenemen? Ja, zei hij.. ik ben benieuwd. Want ik wil heel graag weer met Petertje spelen maar respecteer hem ook.

Na het diner stap ik in mijn auto en rijd langs Petertje (die niet zo goed nagedacht had dat ik hem niet kon begroeten op de locatie waar mijn collega’s waren) en rijd naar de parkeerplaats in het bos. De plek waar ik hem voor het eerst een faceslap gaf… na onze eerste proefdate. Nadat de auto’s geparkeerd zijn komt hij met een cadeau. Een running gag tussen ons.

Voor mijn verjaardag (29 april) wilde hij me iets geven. Hij vroeg me wat ik wilde en ik antwoorde… Ik wil zaad. De beste man verschoot achter zijn pc van kleur en dacht aan zijn eigen zaad en hoe dat bij mij te krijgen. Echt, denken mannen nu echt dat ik een bakje met slijmerig kwijl uit je pik wil? Nee… ik wilde zaad voor in de tuin. Om volledig te zijn, Dahlia knollen. En die heb ik gekregen.

En nu… voor het afscheid… kwam hij weer aan… met een grote pot met zaad. Vogelzaad wel te verstaan. Omdat ik voor de winter altijd vogelvoer maak. Mijn lach galmde door het bos.

We hebben samen een stukje gelopen, even naar de sterren gekeken. Gebaald, gelachen en geknuffeld. Het belangrijkste inzicht is dat hij er niets mee hoeft dat het bij mij anders boelt dan thuis. Ik bied spanning die wegebt als je langere tijd een relatie hebt. Als je een relatie met mij zou hebben zou je je ook gaan irriteren (en ik doe dat sowieso 🙂 ). Dat inzicht hielp hem om het makkelijker een plaats te geven. Het was goed en fijn. En… de kans op relapse schat hij in op 80%…. dus ik spreek hem nog wel.

Daarnaast word ik veel benaderd door zeer jonge subs. En met weer jong heb ik het over 19 of 21 jaar. Oke, het is legaal enzo… maar ik geloof nog niet dat je me iets te bieden hebt. Voor mij is de persoonlijke klik van belang en ondanks dat je een prachtig lichaam hebt is dat voor mij niet genoeg. En ik heb het eerder gezegd. Iedereen kan bevelen opvolgen, of getraind worden om dat te doen. Maar niet iedereen kan mij voldoende boeien.

Wat mij boeit? Je persoonlijkheid, je humor, je karakter. Maak me aan het lachen en je krijgt mijn aandacht. En nee, dat doe je niet door me een filmpje van je pik te sturen (ECHT!???).

Wat er verder is? Nou, Sam is na wat berichten over en weer tijdens de vakantie helemaal stil en zodoende heb ik onze date geannuleerd (geen reactie op gehad). Fred komt toch weer een beetje kruipend terug. Mijn nieuwe schoenen zijn onderweg, en ik heb uiteraard een nieuwe proefweek gestart. En ik ga wat drinken met een andere Domme… totdat mijn agenda weer volledig werd omgegooid. Zucht. Tja, mijn normale demanding job is weer… demanding. Dus. Prioriteiten, en jullie staan niet bovenaan. Peanutbutter voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *