All that she wants…

Na de quikdate met Fred had ik eigenlijk een lousy donderdag. Blijkbaar had ik beter mijzelf kunnen gaggen want ik heb met twee opmerkingen een sub en prospect tegen me in het harnas gejaagd. Uiteraard zonder dit te bedoelen was ik of gevat, maar paste het niet in de context of te hard op mijn grenzen waarmee ik iemand heb afgeschrikt. Ik kan je vertellen, donderdagavond baalde ik ontzettend en was het fijne gevoel van de laarzendate verdwenen.

Het goede nieuws is dat het met de prospect weer hersteld is. Even terug naar het begin. Soms komt er een bericht in mijn inbox waarvan ik direct rechter op ga zitten en het met aandacht lees. Leo is een makkelijke prater en binnen tien minuten in ons Kik gesprek weet ik al dat ik hem een proefweek aan ga bieden. Geen eindeloos gepraat en op zoek naar haakjes, maar BAM. Die wil ik naakt op zijn knieën, het liefst nu. Helaas is het lot iets anders… Zucht. Deze man heeft al wat ervaring met live afspraken. En tja, dat is nu eenmaal niet hoe ik werk. In zijn snelle-jongens-leven is het lastig om ruimte te maken om twee weken te investeren in de relatie met mij.

Het gesprek met hem doet me denken aan Bas. Scherp, grappig en flexibel. Als ik deze man mentaal het hoofd wil bieden moet ik mijn A-game brengen. En daar houd ik van, want het is ook uitdagend voor mij. Ik scheld mijn subs niet uit maar gebruik mijn intellect en scherpe reacties waar mogelijk om ze de baas te zijn. En als iemand me daarin uitdaagt geniet ik hiervan.

De grap is, ook hij komt uit het Gooi en voldoet aan wat stereotyperingen. Blijkbaar bevalt mij het Zuidas type goed (en andersom). Helaas is het tot nu toe niet verder gekomen dan wat snedige opmerkingen en correcties naar hem toe. Er valt nog voldoende te leren voor hem. Hopelijk maakt hij snel ruimte in zijn agenda en anders… tja, dan is het jammer.

Tegelijk ben ik de tweede proefweek ingegaan met Roberto. Roberto had me niet overtuigd maar had een paar goede zinnen waarop ik hem wel een proefweek heb aangeboden. Mind you, voor elke man die ik ene proefweek aanbied heb ik er 5-10 afgewezen.

De proefweek begint en ik merk binnen twee dagen dat Roberto zich echt overgeeft. de verslaving neemt toe en hij zou het liefst zijn hele leven in mijn handen leggen. Hij let goed op en probeert zich aan de regels te houden. Uiteraard is het soms onmogelijk en ik geniet ervan om hem te straffen. ondertussen is hij ontspannen en in staat om me mentaal ook een beetje terug te plagen. Het blijkt een uitdaging voor subs, om zowel cheecky als onderdanig te zijn. Respectvol en uitdagend, maar dan zonder te toppen. Nobody said it was easy, maar als je eenmaal mijn interesse hebt laat ik je niet zo makkelijk meer gaan. En ik geniet ontzettend van zijn reflectieve vermogen om in de krochten van zijn zijn te kijken waarom. Vandaag kwam hij met een zin die me omver blies ‘mijn schaduw saboteert mij tot ik hem in het licht zet’. Nou, daar kan ik nog wel even op verder kauwen.

En tegelijk ook veel lichtere zaken. Hij stuurde me vandaag een liedje en zei dat de tekst wellicht vanilla was, maar dat het exact was zoals hij zicht voelt bij mij… Hij hoort aan mijn voeten, zo voelt het in ieder geval. Zoals het er nu naar uitziet zal ik deze maand nog wel een publieke date met hem hebben. Als ik hem niet voor die tijd verras in de horeca zaak waar hij werkt!

Zondag kreeg ik een grote verrassing. Een pakketje voor Dominae bij mijn thuisadres…. Dat kan alleen van de Amazon wishlist zijn. DAarvandaan kun je anoniem me een cadeau van mijn lijstje sturen. En normaal doe je er dan een briefje bij, maar dat had deze sub niet gedaan. Kortom, ik kreeg een cadeau en had geen flauw idee van wie.

Voor mij is dat dus echt onmogelijk. Mijn nieuwsgierigheid eet me ongeveer op en ik wil weten wie. Een oproep op Twitter maar het blijft oorverdovend stil. Dan maar berichten sturen naar de meest actieve contacten… Eenieder zegt nee. Zou het een oud sub zijn die het leuk vind om mij te plagen (ik zou er zo een paar op kunnen noemen)…. Dan kom ik er niet achter tot hij zich openbaart.

Op maandagochtend krijg ik een verlossend berichtje. De gulle gever is Eelco, de faceslapjongen. Ik heb contact met hem gehouden en hem geholpen met het opstellen van zijn online datingprofiel. Toen hij een nieuwe baan kreeg bood ik hem als geintje een faceslap ipv felicitatie aan en volgens mij ging hij direct door zijn knieën. In ieder geval heeft hij mijn aandacht gekregen en neem ik hem heel misschien nog een keer mee op een publieke date. Onder het mom van date coaching. Dat hij al met knikkende knieën aankomt en alleen maar naar de faceslaps verlangt… tja, dat is dan bijzaak 🙂

Vandaag (dinsdag) werd ik echt verrast op Twitter. Klapjes.nl heeft een nieuwe post over mij (en Petertje) geschreven. Ik heb vaker tegen subs gezegd dat ze de uitdaging hebben om me aan het blozen te krijgen, wat zeker niet gemakkelijk is. Maar dit onverwachte berichtje vond ik zo ontzettend lief dat het bijna lukte. Toen ik het er met Marc over had dat ik verder niet zeer ambitieus ben wees hij me er fijntjes op wat ik als Dominae in de afgelopen maanden in mijn vrije tijd allemaal heb gerealiseerd. Klapjes bevestigt dit alleen maar extra. Dus bedankt voor de complimenten en kom maar op subs, volwassen hoogopgeleid en welbespraakt… Tease me, please me… it all that she wants!

Morgen begint een nieuwe prospect aan zijn eerste proefweek. Martijn had mijn aandacht bij het eerste bericht en ondanks dat ik dacht dat hij wellicht jong was bleek hij gewoon een jonge naam te hebben. Hij had al zoveel vertrouwen dat ik al een foto heb gezien. Omdat het met werk vandaag niet uitkwam ga ik hem morgen onder handen nemen! FIJN. Nieuw veelbelovend vlees in de kuip.

Last but not least. De laatste weken begin ik langzaam wat contact te leggen met andere Dommes. Vooral via Twitter maar ik vind het erg leuk om mee te kijken bij deze Godinnen en Meesteressen. En binnenkort ga ik met een van hen iets drinken. Hoe leuk! Ik kijk er enorm naar uit en Marc heeft me al vrijgespeeld zodat ik ook tijd heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *