Public date Nico: Bring your manners

Voor het eerst in tijden is er weer ruimte voor een public date. Nico en ik hebben de afgelopen weken de proefweken doorlopen. Ik schreef eerder al over hem. In zijn eerste week maakte hij een catastrofale fout. Zijn inzicht is een stuk gegroeid en zo is Nico in eht zijn van een sub.

De afgelopen weken heeft hij laten zien dat hij trainbaar is… en hij wil niets liever dan getraind worden. Nico speelt al jaren, maar met grote intervallen. Voordat hij aan een proefweek mocht beginnen deed hij een aantal aannames en stelde vragen waarop je het antwoord kon weten. Om duidelijk te maken dat ik geen zin heb om vragen te beantwoorden waar je het antwoord op kunt vinden heb ik hem opgedragen om mijn gehele site te lezen. Van het oudste tot het nieuwste bericht. Hij dacht dat wel in een avond te kunnen doen…. hahahha.

Een week later had hij de site goed doorgenomen en een beeld van mijn kinks en ervaring. Ik doe mij niet anders voor dan ik ben en er kwamen nu veel minder standaard vragen. Omdat ik ontzettend veel zin had om weer wat te spelen heb ik hem een proefweek aangeboden.

Deze man is verslaafd aan klaarkomen. Zijn slurfje krijgt meer aandacht dan dat een Johny Bravo aan zijn haar besteedt. De opdracht om niet klaar te komen was dan ook een pittige voor hem. Nu vind ik die verandering interessant… ik heb gemerkt dat hoe vaker een sub komt deste onderdaniger hij wordt als hij niet komt. Nico stelde daarin niet teleur.

Na een paar dagen bevond hij zich in de positie waar ik mijn subs graag heb. Onderdanig en volgzaam. Hij wist beter dan om te vragen of hij klaar mocht komen, zo’n vraag zou leiden tot een verlening van zijn celibaat. Hoewel hij het zich niet voor kon stellen was het voor hem ook fijn om te merken dat hij meer dienstbaar werd zonder te komen en dat hij niet meer alleen aan zichzelf dacht.

De posities heeft hij goed vervuld. Sterker nog, er zijn weinig keren dat ik maar zo weinig op kon merken. Dit allemaal draagt er wel aan bij dat de potentie om te dienen als goede sub verbeteren. Onderdanig, volgzaam, oplettend.

De straf die hij in de eerste week kreeg was om 200 keer de volgende strafregel te schrijven. ‘Ik zal niet meer denken met mijn pik en mijn ego laten spreken maar Dominae volledig vertrouwen en volgen. Zij is vele malen wijzer dan ik als ik met mijn ego en pik denk’. En dat binnen een tijdbestek zorgt ervoor dat je erg creatief moet zijn als je niet wilt dat het je gezin opvalt. De meeste mensen die ik ken maken nog maar weinig gebruik van pen en papier omdat ze bijna alles digitaal doen. Zo is het voor Nico ook en hij kreeg elfs plekken op zijn hand van het schrijven…. in ieder geval is de boodschap blijven hangen.

Terug naar vandaag. Zoals altijd zijn er strikte hygiëne regels voor een date, wordt er verwacht een attentie mee te nemen en hebben we vooraf de tijd en locatie bepaald. Na een ochtend werken kom ik aan op de locatie… stipt op tijd ondanks de file. Ik heb Nico gevraagd of er nog parkeerruimte voor de deur is.. maar juist antwoorden bleek lastig.

Ik parkeer naast hem en stap uit. Een zomers jurkje, sleehakken en rode lippen sieren mijn persoonlijkheid. We lopen naar binnen. Hij lijkt jonger dan hij op de foto’s over kwam…. en een stuk minder zuur. Het voordeel is dat hij niet veel langer is waardoor ik hem niet hoef te corrigeren op zijn looptempo. We vinden een plek buiten op het terras en bestellen wat te drinken.

Als we zitten is het eerste wat ik opmerk dat zijn overhemd ongestreken lijkt. Ik vraag of hij het zelf strijkt of zijn Vrouw. Uiteraard zal ik nooit opmerkingen over haar hebben. Hij antwoordt dat het een ‘no iron’ shirt is. Dat is zeker niet het geval, want ik zou niemand zo de deur uit laten lopen. Hij ziet eruit als een oud geschiedenisdocent van mij waarbij je de geur van koffie vermengd met tabak al twee meter voor de beste man kon ruiken. Morsig is het woord wat past.

Het gesprek verloopt soepel… met een aantal simpele etiquette correcties van mijn kant. Wanneer ontmoet ik nu eens een sub die wél weet hoe het hoort? Servetten, bestek, hoe te roeren, waar je kopje vast te houden, geen ‘eet smakelijk’ wensen en de positie van je handen aan tafel. Ben ik de enige bij wie dit thuis is aangeleerd? Het maakt in ieder geval dat hij zich klein voelt en zich geen positie weet te geven. Ik geniet met volle teugen als ik voor me een man zie krimpen. Simpelweg omdat hij niet voldoet aan een simpele standaard die ik opleg.

Na een lekkernij is het tijd voor hem om naar toilet te gaan. Hij is me veel te comfortabel en ik zie zijn ogen direct nerveus heen en weer schieten. Hij weet wat gaat komen, de website heeft hem voorgelicht… en toch levert het extra spanning op. Een kleine handeling die zo doeltreffend en effectief kan zijn.

Deze man heeft mijn tekst tijdens de chat goed gelezen en stelt zich open. Mijn woorden komen bij hem binnen en in alles leest hij mijn superioriteit (zelfs als ik dat niet eens bewust bedoelt hebt). Het toont mij aan dat de verhouding tussen ons goed zit. En dat biedt mogelijkheden voor spel.

Als ik naar toilet ga gebied ik hem af te rekenen en samen lopen we naar buiten. De vriendelijkheid naar het personeel in contrast met mijn gedecideerde houding naar hem. We rijden naar een ander eparkeerplaats waar ik hem naast mij dirigeer. Zijn auto is schoongemaakt en ik neem plaats achterin. Airco aan, anders is het snel te warm.

Hij loopt om de auto en stapt in… nerveus en niet wetende wat er gaat gebeuren. Mijn koffer heb ik voor deze gelegenheid thuis gelaten. Eerst maar eens kijken hoe het met de hygiene zit. Mannen boven ene bepaalde leeftijd krijgen oorhaar… Nico ontbreekt niet. Door de zon op het terras had ik ze al gezien en ondanks dat hij dacht ze verwijderd te hebben pak ik ze zo tissen duim en wijsvinger en verwijder ze. Dit kan beter en dit moet beter.

Nico krimpt verder ineen onder mijn woorden. Door zijn shirt heen zoek ik zijn tepels op en pijnig deze. Zijn ogen worden zo groot als schoteltjes en ik kan mijn glimlach niet onderdrukken. Hij wordt steeds groter tot het een grijns is. Ik geniet van zijn gewilligheid om mij te dienen.

Tijdens het chatten heeft hij uiteraard ook fouten gemaakt en deze heb ik geteld. Ze komen neer op een totaal van 5. Aangezien hij dat niet meer weet tel ik er een bij op. Zes dus. Met sleehakken zijn ballkicks niet zo effectief, dus ik kies voor mijn favoriet. De faceslap. Ik haal uit en sla hem hard in zijn gezicht. Nico heeft nog de naïviteit dat hij zijn hoofd stilhoudt… daardoor komt de klap nog harder aan. Snel volgend nummer 2 en 3 en hij begint zacht te hijgen en kijkt me indringend aan.

Ik wrijf zachtjes over zijn wang en spreek zachte woorden. Hij ontspant weer een beetje voordat de laatste drie tikken komen. Mijn vingers op zijn wang geetst in felrood. Dankbaar neemt hij ze in ontvangst.

Tijd voor de verdere inspectie. Ook bij zijn slurfje blijkt het ontharen lastig geweest. De blonde haren schitteren in het licht…. Hoe moeilijk kan het zijn? Het is niet om aan te zien en hij mag zijn broek weer aantrekken. Tijd voor zijn attentie. Een doucheschuim en bodyspray en een fles wijn voor mijn lief. Doucheschuim en bodyspray zijn attent, alleen gebruik ik het liefst parabenenvrij…. en dat zijn de meeste geschenkverpakkingen niet. Mijn lief kan de wijn zeker waarderen. Hij geniet ervan als subs zich deels als cuck gedragen.

Ik eindig met mijn voeten op zijn kruis. Bij zelfs de simpelste vragen lukt het hem niet om antwoord te geven….Volgens mij heeft hij genoeg gehad. Na weer 4 dagen niet komen kan hij niet meer denken als hij een beetje geplaagd wordt…. Voordat ik opsta fluister ik nog in zijn oor dat hij vandaag nog niet mag komen.

We staan op en nemen buiten de auto afscheid. De volgende date wordt gepland, maar pas na onze beider vakanties. Ergens in augustus. Ik kijk er nu al naar uit om hem te trainen te voldoen aan mijn wensen en standaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *