Social Liselette- Plotting a future

Yes, vandaag is het zover. De enige date deze maand… en het is een cadeautje van mij aan Liselette van Dominae Sintae (ja, heel slecht, I know). Een social date waar Liselette niet voor hoeft te betalen. We hebben er beide zin in. Gisteren was er nog wat verwarring door een twerk video van mijn aandachtsgeile sletje op Twitter. Ze dacht dat me dat kon overhalen haar te locken. Nu was ik niet onder de indruk van haar twerk kwaliteiten en maakte ze een paar onvergeeflijke fouten…. maar vandaag is een social en dus speel ik dan niet.

Uiteraard wil ik haar best locken en unlocken, maar dan verandert het karakter van de date en daarmee ook mijn cadeau. Na een kort telefoontje is alles opgehelderd en de date blijft gewoon vanilla. Geen lingerie onder de kleding, geen kooitje en ze mag zelfs tutoyeren.

Voor mijn werk kom ik normaal veel buiten, maar vanwege de lockdown zit ik de meeste dagen thuis achter mijn laptop. En dan trek ik wel iets leuks aan, maar meestal geen jurken omdat ik daarmee graag ook in beweging ben. Extra kans om vandaag een leuke nieuwe jurk aan te doen. Ambitieus genoeg pak ik hoge hakken en ook een paar flats erbij.

We hebben vroeg afgesproken en dit was het enige behalve een hotel wat al open was. Liselette appt dat ze eerder is dan afgesproken en ik spring dan ook in de auto. Net als ik webrijd krijg ik bericht dat ze een spoedoverleg heeft voor haar werk, een uur nadat we hebben afgesproken. Dan wordt onze afspraak kort en we besluiten te verzetten naar late rop de ochtend en dan samen te lunchen. Ik keer weer om naar huis en kruip achter mijn laptop.

Anderhalf uur later vertrek ik alsnog en rijd door prachtig heide gebied waar ik geniet van de omgeving. Ik ben vroeg en er is geen plek. Na even wachten komt er een tafeltje vrij en even later komt Liselette binnen lopen… Zonder riem en…. iets te laat.

Heerlijk om elkaar even te zien en tijd te hebben om bij te kletsen. Want ja, met Liselette heb ik wel echt een band (net als de andere vaste subs). Daarnaast zitten we in het midden van een gehorige ruimte. De lunch en de bediening vallen me wat tegen, maar het gezelschap en de omgeving maken ruimschoots goed. Aan het einde heeft Liselette nog een cadeau voor me. Heerlijke goede gezichtsreiniger van Clinique, what a treat. Bij de auto geeft ze me nog een pakketje. Deze iets minder geschikt voor een openbare plaats. Een setje om handen aan nek te boeien…. altijd goed om te gebruiken… Voor de volgende date!

Na de lunch besluiten we een stuk te gaan lopen. De zon schijnt en we lopen de hei op. Eindelijk de ruimte om vrij te spreken. Ik vraag Liselette wat nog op haar wensenlijstje staat voor het komende jaar. En samen ontluiken we allemaal wensen die we willen realiseren.

Van zoiets simpels als een rokje voor haar om buiten te dragen tot de ultieme droom… Wat we allemaal willen gaan doen? In ieder geval wil ik met Electro aan de slag en heeft Liselette een soort kluisje gevonden wat ik via een appcode kan laten openen. Als ze daar de sleutel in opbergt komt ze er alleen bij als ik de code via de app geef. Wat een heerlijk idee om zo op afstand haar onder controle te hebben.

Daarnaast ga ik haar vaker locken… met het slotje waar alleen ik de sleutel van heb. . En dan moet zij er maar voor zorgen dat ze ruimte maakt in haar agenda op het moment dat ik het aangeef om de sleutel te komen halen. Hoe ze het privé en met sport regelt… not my problem. Dit was er wel echt een die ze heel zacht voorstelde maar waarvan mijn ogen begonnen te twinkelen en ik spontaan begon te huppelen. Heerlijk om te weten dat ik het dan zwaar kan maken omdat ik inzage heb in haar agenda.

Uiteraard hebben we het gehad over het plannen van een volgende date. Liselette heeft gedachtes en dromen, en probeert deze subtiel te formuleren om te voorkomen dat ik vind dat ze teveel invult / topping from the bottom. De blogpost van Daniel en de bench is bij haar ook binnengekomen. Het liefst zou ze ook langdurig opgesloten worden een volgende keer. Dus een bench staat nu op het verlanglijstje :). Ik merk dat ik er ook steeds meer van kan genieten en naar uitkijk. Dus genoeg om te ontdekken.

Ondertussen zijn we alweer bijna terug bij de parkeerplaats en besluiten nog een ronde te lopen. Nu gaan we pas echt los… Liselette heeft vaak dat ze al twee dagen voorafgaand aan ene date zich opsluit in een hotelkamer en helemaal losgaat als Liselette. uiteraard met opdrachten van mij… En ik heb een baan waar ik zeer goed thuis/ op locatie kan werken. Dus wellicht kom ik dan eens op locatie in een hotel werken terwijl Liselette opgesloten zit in een bench of mijn voeten masseert oid.

Een van de dingen die we beide heerlijk vinden aan de eerdere dates zijn de foto’s. We hebben er ondertussen best wat gemaakt en zouden dit graag uitbreiden. Een keer naar een fotostudio gaan lijkt me ook heerlijk… of gewoon echt een keer de tijd nemen voor een fotoshoot.

En als klapper op de vuurpijl…. een weekendje weg naar de sneeuw. Beide fervent wintersporters en hoe heerlijk als je na de sneeuw en apres ski kunt neerknielen aan de voeten van je Dominae en haar een weekend lang kunt dienen. Als we dit bespreken huppel ik alweer over de hei. Het lijkt me heerlijk, uiteraard met duidelijke afspraken en een aparte slaapkamer (ik denk appartement) verwend te worden en lekker te sporten. Beide gaan we helemaal stralen van dit idee en ik huppel weer vooruit. Na de beklimming van de lokale berg wordt het toch tijd om te gaan.

De laatste meters in het zonnetje kijken we terug. We hebben nog niet eens zoveel dates gehad maar het voelt wel echt als een spannende en stabiele relatie die we hebben opgebouwd. Ik weet wat ik aan haar heb, we hebben genoeg te ontdekken en samen te dromen. Het volgende jaar gaan we nog van alles doen. Ik kan niet wachten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *