Quick date -Leather Lover

De donderdag begint stralend! Oke, vergeet de misbanken… Stel je voor, ik in een leren rokje met leren laarzen eronder… Juist. Mijn outfit van de dag. Want Fred en ik hebben afgesproken. Fred is aan het relapsen en wil terug in mijn stal. Helaas voor Fred is hij niet vrij om mij te dienen. Omdat hij het zo fijn vindt dat we weer contact hebben wil hij me iets cadeau doen en ik heb besloten dat hij me een prachtig paar lederen laarzen mag geven. Zijn kink is onder andere leer en zodoende is dit wel passend.

De afgelopen dagen kwamen we weer in een discussie. Hij vond het niet zo leuk dat ik bepaald had wat en hoe veel hij me cadeau ging geven… Helaas heb ik er geen boodschap aan. Wat hij niet wist is dat ik de laarzen al besteld had… En zo komt het dat ik mijn nieuwe laarzen aandoe en aan het einde van de ochtend in de auto stap.

Onze meeting is nog steeds publiek en dat vind Fred heel erg spannend. We besluiten zijn auto te parkeren en met mijn auto naar een wat meer afgelegen plekje te rijden. Uit de berichten vooraf merk ik al da thij bijna geen adem kan halen. Als we in de auto zitten is de sfeer weer als vanouds. Hij lijkt de glimlach niet van zijn gezicht te krijgen terwijl ik rijd. Aangezien het mijn auto is moet het kinderstoeltje eruit. Hoewel deze man het een en ander van auto’s weet lukt hem dit niet. Ik regel het dan maar, me volledig bewust van het feit dat hij dan een prachtig uitzicht heeft op mijn derriere.

Als we in de auto zitten leg ik mijn laarzen op zijn knie. Of hij ze mooi vindt. PRACHTIG. Mooi, dan mag je ze voor me betalen. Terwijl hij me geld overhandigt fantaseer ik over een faceslap voor elk briefje….Maar ik had beloofd het grotendeels vanilla te laten.

Ik merk dat ik iets ruik… We zitten niet echt tussen de weilanden maar het ruikt naar boerenland. Je kent het wel, koeienstront. Ik kijk om me heen en kom tot de conclusie dat Fred uit zijn mond stinkt. Dat was ik zowaar vergeten. Als ik hem ermee confronteer geeft hij aan dat hij nog iets had willen kopen… had willen. Dat is dus jammerlijk mislukt. Ik wil de woorden uit zijn mond horen en spel het voor hem Ik. heb. gefaald.

Het komt met moeite over zijn koortslippen. Uiteraard praten we over de vanilla dingen in het leven en hoe hij mij zo snel mogelijk weer kan dienen. Ik ga op schoot zitten en speel wat met zijn tepels. Even…. zodat hij me straks nog voelt.

Het wordt warm in de auto en hij heeft zijn jas nog aan. Ik bedenk dat hij voor elk kledingstuk wat hij uittrekt een knietje krijgt. Hij wil zijn jas nog steeds uitdoen en ik ga zo staan dat ik hem een harde schop kan geven. Zijn benen wijd en als ik even stil sta denkt hij da tik ga schoppen en trekt zijn knieën bij elkaar. Mooi niet. That pisses me off dat ik op het moment dat hij weer ontspant mijn knie hard in zijn kruis laat landen….

En wat zeg je dan? Precies, dank U Dominae. Zijn telefoon gaat voor de tweede keer… ik zie dat zijn hoofd bij zijn werk is. Het voelt goed om hem weer onder mijn controle te hebben en ik kan niet wachten tot hij eindelijk, na al die maanden, naakt aan mijn voeten ligt. Maar voor nu is het goed. Ik rijd hem terug naar zijn auto en we nemen afscheid. Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *