Daantjes story: The road to… Part 3

Voordat we aan deel 3 beginnen, dient er eest een rectificatie over part 2 gemaakt te worden. Dominae Suae wees mij er op terecht dat Zij niet op de juiste manier werd neergezet.

In eerste instantie was ik mij van geen kwaad bewust, maar na het nogmaals teruglezen trek ik het boetekleed aan. Ik heb gisteren gezegd dat het tutoyeren sinds enkele weken definitief verleden tijd is. Dat dient in de juiste context geplaatst te worden.

Na een heerlijke en intense proefweek was ons contact voornamelijk vanilla en vriendschappelijk van aard. Dat was de reden dat er in het contact sprake was van (bijna) gelijke omgangsvormen. Nadat Dominae voor mij terug is gekomen, heeft zij het tutoyeren als eerste actie in de ban gedaan. Ze zou nooit toe staan dat in een machtssituatie een gelijke vorm van omgang zou zijn.

Dat dwingt Ze af op een heldere manier, zonder ruimte voor discussie. In de vorige blog werd de suggestie gewekt dat ik de afgelopen maanden Dominae met “je” aan zou hebben gesproken. Dat is geenszins het geval geweest, dat zou Ze op geen enkele manier toestaan.

Inmiddels zij we weer 2 dagen verder en dat betekent tevens nog maar 3 nachtjes slapen tot de grote dag. En iedere dag worden de teugels beetje bij beetje strakker getrokken. De hoeveelheid vragen die ik afgelopen dagen stelde begonnen duidelijk te irriteren, waardoor deze per dag gelimiteerd werden.

Het bewust zijn van het stellen van vragen zou er normaal gesproken voor zorgen dat je al je vragen op een rijtje zet en de 10 meest prangende of belangrijke vragen vervolgens stelt. Bij mij zorgde het er echter voor dat ik er bijna geen vraag meer uit kreeg. Van 100 naar 0 in een paar minuten tijd, bijna tot stilstand komen.

Het voelde als onmacht, alsof het enige “wapen” wat ik nog had, mijn gevatheid en vragenvuur mij ontnomen werd. Dit heb ik Haar nog niet verteld, dus deze blog is wat dat betreft een echte primeur.

Een tweede restrictie, verboden klaar te komen. Met al het teasen en Haar discipline betekent dat in mijn geval pre cum, wat zeg ik, heel veel pre cum.

Normaal gesproken zou dat na een intensieve dag worden afgesloten met een orgasme, maar dat is nu dus uit den boze. En ik denk dat de gemiddelde man, sub wel aanvoelt dat een paar dagen op rij het hoofd compleet dol laten draaien betekent: zo nederig en volgzaam als een klontje.

Sommige regels zijn subtiel, andere geraffineerd, deze valt volledig in de laatste categorie. Dat wordt dinsdag aanbidden tot het maximum en elke stap tot op 2 cm volgen. Want dat is namelijk ook een regel, als ik Haar goddelijke derrière aanbid doe ik dat op 2 cm afstand. Niet op 1, niet op 3, maar op 2. Nu ben ik niet extreem goed getraind hierin, dus ik voorzie dat dit nog wel wat uitdagingen op gaat leveren. De kamer lijkt niet al te groot te zijn, dus misschien is dit detail mijn uiteindelijke redding. Als er nog subs zijn die dit lezen en bruikbare tips hebben, ik zie ze graag als reactie onder deze blog tegemoet 😇.

De afgelopen blogs konden op wat leuke reacties van andere subs rekenen, maar Dominae Suae was allesbehalve tevreden. Haar lat ligt hoger, alleen het allerbeste is goed genoeg. De blogs moeten langer, diepgaander, meer emotie. De lengte van de blog is niet zo’n issue, taal gaat mij doorgaans makkelijk af, dus een monoloog houden van tien minuten scrollen is het probleem niet.

Om het echt persoonlijk te maken vind ik nog wel lastig. We hebben elkaar nog nooit ontmoet, sterker nog, nog nooit via de telefoon of Skype gesproken/gezien. Het is dan lastig om echt het achterste van je tong te laten zien. Ik weet zeker dat de blog na afloop doordrenkt zal zijn van emotie, persoonlijke gevoelens en hopelijk heel veel diepgang. Op dit moment is dit het meest persoonlijke wat ik kan bieden.

Maar nu de voorbereiding vervolgen, trimmen, trimmen en nog eens trimmen met dinsdag de finishing touch, zodat ik Haar mijn lichaam aan kan bieden zoals Zij dat wenst. Ik ben Haar object in de kamer, maar wel een object waar hoge eisen aan gesteld worden. Ik denk overbodig, maar wat heb ik er zin in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *