Weekenddate: Last hours

Na een korte maar heerlijke nacht word ik wakker. Liselette is nog steeds vastgeketend. Als ik naar haar toe ga merk ik dat de sfeer iets anders is. In ons vanilla contact gisteren was er een kleine glitch en ik merk dat we elkaar vanilla soms minder goed begrijpen (ik denk dat hij sarcastisch is terwijl hij serieus is).

Als ik haar heb losgemaakt geef ik instructies over het ontbijt… Deze keer wel banana pancakes en kruip mijn bed in met mijn laptop om te beginnen aan mijn blog. Ze brengt me een kopje thee en komt het me melden als het ontbijt klaar is. Tijdens het ontbijt vraagt ze permissie om te spreken en geeft aan dat ze Liselette even kwijt is.

Ik merk ook dat er iets anders is. Doordat we vanilla in het huis hebben gehaald is het lastiger om te schakelen. Dat was ook niet de bedoeling maar omdat de karaoke bar dicht was kwam het nu zo uit. De switch van hem naar Liselette maken was voor mij an sich gemakkelijk, Dominae is immers onderdeel van me. Maar de sfeer was wel wat anders.

We bespreken een aantal opties en ik besluit te gaan douchen zodat hij kan kiezen wat voor hem werkt. Het besluit is om vanilla in te pakken en naar huis te gaan. Jammer, ik had nog wel zin in wat spel, maar het moet voor beide werken.

Als ik gedoucht en ingepakt ben komt Liselette uit de douche… en ja, het is weer duidelijk Liselette. We spreken af dat we nog gaan spelen. Zonder make up maar in het nieuwe lingerie pakje wat ze heeft gekocht. Ze hangt zichzelf vol met electro, diet een balgag in en bindt haar handen vast achter haar rug. Het rode setje wat ze aanheeft staat haar prachtig, en ik ben blij mijn sletje weer te zien. Uiteraard is ook het kooitje weer om.

Haar electro is met afstandsbediening en ik geniet ervan om deze onverwacht aan te zetten. Het is tijd om haar feminiene bewegingen te oefenen. Haar hip pop, haar lopen en haar dansen. Ik train haar een uur, deels op hoge hakken. Eindelijk kan ik mijn electro butplug gebruiken en terwijl ik op een krukje zit met de afstandsbediening van haar electro in mijn ene hand wissel ik de andere hand af tussen zweep en electro stinger.

Ze is volledig overgeleverd en ik glimlach om haar lijden. Nog nooit heb ik zoveel plezier geschept in andermans lijden en ik ben mij ervan bewust dat ik hiermee ook een nieuwe fase van Dominae ben ingegaan.

Terwijl ze heen en weer langs me loopt spoor ik haar aan met de stinger. Tegelijk zet ik de electro steeds hoger tot ze uiteindelijk niet anders kan dan op haar knieën kruipen van de pijn. Ik zie dat ze in heaven is en ook ik geniet met volle teugen.

Na een uur is het bijna genoeg en wil ik zien of ze haar pijp tips heeft onthouden. Ik pak mijn grote zwarte dildo en geef haar opdracht om deze te verwennen. Ze is nog steeds geboeid met de handen achter haar rug. Het is te merken dat ze heeft geleerd… Al valt er nog een hoop te ontwikkelen als ze vaker een pik wil verwennen.

Ik maak haar los zodat we haar koffer nog kunnen doorlopen. Ze heeft een maximum aan spullen die ze kan opslaan en met de nieuwe aankopen moeten we kijken wat er blijft. Het ene outfitje na het andere wordt aangetrokken terwijl ik rustig een tijdschrift lees.

Het is tijd om te gaan en ze kleedt zich weer om naar haar vanilla outfit. De auto wordt ingepakt en we rijden terug naar ons normale leven. Als hij me thuis brengt komt hij nog binnen voor een kopje koffie. Marc heeft Liselette altijd interessant gevonden en ik weet zeker dat ze elkaar mogen. Bijzonder om mijn vanilla leven en kink zo bij elkaar te zien in mijn huis. Na de koffie geef ik Liselette een knuffel en we nemen afscheid terwijl net de boodschappen worden bezorgd. Tja, het normale leven gaat weer door.

En zo eindigt een heerlijk weekend spelen en vanilla activiteiten. Het is echt niet te beschrijven wat dit met mij en Liselette heeft gedaan. Zoveel kleine momenten, spel en ook de intimiteit van een ruimte met elkaar delen. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Het heeft me ook gesterkt in mijn overtuiging van de aanpak die ik gekozen heb. De band die ik heb met de persoon buiten het spel is voor mij erg van belang. De relatie is de basis voor mijn interesse in de persoon, de kink is simpelweg een manier om ons contact invulling te geven. Ik kan meer genieten van andersmans pijn dan ik voor mogelijk had gehouden… en het is voor mij nog even zoeken hoe ik dat rijm met mijn vanilla zorgzame deel van mijn persoonlijkheid.

Stiekem hoop ik dat ik dit soort dingen nog vaker kan doen, al zijn voor mij de enige twee subs waarmee ik dit zou doen Petertje en Liselette vooralsnog. Maar als je bedenkt dat dit weekend kan gelden als het 1 jarig jubileum van Dominae (ja, Liselette had zelfs nog een kaarsje 🙂 ) dan kan de toekomst alleen nog maar veel meer geweldige zaken in petto hebben.

In ieder geval morgen weer een public date om wellicht toch wat meer uit te breiden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *