Tightening the belt.

Daantje wordt ondertussen wat ongeduldig. Gisteren had hij een paar faux pas gemaakt en het was tijd voor wat nieuwe regels. Daantje is nieuwsgierig en ons gesprek is over het algemeen erg prettig met een strikte verhouding. Het wordt tijd die verhouding waar wat duidelijker te maken. Zodoende mag hij nu nog maar 10 vragen per dag stellen. Want gisteren sprak hij op een manier tegen me die hij nooit live zou mogen doen. Daarnaast weten we dat hij er stiekem van geniet om steeds meer bepertk te worden en wil ik zoveel mogelijk in zijn hoofd zitten.

Wat hij (nog) niet weet is dat de riem de komende dagen nog strakker wordt aangetrokken. Zo is klaarkomen vanaf heden geen optie meer. Ik wil hem dinsdag kwijlend en nederig hebben… en in mijn ervaring helpt het als hij dan niets meer met zijn pik mag…. Immers is deze, net als zijn genot, van mij.

En de komende dagen wordt het aantal vragen steeds een beetje minder. Gisteravond was hij zo aan het vissen naar een beoordeling van mij over zijn blog. Het waren zoveel vragen dat het met irriteerde en daarom is de vragenquotum ingesteld.
Afgezien van een typefout ( die ik eruit heb gehaald) pas ik niets aan zijn blog aan. Dat zou ik niet fair vinden. Desalniettemin heb ik behoorlijk wat opmerkingen gehad, naast complimenten. Maar ik ga hem niet alles geven wat hij wil.

Liselette was vandaag in de buurt en kwam langs. Ze mist me en heeft vorige week een leuke avond gehad op de showboot waardoor het gemis nog groter is. Ze komt vanuit werk en ik ben gewoon thuis. Een kop thee en een goed gesprek…. en … ze kan me mooi even helpen met een klusje.

In het pakketje wat ik heb ontvangen zit iets wat nog wat aandacht kan gebruiken voordat het dinsdag is. Ik laat haar de inhoud zien en haar ogen beginnen te fonkelen. Ze krijgt mijn opdracht en gaat aan de slag. Ik weet dat ze ervaring heeft met knopen leggen dus dat komt goed uit. Binnen no time heeft ze mijn opdracht uitgevoerd en is het naar mijn tevredenheid (ik geniet van het feit dat ik weet dat Daantje dit tandenknarsend leest omdat hij nog steeds geen idee heeft).

Dus verwacht morgen een stuk van Daantje wat zowel langer als diepgaander is…. en waarbij hij zaken in context plaatst waar ze in horen. Nog 4 nachtjes en dan knalt mijn zweep weer…. al hoopt Daantje meer op beloningen voor goed gedrag.

Speaking off… vanmorgen was het mannetje zo trots dat het hem gelukt was om 9,5 uur geen vraag te stellen. Aangezien ik dit een kinderlijke prestatie vond vroeg ik of hij een sticker wilde (een beloning waar een 2 jarige alles voor doet!). Het antwoord was ‘ja’. Dus mocht het jongetje een sticker uitkiezen… en hij koos de grootste. Volgende week zal deze sticker terugkomen tijdens de sessie… Mijn hersens zijn nu al aan het bedenken hoe dit het meest vernederend kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *