Daantjes story: The road to…

Ja waar naartoe eigenlijk…dat weet alleen Dominae. Maar voordat we vooruit kijken, eerst een paar stappen terug. We ‘kennen’ elkaar al langere tijd, ik heb maanden geleden een meer dan leuke proefweek gehad, maar de definitieve doorbraak is er nooit van gekomen.

Alle bekende redenen om niet af te spreken kan je de revu laten passeren. Tot aan nu dan, want er staat eindelijk een play date op het programma. In het kader van gedeelde smart, is dubbele fun, hoe leuk is het om, in navolging van Dominae, mijn gedachten te delen. En dan niet alleen na afloop van de date, maar ook van tevoren. Want een fysieke date is leuk, het voorspel voorafgaand aan de date is -waarschijnlijk- bijna net zo leuk.

Vanaf het moment dat de datum en locatie zijn bepaald begint het grote feest, vol passie en teasen. En om de eerste keer extra speciaal te laten zijn, heb ik Haar met al het vertrouwen een carte blanche gegeven. Uiteindelijk is voor mij een date pas echt geslaagd als Haar date geslaagd is. Dat betekent niet dat er geen rekening gehouden wordt met mijn voorkeuren en harde grenzen, deze worden tijdens de voorpret ook gewoon besproken. Of er straks ook rekening mee wordt gehouden, ik vertrouw Haar met de volle 100 procent, na afloop kan ik deze aanname hopelijk bevestigen 😉

Voor Dominae moet dit een heerlijke fase zijn, waarin de ideeën, al dan niet als mindfucks ,op mij afgevuurd kunnen worden. Voor mij zijn dit de dagen om mijn, normaal zo goed georganiseerde, brein heerlijk af te kunnen laten dwalen. Ze voert in deze dagen subtiel de druk op door te laten weten wat ze van mij verlangt, welke regels er gelden en door mij te wijzen op de fouten die ik maak. Het zorgt voor een bijna continue staat van paraatheid en opwinding. En om het nog wat ongemakkelijker te maken krijg ik ook met enige regelmaat een foto door van een mogelijk door Haar te dragen outfit. Zie dan maar eens kalm en rustig de dag door te komen.

Vandaag is het iets meer dan een week voor de grote dag en heb ik Haar een klein carte blanche budget geschonken. Door een niet al te slimme opmerking werd het bedrag in een split second verhoogd (my bad). Ik vind het een heerlijke gedachte dat Zij de mogelijkheid heeft om wat details aan te schaffen voor de date, om het Haar makkelijk (of mij ongemakkelijk) te maken. Zo nu en dan krijg ik een update dat er iets onderweg is. Wat het is wordt uiteraard niet gezegd, nieuwsgierig als ik ben probeer ik toch wat te achterhalen. Ik hoop dat Dominae in haar volgende blog wellicht een tipje van de sluier op kan lichten.

Nog 7 nachtjes slapen en dan mag ik Haar eindelijk ontmoeten. De zenuwen beginnen al langzaam op te komen, maar het is nu nog vooral de opwinding die overheerst. Ik ben benieuwd hoe dit over twee dagen gaat zijn, wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *